- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Menengic cicegi
-
Istek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda varCınsellık konusunda neden Dr A gidecek?
Ben ılıskıde onla ilgili sorununuz sandım meger ılıskı yokmus.Istek sifir. Yani adam unu eledi eleği asti. 2 ay felan yaklaşmadığı olur. Doktora muayene olmak istiyor, sebebi icin. Cok yogun calisiyor ve yorucu bir isi var buna baglamak istiyorum ama yine de görünmesin de fayda var
Bizim evliligimiz de sanirim hic heyecan olmadiHeyecan bitmiş gibi geldi veya hiç olmamış, biz genelde küsken ayrı koltukta uzanırız, zaten ikimizde çok komiğizdir aptal aptal hareketler bile yaparız birbirimizebu yapı meselesi galiba biraz yaklaşmayı deneyin kur yapın demiyorum, şefkat gösterin sarılmak bile şefkattır
Evet iyi yonlerinden dolayi bosver sukret neler görüp okuyorsun,oldugu ile yetin diyorum fakat yinede bazen biraz daha mi ilgili olsa diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum :)Valla 8senedir evliyiz.
Bizde öyle öpüşüp koklaşmayız sürekli.
O işte yoruluyo ben çocukla yoruluyorum.
Tek ilgimiz çocukta.
Biz durumdan memnunuz zaten vıcık vıcık ilişkilere hep karşıyım.
Cinsel anlamdada birbirimizi çok özleyince beraber oluruz onuda sorun etmem çünkü çok özleyince keyfi oluyor.
Bence çok düşünme bunları ,diğer yönleri gayet iyi.
Bende cok sasiriyorum ve bu konudan tartismak istemiyorum. Surekli imasini yapiyorum ustelik ona. Bu ozel konuları kimseyle konusamadigim icin de nasil bir yol izleyecegimizi bilmiyorum. Tek care doktor gibi.Ben ılıskıde onla ilgili sorununuz sandım meger ılıskı yokmus.
Bu tur seyler erkekler oyalamak ıcın diyor genelde bilginiz olsun. Bir de insan ıstedıgı kadar yorgun olsun sevısmek ister. Yorgunluk bahanesi
Bu önemli Bı durum ustunde durun, dra gıdıcek diyip salmayın.
Bence siz bir adım atıp eşinize şefkat gösterin, bakın bakalım o ne tepki verecek, eşten çekinmek biraz garip, yabancı değilsiniz birbirinizi seçtiniz ve birbirinizi seviyorsunuz hayat paylaşıyorsunuz, en azından yalnızken deneyin, sonra yavaştan gezerken elini tut vs, ben eminim karşılık geleceğindenBizim evliligimiz de sanirim hic heyecan olmadiayrica bizde cok sakaci komik ciftiz. Cok sakalasir birbirimizle egleniriz. Evde oynadigimiz zeka oyunlarimiz,bilmece bulmacalarimiz var. O sekilde kendimize ugras buluruz. Oglumuz cok hareketli ve anneci. Cocukla oyunlar oynar ucumuz evde guresir ,depiniriz eglencemiz yerinde ama su heyecan konusu sifir. Oyle opme sarilma da sifir. :))
Ha yok oyle disar da el tutmak veya iste yatarken gece sarilmamak gibi asla birsey mümkün değil. Yani cekiniyorum derken,yaninda aglayamam bile. Soyunmaya dahi utanan biriyim. Oyle bazi arkadaslarim da görüyorum surekli ev icinde oper sarilir dipdibe haldeler. Benim esim kendiligin den gelip öpmesi, sirnasmasi yok.. ben ona bir adim atim zaten karşılığını alıyorum. Fakat istediğim şey onun biraz atik olmasi. Biraz atilgan olmasi :)Bence siz bir adım atıp eşinize şefkat gösterin, bakın bakalım o ne tepki verecek, eşten çekinmek biraz garip, yabancı değilsiniz birbirinizi seçtiniz ve birbirinizi seviyorsunuz hayat paylaşıyorsunuz, en azından yalnızken deneyin, sonra yavaştan gezerken elini tut vs, ben eminim karşılık geleceğinden
Cok iyi yerden yakaladiniz. Ben ne yazikki birilerinin yaninda aglayan veya duygularini belli eden biri degilim. Utanıyorum. eşim dahi olsa.ben cinsellik dışında problem göremedim ne güzel belli bir düzeniniz var ilişkinizde bir şeyler rayına oturmuş. kızınızla ilgili, birlikte vakit geçiriyorsunuz, işine gidip geliyor. size monoton gelen şey böyle olması olabilir mi? ve bir şey merak ettim duygusal yapıda birisisiniz ama bu özelliğinizi bastırıyor musunuz
Icımden bir ses (ınsallah yanılıyorumdur) sizi oyaladıgını doktora gitmeyeceğini söylüyor ve yorgunluk gercek degıl bahaneBende cok sasiriyorum ve bu konudan tartismak istemiyorum. Surekli imasini yapiyorum ustelik ona. Bu ozel konuları kimseyle konusamadigim icin de nasil bir yol izleyecegimizi bilmiyorum. Tek care doktor gibi.
Valla gelen yorumlara cok sasirdim. Siz ve bir bayan daha resmen karakter analizimi cikarttiniz :) cok mic mic olmasa da arada bir pohpohlanmak istiyor gönlüm heraldeHer evliliğin dinamiği farklıdır.
Kimisi kucak kucağa olmak ister , kimisi karşı karşıya oturmak ister.
Size sürekli yakın dursa bence siz onu da istemezsini.
Yapınız buna müsait değil çünkü.
Yok yere adamları darlamayalım lütfen.
Bunu ona soyledinizmi pekiHa yok oyle disar da el tutmak veya iste yatarken gece sarilmamak gibi asla birsey mümkün değil. Yani cekiniyorum derken,yaninda aglayamam bile. Soyunmaya dahi utanan biriyim. Oyle bazi arkadaslarim da görüyorum surekli ev icinde oper sarilir dipdibe haldeler. Benim esim kendiligin den gelip öpmesi, sirnasmasi yok.. ben ona bir adim atim zaten karşılığını alıyorum. Fakat istediğim şey onun biraz atik olmasi. Biraz atilgan olmasi :)
Yanlış mı yazdık peki ?Valla gelen yorumlara cok sasirdim. Siz ve bir bayan daha resmen karakter analizimi cikarttiniz :) cok mic mic olmasa da arada bir pohpohlanmak istiyor gönlüm heralde
22 gun yillik izindeydi. 17 gunu tatilde geçirdik. 5 gunu evdeydik. Yani yorgun degil,çalışmıyor evde vakit geçiriyorduk. Insan yaklasmaz mi? Yorgunlugu kendime ben bahane ediyorum. Yokaa kendisi farkinda icinde bulundugu durumun. Istegim yok,neden boyle oldu bilmiyorum diyor. Haftaya izin günü belli olunca kesinlikle gitmesi konusun da israrci olucam.Icımden bir ses (ınsallah yanılıyorumdur) sizi oyaladıgını doktora gitmeyeceğini söylüyor ve yorgunluk gercek degıl bahane
İzleyeceğiniz tek yol, ciddi bir konusma yapmak. Sessizce beklemek ima etmek degıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?