- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Menengic cicegi
-
Sanırım eşinizin size karşı atik olmasını istiyorsunuz, ama aynı zamanda sizde onun karşısında çıplak bile durmaya çekindiğinizi söylüyorsunuz, bu durumda siz atik misiniz, zaten çekingen bir karaktere sahip biri karşısındada böyle birşey görünce konfor alanına çekilir, aman böyle düz gitsin gerilmeye gerek yok der, ilk adımı siz atıp onu cesaretlendirin, yanyanayken dünyanın umrunda olmadığını çekinecek birşey olmadığını hissettirin, yani konfor alanından çıkıp biraz gerilmeye ama sonra alışmaya ihtiyacınız varHa yok oyle disar da el tutmak veya iste yatarken gece sarilmamak gibi asla birsey mümkün değil. Yani cekiniyorum derken,yaninda aglayamam bile. Soyunmaya dahi utanan biriyim. Oyle bazi arkadaslarim da görüyorum surekli ev icinde oper sarilir dipdibe haldeler. Benim esim kendiligin den gelip öpmesi, sirnasmasi yok.. ben ona bir adim atim zaten karşılığını alıyorum. Fakat istediğim şey onun biraz atik olmasi. Biraz atilgan olmasi :)
Tabiki hayir. Dogru yere parmak bastiniz. Oyle cok yalakaligi yilisikligi seven biri değilim. Dediginiz gibi surekli mic mic olsa ben darlanirim. Ama iste su ilk adım meseleleri,bir kadin olarak biraz daha ilgili olmasini istiyorum sanirim. Oylw sürekli olmasa da, birazcik karisini simarta bilir :)Yanlış mı yazdık peki ?
Yani şimdi yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor.
Bu devirde iyi bir insan bulmak çok zor. Gerçekten iyi insanları üzmemek lazım.
Ben evde dediginiz gibi bakimliyim , özenirim kendime. Ben zaten ona dokunayim yada azcik surtuneyim devami yatakta bitiyor. Fakat surekli ben başlatiyorum,ben ima ediyorum. Ben sirnasiyorum,dokunuyorum. Bu sefer ondan adim bekliyeceğim bakalim nezaman isteyecek beraberlik diyorum 2 ay geçiyor nerdeyse.. rahatsuz oldugum konu bu. Ben atik olsun biraz istiyorumEvet, kadınsı olun. Olmaya çalışın. Küçük cilveler yapın. Yatak odasını renklendirin.
Senin için aldım bu geceliği vs.. diye belli edin isteğinizi. Gece çamaşırınızı yatak odasının ortasına atın, yapın biseyler :) banlanmamak için daha fazla detay veremiyorum ama siz elinizden geleni yapıp da o hala isteksizse o zaman kesinlikle dr yolu gözükür.
Ya ben tabulari mi bir ara yiktim. asla yapmam dedigim seyleri bile yapmayı goze aldim. Ona da tabularini yikmasini soyledim ama yikmiyor. Biz bu konuyu onunla da konustuk,herseyin farkinda. Bana sen nasil duygularini belli edemiyorsan,çekiniyorsan bende öyleyim diyor.erkek biraz daha atik olmali,biraz da sen bana sirnas,isve cilve yap diyorum. Tamam askim haklisin diyor, ama yine adimlar dokunuslar,sirnasmalar benden geliyor. Ben yaklasmasam uzak kalsam onun aklina gelmez inanin kiSanırım eşinizin size karşı atik olmasını istiyorsunuz, ama aynı zamanda sizde onun karşısında çıplak bile durmaya çekindiğinizi söylüyorsunuz, bu durumda siz atik misiniz, zaten çekingen bir karaktere sahip biri karşısındada böyle birşey görünce konfor alanına çekilir, aman böyle düz gitsin gerilmeye gerek yok der, ilk adımı siz atıp onu cesaretlendirin, yanyanayken dünyanın umrunda olmadığını çekinecek birşey olmadığını hissettirin, yani konfor alanından çıkıp biraz gerilmeye ama sonra alışmaya ihtiyacınız var
Isteginize karşılık veriyorsa daha ne? Demek ki onun da çekingen bir yapısı var. Siz de öyleyim diyorsunuz; demek ki kisilik özellikleriniz benziyor. Ben de çok sırnaşık bir tipim mesela ilk zamanlar eşim daha soğuk kalırdı bana göre. Ancak sürekli yakın olmayı başardım ona, sonra şimdi o da yanıma gelmeden yapamıyor. Ama tabi yatağın rolü büyük. Cinsellik olmadan yakın da hissedemiyor insan. Degisik bir durum. Kimi önem verir kimi de olmadığı için sevinir bile. Önemli olan birbirini tamamlayabilmek.Ben evde dediginiz gibi bakimliyim , özenirim kendime. Ben zaten ona dokunayim yada azcik surtuneyim devami yatakta bitiyor. Fakat surekli ben başlatiyorum,ben ima ediyorum. Ben sirnasiyorum,dokunuyorum. Bu sefer ondan adim bekliyeceğim bakalim nezaman isteyecek beraberlik diyorum 2 ay geçiyor nerdeyse.. rahatsuz oldugum konu bu. Ben atik olsun biraz istiyorum
Tabiki. Aramiz da olan sorun gördüğüm herseyi söylerim konusuruz. Farkinda aslinda tutuklugunun,ama yapı meselesi. Hani ilk zamanlar soyledi suan boyle oldu diyemiyorum. Hic bir zaman atilgan ve sirnasan bir es olmadi. Ben artik sorun etmeye basladim.Bunu ona soyledinizmi peki
Aynen öyle takipte kalın ve ciddi sekilde konusun22 gun yillik izindeydi. 17 gunu tatilde geçirdik. 5 gunu evdeydik. Yani yorgun degil,çalışmıyor evde vakit geçiriyorduk. Insan yaklasmaz mi? Yorgunlugu kendime ben bahane ediyorum. Yokaa kendisi farkinda icinde bulundugu durumun. Istegim yok,neden boyle oldu bilmiyorum diyor. Haftaya izin günü belli olunca kesinlikle gitmesi konusun da israrci olucam.
Esime diyorum ki bak cinsellik kari koca arasinda ki bagi güçlendiriyor, cok ayri kalıyoruz. Ben adim atmaktan, sana bunu hatirlatmaktan artik yoruldum. Biraz senden birseyler bekliyorum diyorum, sonunq kadar hak veriyor, herseyin farkin da ama yine ayni tas ayni hamam. Diyorum size eger ben sirnasmayayim valla yanima 1 sene yaklasmak aklina gelmez:)Isteginize karşılık veriyorsa daha ne? Demek ki onun da çekingen bir yapısı var. Siz de öyleyim diyorsunuz; demek ki kisilik özellikleriniz benziyor. Ben de çok sırnaşık bir tipim mesela ilk zamanlar eşim daha soğuk kalırdı bana göre. Ancak sürekli yakın olmayı başardım ona, sonra şimdi o da yanıma gelmeden yapamıyor. Ama tabi yatağın rolü büyük. Cinsellik olmadan yakın da hissedemiyor insan. Degisik bir durum. Kimi önem verir kimi de olmadığı için sevinir bile. Önemli olan birbirini tamamlayabilmek.
Herkesin farklı kıstası var kimisi erkek atılgan olsun der kimisi ben dominant olayım der kimi erkek de dominant kadın tarafından yönetilmek ister, kimi daha çok haz alır karşı taraf başlatınca, bekler onun başlatmasını, yani çok insan tiplemesi var, bunu en iyi eşiniz bilir, sağlık sorunu olabilir, doktora gitcem demiş ki bir erkek kolayca demezYa ben tabulari mi bir ara yiktim. asla yapmam dedigim seyleri bile yapmayı goze aldim. Ona da tabularini yikmasini soyledim ama yikmiyor. Biz bu konuyu onunla da konustuk,herseyin farkinda. Bana sen nasil duygularini belli edemiyorsan,çekiniyorsan bende öyleyim diyor.erkek biraz daha atik olmali,biraz da sen bana sirnas,isve cilve yap diyorum. Tamam askim haklisin diyor, ama yine adimlar dokunuslar,sirnasmalar benden geliyor. Ben yaklasmasam uzak kalsam onun aklina gelmez inanin ki
Hic oyle egosit degil inanin ki. Doktora gitmeyi kabul etti onu gectim ben eczaneden bazi seyler ile de bunu halledecegimizi soyledim. Hani ben kullanmam etmem demedi. Once doktor muayene etsin,ona gore bakariz aliriz birde onları deneriz dedi.Herkesin farklı kıstası var kimisi erkek atılgan olsun der kimisi ben dominant olayım der kimi erkek de dominant kadın tarafından yönetilmek ister, kimi daha çok haz alır karşı taraf başlatınca, bekler onun başlatmasını, yani çok insan tiplemesi var, bunu en iyi eşiniz bilir, sağlık sorunu olabilir, doktora gitcem demiş ki bir erkek kolayca demez
Şimdiki nesil çok degisik canım, eskiden annem anlatırdı kocaların gönlünü yapmak yoruyor diye..Esime diyorum ki bak cinsellik kari koca arasinda ki bagi güçlendiriyor, cok ayri kalıyoruz. Ben adim atmaktan, sana bunu hatirlatmaktan artik yoruldum. Biraz senden birseyler bekliyorum diyorum, sonunq kadar hak veriyor, herseyin farkin da ama yine ayni tas ayni hamam. Diyorum size eger ben sirnasmayayim valla yanima 1 sene yaklasmak aklina gelmez:)
Dogumdan sonra boyle olduk. Erken yatiyor,ben çocuğu uyutuncaya kadar uyu2ay cok uzun bır sure. Her ılıskının temposu farklıdır ama sızınkının arasından otoban gececek kadar uzun bır ayrılık olmus. Bence de hazır durumu kabul edıyorken doktora gıtmesınde yarar var
Ya cok afedersiniz annem geçen artik dert yaniyordu. Baba 60 yasina merdiven dayadi , babanin isteklerin den artik yoruldum dedi . Yani adam 60 yasinda fakat annecigimi bir rahat birakmiyorŞimdiki nesil çok degisik canım, eskiden annem anlatırdı kocaların gönlünü yapmak yoruyor diye..
Şimdi de kadınların gönlünü yapmak yoruyor gibi sanki erkekleri...
Devir değişti.
Size cevap verirken karisiklik olmus. Doğumdan sonra boyle oldu. Hos oncesinde cocuk istiyoruz diye çalışıyorduk ve yine ben ogretmen gibi ona hatırlatip yataga cekiyordum. Erken uyuyor 10 10 bucuk gibi. Benim oglani uyutmami bekleyemiyor. Hadi calisirken yorgun ama izin günlerimiz bile sakin geciyor. Yok cok hirslandim yarin yine cikaricam tirnaklarimi2ay cok uzun bır sure. Her ılıskının temposu farklıdır ama sızınkının arasından otoban gececek kadar uzun bır ayrılık olmus. Bence de hazır durumu kabul edıyorken doktora gıtmesınde yarar var
Hehehe:) bizimkiler çürük canım ne varsa eski toprakta var.Dogumdan sonra boyle olduk. Erken yatiyor,ben çocuğu uyutuncaya kadar uyu
Ya cok afedersiniz annem geçen artik dert yaniyordu. Baba 60 yasina merdiven dayadi , babanin isteklerin den artik yoruldum dedi . Yani adam 60 yasinda fakat annecigimi bir rahat birakmiyorbenim herif 29 yasin da babam da ki isteğin çeyreği olsa yeter bize yas aldikca libido artiyo sanirim. Sj
Bence eşiniz kabullenmiş bazı şeyleri, yani doktora gitmesi en iyisi gibi gözüküyor canım, şimdilikHic oyle egosit degil inanin ki. Doktora gitmeyi kabul etti onu gectim ben eczaneden bazi seyler ile de bunu halledecegimizi soyledim. Hani ben kullanmam etmem demedi. Once doktor muayene etsin,ona gore bakariz aliriz birde onları deneriz dedi.
Ben hergun adami odaya ceksem,hergun gelir. Ama iste ben artik 5 yıldır birseyleri baslatmaktan ve önde olmaktan muzdarip oldum. Azcik ondan bekliyorum, gelmiyor.
Bu sorun değil belki ama baska birsey bulamıyorum demek ki sorun edicek.
Yaş artınca libido artıyor fakat malesef ki libidoyu yönlendiren organın fonksiyonlarında azalma oluyorDogumdan sonra boyle olduk. Erken yatiyor,ben çocuğu uyutuncaya kadar uyu
Ya cok afedersiniz annem geçen artik dert yaniyordu. Baba 60 yasina merdiven dayadi , babanin isteklerin den artik yoruldum dedi . Yani adam 60 yasinda fakat annecigimi bir rahat birakmiyorbenim herif 29 yasin da babam da ki isteğin çeyreği olsa yeter bize yas aldikca libido artiyo sanirim. Sj
Iste.ben boyle ateşli ve tutkulu çiftleri gorunce duyunca imreniyorumYaş artınca libido artıyor fakat malesef ki libidoyu yönlendiren organın fonksiyonlarında azalma oluyoryanı ıstek cok ıcraat ıse atamıyorum ama yıne de sen tut demek oluyor ay 2ay kocamdan tık olmasa ben kafamı duvarlara surterek kıvılcım cıkartırdım cunku bız lohusalıgın bıtmesını bıle zor bekledık allahım dogumdan bır gece once bıle tövbe allahım resmen ne kadar yaparsak o kadar daha az beklıcekmısız gıbı ne bıleyım hamılelıgım verdıgı cınsel ıstek artması ve eslerınde 40gun dokunamıcaz demesı bırlesınce ortaya potpori cıktı boylece
Valla bende resmen yolda doguracakmısım sancım cıkıyordu ama ben hıssetmıyordum hamılelıkte cınsellık ya tavan yada taban yapıyor. Biz zor bekledık ama bebegım huysuz sımdı bıle 5dk da uyanıyorIste.ben boyle ateşli ve tutkulu çiftleri gorunce duyunca imreniyorumhamilelikte hic beraber olmadik,korktu yaklasmadi. Lohusaligim bitti inan onu bile soyledigim halde bildigi halde 2 hafta gecikmeli benim yine adim atmamla oldu bitti hersey okey tamam,cok.iyi bir baba es ama bu konular da sanirim fazla bir beklentim var. Dogumdan sonra basladi bu tarz ilgi bekleyişlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?