Eşimle aramizda ki Bağ

Evet bende tek sorun olarak onu görüyorum. Zaten esim sm butun alakayi,sirnasi,sarılmayı, opmeyi isveyi cilveyi birseyleri baslatmayi benden bekliyor. Benden ondan bekliyorum
Dile getirdiğim halde,tamam dedigi halde yine ayni tas ayni hamam oluyoruz. Biraz denileni yapip ben cogu cekingenligimi kenara koyayim bakalim,belki yuz bulur da o da acilir

çift terapileri oluyor ya, bu konularla ilgileniyorlar mı hic bilmiyorum ama belki faydasi olur. Gerçi siz birbirinizden utanırken 3. Kişiye nasıl anlatırsınız derdinizi bilemiyorum

Mesela ben azaldıgına katılmıyorum sıklıgında problem yok ama suresınde sıkıntı var fiyan fiyan öten bebelerden hıcbısey anlamıyosun kı hep yarım yamalak hıcbısey yoksa nefes aldı dıye aglıyo

siz de büyümesini bekleyeceksiniz o zaman yapacak birsey yok, maşallah allah muhabbetinizi arttirsin ne diyelim

Hahaha alemsin sen biz daha cocuk oldu olali,hadi uyudu beraber olalim demedik. Genelde onu bir sekilde oyuncaklariyla basbasa birakip kendimize zaman ayırıyoruz ama dediğin gibi al acele yalap sap birsey oluyor oda. Adam zaten ayda 1 2 kez yaklaşıyor onda da bisey anlamıyoruz haha

siz de büyümesini bekleyeceksiniz o zaman yapacak birsey yok, maşallah allah muhabbetinizi arttirsin ne diyelim
Amın ısteyen herkesın ınsallah bızım dınamıgımızde boyle ve sıkayetcı degılız ama bırımızden bırı ısteksız olsa olay orda çöküyo zaten. Oglum 1saat falan uyusa marsa cıkarız da ahh ama bu konudan da zamanında cok muzdarıptım esımın bı donem ıstegı azaldı resmen dunyam karardı

Başka bir konuda mesajınızı gördüm. Konu ile çelişkili geldi bana üzgünüm
Neresi celiskili. Yani ben ona soyledim,dusa giriyorum cikinca koklasalim diye. Tamam bekliyorum dedi,girdim ciktim uyumuw kalmış. Yorgun diye kendimi teskin ettim çoğu zaman olduğu gibi. Zaten o konudan sonra bende acmak istedim. Celiskili nereyi buldunuz anlamadim

sizdeki libidonun çok değil çeyreği bende olsaydı belki boşanma durumuna gelmezdik

Esım oglumu yıkayalım dıyo bana cunku yıkanıp yatınca en az yarımsaat uyanmadan uyuyo emınce. Formulu bulduk eger cok yorgun degılsek hemen yıkıyoruz bebegı cabuk uyusun dıye. Valla angola tavşanı gibiyiz dıyorum esıme de guluyo

sizdeki libidonun çok değil çeyreği bende olsaydı belki boşanma durumuna gelmezdik
Bılmıyorum ben cok fazla mı ısteklıyım kocamı fısekleyen bendekı lıbıdo artısımı yoksa kendı ıcınden mı gelıyo onu bılemıyorum. Her evlılıgı ayakta tutan tek sey yatakodası olmadıgı gıbı bıtmesının tek sebebı de o olamaz canım bıtıyorsa demekkı son kullanma tarıhı dolmus ılıskınızın

öyledir tabi. Ama ben cinsel anlamda hiç istekli olmadım, hiç cinsel istek nedir bilmiyorum diyebilirim açıkçası. Bendeki de sorun işte. Aman neyse, kendimi aştım ben de bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…