- 20 Ocak 2019
- 1.261
- 2.616
- 53
- 35
- Konu Sahibi Menengic cicegi
-
Evet bende tek sorun olarak onu görüyorum. Zaten esim sm butun alakayi,sirnasi,sarılmayı, opmeyi isveyi cilveyi birseyleri baslatmayi benden bekliyor. Benden ondan bekliyorumHic adetim değildir boyle konulara yazmak ama, yazayım dedim :)
Siz biraz çekingen olduğunuzu yazmissiniz, yani esinizin yanında soyunmaya bile utaniyorsaniz belki o da pek heyecan duymaya duymaya, pek takmamaya başlamıştır. Biraz heyecan katmayı deneyin önce, biraz siz de aşmaya çalışın kendinizi. Sonra eğer birşeyler değişmezse yine gider doktora. Çocuktan sonra birseylerin azaldığı kesin zaten. sizin evliliğinizde temel sorun cinsellik gibi. Bilmiyorum herkesin nasıldır ama, erkekler genelde cinsel olarak beklentiye girdiklerinde sarılma, öpme, tensel temas gibi şeylere başlıyorlar. Sizde cinsellik yoksa sarılma öpme olmaması da normal sanki.
Biraz kendinizi aşmaya çalışın, alışmadık biri için zor biliyorum ama belki buna ihtiyaciniz vardır ikinizin de :)
Evet bende tek sorun olarak onu görüyorum. Zaten esim sm butun alakayi,sirnasi,sarılmayı, opmeyi isveyi cilveyi birseyleri baslatmayi benden bekliyor. Benden ondan bekliyorum
Dile getirdiğim halde,tamam dedigi halde yine ayni tas ayni hamam oluyoruz. Biraz denileni yapip ben cogu cekingenligimi kenara koyayim bakalim,belki yuz bulur da o da acilir
Mesela ben azaldıgına katılmıyorum sıklıgında problem yok ama suresınde sıkıntı var fiyan fiyan öten bebelerden hıcbısey anlamıyosun kı hep yarım yamalak hıcbısey yoksa nefes aldı dıye aglıyoEvet bende tek sorun olarak onu görüyorum. Zaten esim sm butun alakayi,sirnasi,sarılmayı, opmeyi isveyi cilveyi birseyleri baslatmayi benden bekliyor. Benden ondan bekliyorum
Dile getirdiğim halde,tamam dedigi halde yine ayni tas ayni hamam oluyoruz. Biraz denileni yapip ben cogu cekingenligimi kenara koyayim bakalim,belki yuz bulur da o da acilir
Mesela ben azaldıgına katılmıyorum sıklıgında problem yok ama suresınde sıkıntı var fiyan fiyan öten bebelerden hıcbısey anlamıyosun kı hep yarım yamalak hıcbısey yoksa nefes aldı dıye aglıyo
Hahaha alemsin senMesela ben azaldıgına katılmıyorum sıklıgında problem yok ama suresınde sıkıntı var fiyan fiyan öten bebelerden hıcbısey anlamıyosun kı hep yarım yamalak hıcbısey yoksa nefes aldı dıye aglıyo
Başka bir konuda mesajınızı gördüm. Konu ile çelişkili geldi bana üzgünümCo
Bizimde esimle bu gece planimiz vardi. Dusa girdim ciktim ki uyumus kalmis. Napim adam isten geldi yorgun, bende yanina kıvrıldim yattum simdi. Bunun icin can sıkmaya değmez ki.
Valla kimseye anlatamıyordum bu gece burda dokuldum.çift terapileri oluyor ya, bu konularla ilgileniyorlar mı hic bilmiyorum ama belki faydasi olur. Gerçi siz birbirinizden utanırken 3. Kişiye nasıl anlatırsınız derdinizi bilemiyorum
Amın ısteyen herkesın ınsallah bızım dınamıgımızde boyle ve sıkayetcı degılız ama bırımızden bırı ısteksız olsa olay orda çöküyo zaten. Oglum 1saat falan uyusa marsa cıkarız da ahhsiz de büyümesini bekleyeceksiniz o zaman yapacak birsey yok, maşallah allah muhabbetinizi arttirsin ne diyelim
Neresi celiskili. Yani ben ona soyledim,dusa giriyorum cikinca koklasalim diye. Tamam bekliyorum dedi,girdim ciktim uyumuw kalmış. Yorgun diye kendimi teskin ettim çoğu zaman olduğu gibi. Zaten o konudan sonra bende acmak istedim. Celiskili nereyi buldunuz anlamadimBaşka bir konuda mesajınızı gördüm. Konu ile çelişkili geldi bana üzgünüm
Amın ısteyen herkesın ınsallah bızım dınamıgımızde boyle ve sıkayetcı degılız ama bırımızden bırı ısteksız olsa olay orda çöküyo zaten. Oglum 1saat falan uyusa marsa cıkarız da ahhama bu konudan da zamanında cok muzdarıptım esımın bı donem ıstegı azaldı resmen dunyam karardı
Hayir canim ikimiz de yay burcuyuzSanki benim eşimi anlatmissin.cok merak ettim.yengec burcumu acaba eşin.
Bu konu yuzunden mi bosanmak istiyor esiniz.sizdeki libidonun çok değil çeyreği bende olsaydı belki boşanma durumuna gelmezdik
Esım oglumu yıkayalım dıyo bana cunku yıkanıp yatınca en az yarımsaat uyanmadan uyuyo emınce. Formulu bulduk eger cok yorgun degılsek hemen yıkıyoruz bebegı cabuk uyusun dıye. Valla angola tavşanı gibiyiz dıyorum esıme de guluyoHahaha alemsin senbiz daha cocuk oldu olali,hadi uyudu beraber olalim demedik. Genelde onu bir sekilde oyuncaklariyla basbasa birakip kendimize zaman ayırıyoruz ama dediğin gibi al acele yalap sap birsey oluyor oda. Adam zaten ayda 1 2 kez yaklaşıyor onda da bisey anlamıyoruz haha
Bu konu yuzunden mi bosanmak istiyor esiniz.
Bılmıyorum ben cok fazla mı ısteklıyım kocamı fısekleyen bendekı lıbıdo artısımı yoksa kendı ıcınden mı gelıyo onu bılemıyorum. Her evlılıgı ayakta tutan tek sey yatakodası olmadıgı gıbı bıtmesının tek sebebı de o olamaz canım bıtıyorsa demekkı son kullanma tarıhı dolmus ılıskınızınsizdeki libidonun çok değil çeyreği bende olsaydı belki boşanma durumuna gelmezdik
Ben Aradaki muhabbeti bagi kuvvetlendiriyor diye duymuştumyok canım farklı sorunlar vardı tamamen, eşim değil ben istiyordum zaten boşanmak ama ne bileyim, mutlu evliliğin sirri mutlu cinsellik diyorlar ya. Belki ilgisi vardır diyorum :)
Bılmıyorum ben cok fazla mı ısteklıyım kocamı fısekleyen bendekı lıbıdo artısımı yoksa kendı ıcınden mı gelıyo onu bılemıyorum. Her evlılıgı ayakta tutan tek sey yatakodası olmadıgı gıbı bıtmesının tek sebebı de o olamaz canım bıtıyorsa demekkı son kullanma tarıhı dolmus ılıskınızın
Ben Aradaki muhabbeti bagi kuvvetlendiriyor diye duymuştum
Valla bende oyle hissediyorum bazen. Yani cok guzel yemek yapmışım ama tuzu atmayi unutmuşum... suan icinde bulundugum durum aynen boyleevet aynen o anlamda söyledim. Karı koca olmak, eş olmak yarım oluyor taraflardan biri isteksiz olunca sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?