evet turkcem var ama turk erkegini tanimiyorum galiba zaman gelir esini bile taniyamaz insan degil miYabanciyim diyorsun Turk erkegini tanimiyorum diyorsun ama maşallah nasıl Türkçe n varmis :)
unutamiyoum ozellikle son zamanlarda cok dusunmeye basladim ask sevgi bitti galibaKonuya yorum yapayim uzun uzun yazmaya gerek yok :
GECMISI UNUTMALISIN KI, BIR GELECEGIN OLSUN ......
Illa ki bitecegini bilmiyormuydun evlenirkenunutamiyoum ozellikle son zamanlarda cok dusunmeye basladim ask sevgi bitti galiba
Zaman gelir kendini de taniyamayabilir insan degilmievet turkcem var ama turk erkegini tanimiyorum galiba zaman gelir esini bile taniyamaz insan degil mi
Zaman gelir kendini de taniyamayabilir insan degilmi
Ya merak ettim nerelisiniz? Genelde yabancilar hemen bosanirlar?? Size bosanin demiyorum gercekten hazmetmesi hic kolay degil Allah sabir versin ama eğer devam etmeyi göze almissaniz hicbir seyi dusunmeyip devam edeceksiniz. Esinize ne iyi davranin bir süre ne de kötü. Kendi haline bırakın, ne yaparsa yapsin hic karismayin, ilgisiz olun. Ama kendinize ve evlatlariniza iyi davranin. Gezin eglenin. Tek başınıza da bir seylerden zevk almasini öğrenin. Ancak esinizin akli basina boyle gelebilir ve siz de böyle unutabilirsiniz çünkü sizin tek istediginiz gururunuzun oksanmasi, ilgilenilmek bence. Araya bir süre mesafe koyun insallah her sey yoluna girer.
Ayrica dediğim gibi nerelisiniz?
aynen oyle bana ilgi gostersin yaptiklarini anlasin pisman olsun deger versin istiyorum..oyle olursa ben de acirim beraber aglariz hayata zamaninda agladik da zor gunler gecirdik..bundan sonra kendimi severim kendime zaman ayiririm sadece diyorum bir sure sonra unutuyorum.
Sen unutmak istemiyorsun ki. İstesen çoktan halketmiştin bu işi. Her erkeğin karakteri farklıdır, bu türk erkeği, şu erkeği, bu erkeği diye kategorize edilemez.
Eğer evliliğimi kurtarıcam kararlıyım diyorsan sinirli halini çıkarıp at üzerinden. Aklına geleni pat diye söyleme. Bin düşün bir konuş. Eşine bolca sarıl. Sarılmak çok iyi geliyor iki tarafa da.
Başbaşa zaman geçirin. Hiç imkan yoksa çocuklar uyuduktan sonra kapatın televizyonu, ışıkları azaltın. Alkol kullanıyorsanız bir şişe şarap açın, kullanmıyorsanız birer kahve yapın. Oturup sohbet edin. Ama bu sohbet sorunlarınızla ilgili olmasın. Çocukluğunuzdan, gazetedeki bir haberden böyle saçma şeylerden falan bahsedin. Sohbet ederken elini tutun. Bunları alışkanlık haline getirmek aranızdaki bağı kuvvetlendirir diye tahmin ediyorum. Sonrasında sıra sorunlarınıza gelir zaten.
cok dogruO zaman biraz birbirinizden uzak durun. Konusmak kavga etmek yerine biraz sessizliği tercih edin. Biraz tebessüm bile bazi seylerin ilaci olabilir.
Unutma, Eger insanlari degistirmek istiyorsak ilk önce kendimizden baslamaliyiz.
cok dogru
su an icim kayniyor adim atmam lazim belki ona degil kendime dogru.
Kocami nasil mutlu ederim diye dusunme. Once kendin mutlu ol.
Turk erkeklerinin isteklerine kalsa ohoooo... Bosver onu ve isteklerini.
Ayril ya da ayrilma ama mutlu olmanin yollarini ara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?