- 10 Temmuz 2021
- 36
- 53
- 3
- 32
- Konu Sahibi Peachwomen
-
Sizin dediğiniz aynısını dedim.Ne diyorsun sen şu ithamlara bak dedi ki ben yalan söylemedim kendisi onun fiziğini övüyor ben tepki verince ben şerefsiz miyim diyor.Aynısıni ben yapsam diyorum kaynima ses yokTövbe ya rabbim ya eşinin dediği şeylere bak. Kardeşinin karısının fiziğine bile dikkat ediyor terbiyesiz. Bu kadar ileriye giden adama senin de gözün mü var niye yengenin fiziğini bile inceliyosun de.
Sen ezik davranirsan herkes seni ezer. Kendine guvenli olacaksin. Onlar Senin yaninda ovunce Sen de istemesen bile onun hakkinda iki uc guzel sey soyleyeceksin ki kiskaniyor demesinler. Kardesi ne kadar evli? Yabanci kadinlar guzel olabiliyor ama turk erkeklerinin ya da ailesinin kahrini cekmiyorlar. Bence baska ugraslar bul kendine, bi sure sonra o kadina da eziyet etmeye baslarlar.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ,yazım ve imla yanlışları yaparsam mazur görün lütfen .
Benim derdim eşim ile aramızda artık aşamadığımiz sorunlar ve çözüm yolu bulmak için yazacağım .
Eşimle aynı yaştayiz üç yıl önce severek evlendik.Hayat görüşümuz ,yaşam tarzlarımiz hemen hemen aynı .1 yıldır sorun yaşıyoruz nedeni size çok saçma gelebilir ama eşimin kardeşi (kaynim) ve eşi (yabancı )nedenleri şöyle .1 yıldır evliler 1 yıldırda sorun yaşıyoruz nedeni eşimin benim ile kaynimin eşini sürekli kıyaslaması.Sen neden anneme karşı mesafelesin ,neden suratını asiyorsun?bak o öyle mi canım canım az onu örnek al yahu arkadaşlar herkes aynı karaktere sahip olmak zorunda mı ?ben mesafeli durmak istiyorum sınırlarımı olsun istiyorum bunda ne zarar olabilir .Bak o ne kadar fiziğine dikkat ediyor ne kadar bakımlı sen anca yat kalk .Benim eltimle sorunum yok fakat ailesi dahil herkes bizı kıyaslıyor mesela aynı yemeği ben yapsam normal o yapsa ne kadar hamaratsın.Gorumcemde öyle diyor ki ne kadar beyazsin boyunda uzun bak bide bize bak derken işaret parmağıyla beni gösteriyor esmer ve basenliyiz ben esmer değilim buğday tenliyim diyorum yok.Nafaka konusu mesela eşim der ki ben sadece çocuğuma öderim çocuğumla görüşürüm kız buna benzer laf ettiğinde aAA tabi senin hakkın Ukrayna'dan buraya geldin aşkın için tabiki de nafaka şart iyide sorun benim bu ülkeye ait olmam mi yani ben İstanbuldan gelin geldim tüh kaka .
Kayinvalideme gideriz mesela arada komşular gelir ayy ne güzel otur izle der iyide bari bana da birşey söyle bari yalandan.Sorun arkadaşlar şu ben burada yaşıyorum diye herşey normal hatta uni mezunu olup çalışmamam eleştiriliyor arkamdan tabi ama o çalışmayınca ay o narin hem biraz evliliğin tadını çıkartsinlar.Artık dayanamıyorum ya ozguvenim düştü .İçimde korku oluyor eltimle yanyana gelince aha yine kuaför ona iltifat edecek bana boş boş bakacak onun yaptığı hazır yemek çok iltifat alacak ben fırında yemek yapsam eh güzel işte eşime artık tahammül bile edemiyorum lütfen fikirlerini bekliyorum
Ya şimdi bizim ülkeye göre gerçekten çok güzel ama kendi ülkesinde o kadar güzel diye gösterilir mi bilmiyorum daha önce Ukranyaya hiç gitmedim görüşmüyoruz aslında çokKadın çok mu guzel ? Bu kadar takma bence .Görüşmek zorunda deılsın .Yapılanlar hata .Ama ne yapalım bızım ınsanımız boyle .Zevk almıosan gorusme
Onlar 1 yıldır evliler aslında ben eltime çok iltifat ederim mesela çok hayvanseverdir .Derim ne merhametli insansın mesela derim ne güzel saçların var sarı oh boyatmak derdin yok dip boya derdin yok.Sorun ikiyuzlu davranmaları evet çekmiyorlar hatta çok tolerans gösteriyorlarSen ezik davranirsan herkes seni Evet. Kendine guvenli olacaksin. Onlar Senin yaninda onu o ince Sen de istemesen bile onun hakkinda iki uc guzel sey soyleyeceksin ki kiskaniyor demesinler. Kardesi ne kadar evli? Yabanci kadinlar guzel olabiliyor ama turk erkeklerinin ya da ailesinin kahrini cekmiyorlar. Bence baska ugraslar bul kendine, bi sure sonra o kadina da eziyet etmeye baslarlar.
Söyledim kaç defa ben şerefsiz miyim diyor .Mükemmel değil oda normal türk erkeği ya öyle 1.90 kaslı falan değil ki normalKocan bi de kadının fiziğine mi dikkat etmiş bi de seninle mi kıyaslıyo pes yaaa....sen ne cevap verdin çok merak ettim kocan mükemmel mi peki fizik olarak kimse kendine bakmaz da karşısındakini eleştirir..yemeklerinizi de beğenmiyolarsa yapmayın yaa aç kalsınlar töve yarabbim yaaa
Canim insanlar cok fesat, mesela komsular seni fitlemek icin bile abartiyor olabilirler. Millet insanlari birbirine dusurup kavga izler gibi izlemeyi seviyor. Sen takarsan daha cok ustune gelirler.Onlar 1 yıldır evliler aslında ben eltime çok iltifat ederim mesela çok hayvanseverdir .Derim ne merhametli insansın mesela derim ne güzel saçların var sarı oh boyatmak derdin yok dip boya derdin yok.Sorun ikiyuzlu davranmaları evet çekmiyorlar hatta çok tolerans gösteriyorlar
Bırakın istedikleri kadar kiyaslasinlar.Herkes kendinde eksik olanı eleştirir.Siz neden calismiyorsunuz?Hem kişisel ihtiyaclarinizi (Kuaför,giyim,bakım vs)karşılaşılarsınız hem de bu tür saçma sapan eleştirileri kafaya takacak vaktiniz olmaz.Kendinize yatirim yapın.Sizi eleştirenlerin amaçları da bu zaten.Özguveniniz azalsın,erkenden çöküp ihtiyarlayin,kafaya takmaktan hasta olun.Guzelce bakiminizi yaptırın,giyinin,kuşanin,takip takistirin..Ama bunları sadece kendiniz icin yapın.İnsanlari memnun edemezsiniz, dünya güzeli de olsanız gözünün üstünde kaşın var diyecekler.Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ,yazım ve imla yanlışları yaparsam mazur görün lütfen .
Benim derdim eşim ile aramızda artık aşamadığımiz sorunlar ve çözüm yolu bulmak için yazacağım .
Eşimle aynı yaştayiz üç yıl önce severek evlendik.Hayat görüşümuz ,yaşam tarzlarımiz hemen hemen aynı .1 yıldır sorun yaşıyoruz nedeni size çok saçma gelebilir ama eşimin kardeşi (kaynim) ve eşi (yabancı )nedenleri şöyle .1 yıldır evliler 1 yıldırda sorun yaşıyoruz nedeni eşimin benim ile kaynimin eşini sürekli kıyaslaması.Sen neden anneme karşı mesafelesin ,neden suratını asiyorsun?bak o öyle mi canım canım az onu örnek al yahu arkadaşlar herkes aynı karaktere sahip olmak zorunda mı ?ben mesafeli durmak istiyorum sınırlarımı olsun istiyorum bunda ne zarar olabilir .Bak o ne kadar fiziğine dikkat ediyor ne kadar bakımlı sen anca yat kalk .Benim eltimle sorunum yok fakat ailesi dahil herkes bizı kıyaslıyor mesela aynı yemeği ben yapsam normal o yapsa ne kadar hamaratsın.Gorumcemde öyle diyor ki ne kadar beyazsin boyunda uzun bak bide bize bak derken işaret parmağıyla beni gösteriyor esmer ve basenliyiz ben esmer değilim buğday tenliyim diyorum yok.Nafaka konusu mesela eşim der ki ben sadece çocuğuma öderim çocuğumla görüşürüm kız buna benzer laf ettiğinde aAA tabi senin hakkın Ukrayna'dan buraya geldin aşkın için tabiki de nafaka şart iyide sorun benim bu ülkeye ait olmam mi yani ben İstanbuldan gelin geldim tüh kaka .
Kayinvalideme gideriz mesela arada komşular gelir ayy ne güzel otur izle der iyide bari bana da birşey söyle bari yalandan.Sorun arkadaşlar şu ben burada yaşıyorum diye herşey normal hatta uni mezunu olup çalışmamam eleştiriliyor arkamdan tabi ama o çalışmayınca ay o narin hem biraz evliliğin tadını çıkartsinlar.Artık dayanamıyorum ya ozguvenim düştü .İçimde korku oluyor eltimle yanyana gelince aha yine kuaför ona iltifat edecek bana boş boş bakacak onun yaptığı hazır yemek çok iltifat alacak ben fırında yemek yapsam eh güzel işte eşime artık tahammül bile edemiyorum lütfen fikirlerini bekliyorum
Aslında sizin dediğiniz çok mantıklı bide şöyle bişey var kadına da beni yanlış lanse ediyorlar.Konu çok uzamasın diye kısa tutmaya çalıştım mesela kuafordeydik kadın eltime iltifatlar ediyor diğer arkadaşlarıda öyle neyse benim makyajımı bitince ben eltime baktım bana orda oturan kuaförler dedi ki korkma korkma sende güzel oldun iyide ben o Türkçeyi çok iyi daha öğrenemedi ona çeviriyorum az buçuk o yüzden ona bakıyorum kadın kırabilir hakkımda ne düşündü eltimCanim insanlar cok fesat, mesela komsular seni fitlemek icin bile abartiyor olabilirler. Millet insanlari birbirine dusurup kavga izler gibi izlemeyi seviyor. Sen takarsan daha cok ustune gelirler.
Yani eşinin yorumları evet ayıp ama bence sıkıntılı bir durum yok biz Türk kadınları Rus-Ukrayna vs grubu ile yarışamayız genel olarak. Üzgünüm. Ben de gayet standart Türk ortalamasındayım. Onlar da çabuk çöküyor falan da iç rahatlatamam. Bence hiç sallamayın, sallamadığınızı görünce etkisi azalarak bitecek.
Aslında onlar çok özgür bir birey olarak yetiştirilmiş bu çok güzel ama bizim ülkemizde erkekler hep bir daha önde kız çocukları geride .Mesela onlatin yetiştirdiği çocuklar daha girişken daha sosyal daha ozguvenli kendinden emin oluyor .Mesela gen olarakta çok iyiler ama benim suçum ne cografya kaderYani eşinin yorumları evet ayıp ama bence sıkıntılı bir durum yok biz Türk kadınları Rus-Ukrayna vs grubu ile yarışamayız genel olarak.
Üzgünüm. Ben de gayet standart Türk ortalamasındayım. Onlar da çabuk çöküyor falan da iç rahatlatamam.
Bence hiç sallamayın, sallamadığınızı görünce etkisi azalarak bitecek.
Iste insanlar oyle davrandikca Senin daha rahat olman lazim, dedigim gibi onlar iltifat edince Sen de et. Yuzune birisi bir sey derse Sen de onlari gomebilirsin.Aslında sizin dediğiniz çok mantıklı bide şöyle bişey var kadına da beni yanlış lanse ediyorlar.Konu çok uzamasın diye kısa tutmaya çalıştım mesela kuafordeydik kadın eltime iltifatlar ediyor diğer arkadaşlarıda öyle neyse benim makyajımı bitince ben eltime baktım bana orda oturan kuaförler dedi ki korkma korkma sende güzel oldun iyide ben o Türkçeyi çok iyi daha öğrenemedi ona çeviriyorum az buçuk o yüzden ona bakıyorum kadın kırabilir hakkımda ne düşündü eltim
Ya size birşey itiraf edeyim mi nasılsa anonimiz .Ben bakire değildim eşim biliyordu ve evlendikten sonra bir kaç kez yüzüme vurdu mesela bende susmadım tabi.Ama mesela yabancı kadınlar olunca en orda özgürlük baskı yok .Benim sorunum eltimle değil o çok iyi biri hayvansever merhametli sorun eşimin sürekli kıyas içine girmesi kaç kez konuştum ağladım ama halen susmuyorEsinize cok sinir oldum. Yaptigi cok ayip. Resmen kardesinin karisina bakip benim karim neden oyle degil diye icerliyor, pardon icerlemeyip size bunu direkt soyluyor. Mumkunse alnini karislayin o adamin. Birde yukaridaki uyenin dedigi gibi bizim insanimiz fitne fesat sokmaya bayilir araya sirf onun icin bile abartiyor olabilirler. Esinizle adam akilli konusun, yaotigini anlatacak kelime yok lugatimda...
Aslında eltime overlerken bende katılıyorum yüzümde nötr bir ifade olmuyor .Ben eltime hep ediyorum sorun insanlar biz yanyana gelince sürekli kıyaslamalariIste insanlar oyle davrandikca Senin daha rahat olman lazim, dedigim gibi onlar iltifat edince Sen de et. Yuzune birisi bir sey derse Sen de onlari gomebilirsin.
Bende görüşmek istemiyorum çünkü ozguvenim düşüyor .Eşime mesafe koyuyorum ama yine aynıBen olsam görüşmem . Mesafe koyarım arama. Şu üç günlük dünyada canımı sıkan insanlardan uzak durmaya çalışırım ne yaparlarsa yapsınlar. Eşime de mesafe koyarım aklı başına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?