esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Uzun zamandır böyle açıklayıcı. Böyle bilgi dolu bir yorum görmemiştim. (!) Konu sahibi ve benzeri insanlar uygulasın. Ben biliyorum kesin çözüm bu. Bizim bir tanıdıkta yapmıştı oldu.
Zekanıza bereket

Sizin saçınızdir o. Eltiniz de sizi kiskanmiyor siz kendinizi çok beğeniyorsunuz bence. Dünya sizin etrafinizda mi dönüyor ?

bide ben cocukken sapsariymisim versiyonu var konu sahibinin cocugu da sarisinliktan esmerlige adim atarsa eltisi ooohhh iyi oldu size diyebilir ve konu sahibi eltim buyu yapti cocugum karardi diye konu acabilir yine
Hahahahaaaa ayyy cok güldüm ama vallahi bak komik olucak ama eşimin bebeklik fotoğraflarını gordum ki hep dalga geçerdim ben küçükken sarıydım deyince ta ki fotoğraflarını görene kadar
Adam hakikaten de sapsarı saçlı baya sarışın datlu bir bebeymis amma simdi gorsen sacları simsiyah hala anlamadim ama bu da burda dursun

İzlemediğim cinli film kalmadı ama böyle saçma büyü görmedim. Bari biraz araştırsaydınız kadının niyeti büyü yapmak olsa top top saç mı atar evinize? Ayrıca o sizi kıskanıyor mu bilmem ama sizin onu aşağıladığınız gayet aşikar her ne kadar saklamaya çalışsanız da belli oluyor yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…