esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şüpheleriniz gerçek olabileceği gibi olmayabilir de. Önemli olan buradaki sıkıntıyı çözmek. İster gerçek olsun ister olmasın, sizi böyle olumsuz duygulara iten sorunu çözmek çok çok önemli!!!. Bu sorunuzu uzman birinden yardım alarak çözmeye çalışsanız daha sağlıklı olur. Burada bilinçsizce yorum yapan çok insan olacaktır. Eleştirilere ve suçlamalara maruz kalabilirsiniz. Bunların hepsi ağır yüklerdir ve tamamen kişilerin kendi korku, duygu ve düşünceleriyle alakalıdır. Onların olumsuz duygu ve düşünceleri size geçebilir. Böylece size yük olmuş ve enerjinizi aşağı çekmiş olur. Bilinçaltınızda yatan sebeplere bakmak çok önemli...

Yaaa şimdi diğer cevaplarınızı okudum.. Siz de bi enteresan geldiniz şuan bana.. Sizi tanımıyorum ama buradan okuduğum kadarıyla kibirli bir kadın imajı verdiniz bana..

Ne bileyim ya çocuğu sarışın olmayan da çıkardığı gibi geri iteklesin(!)
Öyle deme sonradan sarıya da dönebiliyorlar.
Benim saltanatımın tek veliahtı, paşam, sapsarışın oğlumun doğduğunda saçları siyahtı..
İtekleseydim sarışın anası olamayacaktım mazallah

Yapacak olsa eşine yapmazmı beni sevsin iyi davrandın ayrı evim olsun diye niye size yapsın yani , kaynananız sizi seviyor diye bir de çok saçma değil mi sizce de

Böyle hayatta hiçbir yere varamamış ve kendini kültürel anlamda geliştirememiş, sürekli koca çocuk akraba ekseninde yaşayan insanların yanında ağız açmamak lazım. “Kocan seni seviyor” lafı bile nereye çekilmiş,inanılmaz. Bazı insanlar hakikaten böyle. Aklınızın ucundan geçmeyecek şeyleri bambaşka algılayıp çıkarım falan yaparlar. Korkunç ya.

Öyle deme sonradan sarıya da dönebiliyorlar.
Benim saltanatımın tek veliahtı, paşam, sapsarışın oğlumun doğduğunda saçları siyahtı..
İtekleseydim sarışın anası olamayacaktım mazallah
bide ben cocukken sapsariymisim versiyonu var konu sahibinin cocugu da sarisinliktan esmerlige adim atarsa eltisi ooohhh iyi oldu size diyebilir ve konu sahibi eltim buyu yapti cocugum karardi diye konu acabilir yine

Eşin sana değer veriyor deme kıskanma belirtisi olarak algılanıyorda bir daha b u cümleyi iyi niyetli şekilde kuramayacağım galiba...

Bir de tapulu eviniz olsa neler soyleyeceksiniz acaba etrafinizdakilere? O zaman mistik isler yetmeyecek suikast bekleyeceksiniz galiba.

Kayınvalide’ye bak... Yazıklar olsun. İşte sorun tam da bu, bi gelini diğerine kötüleyen kayınvalide....

biret biti anlamak yirmi saniyemi aldı

Ben inanmıyorum öyle şeylere. Allahın koruduğuna kimse zarar veremez. Yazma dediğiniz esarp örtü kutusu herhalde orda saç olması normal. Dua etmeye devam edeceğiz Allah korusun bizi.

Kötü düşünüp hayatı kendinize dar etmek yerine bu tarz kuçuk konuları sallamayıp hayatınıza devam etseniz keşke. ayrıca iki tane evladınız varmış , onlarada şüpheci , kimseye güvenmeyen biri olarak yetiştirebilirsiniz. eltiler görümceler kaynanalar arasında bu tarz kuçuk seyler hep olur , yeri geliyor kendi annemizle tartışıyor bir sözünü çekemiyoruz. ayrıca eltinizi kötü birsey dememiş her kadın arasında bu tarz seyler olur.

Ben inanmıyorum öyle şeylere. Allahın koruduğuna kimse zarar veremez. Yazma dediğiniz esarp örtü kutusu herhalde orda saç olması normal. Dua etmeye devam edeceğiz Allah korusun bizi.
ay benim saçım çok dökülüyor , çalışan kadınım hergün süpüremiyorum , ucunu kaçırsam bütün ev topak saç ayrıca kaynanamda hanımefendikinden eminim kötüdür , ama insanları olduğu gibi kabul etmezsek mutlu olamayız..

bide ben cocukken sapsariymisim versiyonu var konu sahibinin cocugu da sarisinliktan esmerlige adim atarsa eltisi ooohhh iyi oldu size diyebilir ve konu sahibi eltim buyu yapti cocugum karardi diye konu acabilir yine
Birde ben birşey merak ettim şuan.. Şimdi sarışınlar güzel esmerler çirkin mi oluyor?? Nereden geldi bu algı neye göre yani?? Daha neler duyacağız

Birde ben birşey merak ettim şuan.. Şimdi sarışınlar güzel esmerler çirkin mi oluyor?? Nereden geldi bu algı neye göre yani?? Daha neler duyacağız
sarisinin kumralin esmerin kendine gore hepsinin guzelligi var ama konu sahibi sarisin seviyosa demek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…