esimle aramizi mi aciyor acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tabii tabii
Kıskanıyordur, hata çatılıyordur kadın
Nasıl kaf dağında bir hayatınız varsa demekki
Eşin değerini çok bilir üstünede titrer, sarı çocuğuda doğurmuşsun daha sana nolur
Sırtın yere gelmez artık
Kim olsa kıskançlıktan kudurur

Bu kadar saçma şeyler düşüneceğinize, vaktinizi bireysel gelişiminiz ve sarışın olmasından mütevellid kıskanıldığını düşündüğünüz çocuğunuzun gelişimi için harcasanız keşke. Öğretimden ziyade neden '' eğitim şart'' bir kez daha anlamamı sağlayan hadise. Sonra da neden bu kadar gerideyiz diye sorguluyoruz.

‘’eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor’’
Bu kafayla toplumda nasıl yaşıyorsunuz şaşırıyorum.Bütün arkadaşlarım eşimi tanıdıktan sonra aynısını söyledi kıskandıklarını hiç düşünmedim.İnsanların değişmesinde kesin sizin davranışlarınızın etkisi yoktur

Kıskanan insan daha farklı konuşur bence.

Eşinizle severek evlendiniz diye kiskanilmaya layiksiniz.
Güleyim de boşa gitmesin...

Sorunun kaynağı eltinin laf taşıması, insanları kışkırtması doldurması olabilir büyüden ziyade. Bir de çok yuvarlak konuşmuşsunuz, eltinizin böyle uğraşmasına sebep sadece kıskançlık mı?

Kıskansa güzel bi şey söylemez bence başka şeylerde varsa bilemem ama bu yazdıklrınızdan eltinizin kıskandığı sonucunu çıkarmadım acaba biraz ilgi azalınca siz mi kuruntu yaptınız üstünüze titremelerine alışkınsanız bi anda ilgi azalınca yanlış düşüncelere kapılmış olabilirsiniz

Yapmayın etmeyin. Kimseyi kendinizden aşağı görmeyin. Hep bundan kaynaklanıyor bu kuruntular. Beni kıskanacak, kıskanıyor diye düşünürseniz kapılırsınız bu saçma kuruntulara. Kayınvalidenize de ayrı kuruldum. Dikkat et seni kıskanıyor ne demek yahu.

Tam burda '' Belli ki problemleri var, uzak dur kim kimi seviyorsa sevsin. '' diyecektim ki,
altımın neyini kıskanayım ki daha çok bi evi yok kaynanamlaa oturuyor bir düzeni yok eşi kötü davranıyor diye üzülüyorum kendisine
Siz de az değilmişsiniz. Olay 2 eltinin savaşı olmuş. İyi oynayan kazansın. Birlik yaşıyorlarmış, siz rahat evinizde oturuyorsunuz, kaynananın her işini o görüyor, nazını gazını o alıyor. Kaynana insafa geldi, emeği görmeye karar verdi demek ki. Allah razı olsun. Eğer kaynananızın sevgisini kıskandıysanız elti ile yer değiştirin.

Asıl konu sahibinin kıskandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Aşkım evim var, eltim yok, kaynanam hayatıma konu sahibininki kadar etki etmiyor. Ben de bulamadım kıskanacak bişey.

Sarışın çocuk, esmer çocuk sizede Allah kapkara çocuk versin vs vs daha neler duyacağız acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…