- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
- Konu Sahibi alpos ahsen
-
Vay arkadaş daha neler duyacağız..Az olana kıymetli diye bakılıyor zaar bazı esmer egolu ortadoguluların nazarında
Boyle pırıl pırıl kafalar oldukca gor bak daha neler duyarizVay arkadaş daha neler duyacağız..
biz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Kıskanan insan daha farklı konuşur bence.‘’eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor’’
Bu kafayla toplumda nasıl yaşıyorsunuz şaşırıyorum.Bütün arkadaşlarım eşimi tanıdıktan sonra aynısını söyledi kıskandıklarını hiç düşünmedim.İnsanların değişmesinde kesin sizin davranışlarınızın etkisi yoktur
Eşinizle severek evlendiniz diye kiskanilmaya layiksiniz.biz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Sorunun kaynağı eltinin laf taşıması, insanları kışkırtması doldurması olabilir büyüden ziyade. Bir de çok yuvarlak konuşmuşsunuz, eltinizin böyle uğraşmasına sebep sadece kıskançlık mı?biz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Kıskansa güzel bi şey söylemez bence başka şeylerde varsa bilemem ama bu yazdıklrınızdan eltinizin kıskandığı sonucunu çıkarmadım acaba biraz ilgi azalınca siz mi kuruntu yaptınız üstünüze titremelerine alışkınsanız bi anda ilgi azalınca yanlış düşüncelere kapılmış olabilirsinizbiz eşimle 6 yıllık evliyiz 8 yıldır da tanışıyoruz eşimle severek evlendik ben hemsireym eşimde özel sektörde çalışıyor. eşim benim değerimi çok bilir üstüme titrer. bu arada birtane eltim var eşiyle görücü usulü evlenmişler kaynım esimin bi büyüğü eltim hep der esin seni seviyor şana değer veriyor yanı bana olan kiskancligini açık açık belli ediyor bu ikinci çocuğumdan sonra eşim ve esimin ailesinin bana olan davranışları değişti normalde esimin ailesi bana çok düşkündür gelinler arasında beni çok severler ama kızım olduğundan beri hepsi değişmiş gibi o eltime yönelmiş gibiler ve ben gecen yazma kutumu açtığımda dibinde bir topak saç vardı ilk çocuğumda da böyle olmuştu ve ben evde yine bir topak saç bulmuştum acaba diyorum eltim ne bilim muska büyü tarzı bisey yapmış olabilir mi kızım olduktan sonra farklı biri olarak tek o geldi evime
Tam burda '' Belli ki problemleri var, uzak dur kim kimi seviyorsa sevsin. '' diyecektim ki,kaynanam sevsin sevmesin umrumda çok da değil zaten ama bu kadın bunları yapabilecek bir kadın ha bunun aksine ben kendisini çok severim ama işte bana olan davranışlarından sonra herşeyi bekliyorum ondan onun oğlu esmer benimki sarışın diye bile bana tavır alıyordu
Siz de az değilmişsiniz. Olay 2 eltinin savaşı olmuş. İyi oynayan kazansın. Birlik yaşıyorlarmış, siz rahat evinizde oturuyorsunuz, kaynananın her işini o görüyor, nazını gazını o alıyor. Kaynana insafa geldi, emeği görmeye karar verdi demek ki. Allah razı olsun. Eğer kaynananızın sevgisini kıskandıysanız elti ile yer değiştirin.altımın neyini kıskanayım ki daha çok bi evi yok kaynanamlaa oturuyor bir düzeni yok eşi kötü davranıyor diye üzülüyorum kendisine
Asıl konu sahibinin kıskandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamamTam burda '' Belli ki problemleri var, uzak dur kim kimi seviyorsa sevsin. '' diyecektim ki,
Siz de az değilmişsiniz. Olay 2 eltinin savaşı olmuş. İyi oynayan kazansın. Birlik yaşıyorlarmış, siz rahat evinizde oturuyorsunuz, kaynananın her işini o görüyor, nazını gazını o alıyor. Kaynana insafa geldi, emeği görmeye karar verdi demek ki. Allah razı olsun. Eğer kaynananızın sevgisini kıskandıysanız elti ile yer değiştirin.
Kıskanıyor ise yapması gereken şeyi biliyor.Asıl konu sahibinin kıskandığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
Aşkım evim var, eltim yok, kaynanam hayatıma konu sahibininki kadar etki etmiyor. Ben de bulamadım kıskanacak bişey.Sana yorum yazanların fesat kotu niyetli oldugunu nerden biliyorsun pekı sen?
Neyini kıskanalım/kıskansınlar mesela.
Eltın sana gore evi yok diye kıskanıyordu seni.
Kendi adıma soyleyım evim var.
Geriye kıskanmak ıcın ne kaldı?
Çocukların sarışın mı peki? Esmerse bizimle değilsinAşkım evim var, eltim yok, kaynanam hayatıma konu sahibininki kadar etki etmiyor. Ben de bulamadım kıskanacak bişey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?