Eşimle aşamadığımız konu

burda yazılanları okuyunca hem cinslerim tarafından şok geçiriyorum. Çalışan bi bayanın işi cok zor nasıl yetişemiyosun diyenleri de anlamıyorum . İş yerinde zaten yeterince yoruluyosun ben 7de cıkıyorum eve git koştur koştur yemek hazırla sofra kur kaldır saat 9 oluyor. Haftasonu benimde bir tek pazar günüm tatil . Maddi durumumuz cok cok iyi değil ama ayda en azından 1 kadın almak şart. Normalde haftaiçi yaptıgım ekstra işleri de eşimle beraber yapıyoruz. ben süpürüyorsam o siliyor mesela. Ki buna rağmen bunalıyorum bazen isyan ettiğim bile oluyor ev işlerinden. Sen eşinin sözüne he de geç bencede. Çünkü olan hep kadına oluyor.Çalışmak güzel sosyal hayatın oluyor. Bence işi kesinlikle bırakmamalısın. Evliliğin birlik beraberlik işi oldugunu, en az seninde onun kadar yoruldugunu ama çalışmak istediğini VE özellikle onun annesi olmadığını ona hatırlat sürekli isteklerini yerine getirmek zorunda değilsin

Ben 7 24 evd temizlik yapıyorum 1 saniye bile duruyorum desem yeri banyo Mutfak d. Evin her yerini Her allahin günü temziliyorum eşim fazla detayci ve titiz ilk zmanlarda çok alınıyordu yaptığım bir işten memenin olmuyor yoruldugumlâ kalıyor üstüne üzülür hirpaliyordum kendimi suan eşim ne dediğini umursmiyorum yemek temizlik üstüme ne düşüyor atamıyorum begenmiyorsna sen daha güzelini yap deyip kapatıyorum canım sende bulmuştum böyle ılımlı eşi irdeliyorsun

Back