- 20 Ekim 2015
- 292
- 225
- 33
- 42
- Konu Sahibi esraylmz03
Naçizane fikrim işten ayrılma dünyanın binbir türlü hali var en iyi yatırım kendine yatırım ,mesleğe ara verince eskisi gibi olmuyor hiçbir şey.senin de bir söz halkın var sonuçta çalışıyor sende kazaniyorsun en doğal hakkin istedigin şekilde harcamak .anlamıyorum bu erkekleri1.5 senelik evliyim Çocuğum yok eşim genelde çok iyi biri çok çalışkandır sosyal canayakın yediğime gezdiğimemaslamkarışmaz benim için çok fedakarlık yapan bi insan bi sorunumuz var aşamıyoruz bunu ben 1 aydır çalışıyorum ve becerikli biri değilim ev işlerine yetişemiyorum ve eşim inanılmaz Dağınık bi insan bu arada eşim benden daha yoğun ama bende yoğunum neyse eşime askım bi kaç ütü var yapar mısın baş edemiyorum dedim ben koskoca bilmem kimim(mesleğini söyledi) oturup karı gibi ütü mü yapıcam dedi çok kırıldım tabi ki sonra konuştum anlattım dedim ütülerimizi kuru temizleme ye verelim dedim bencede askım verelim dedi hem onlar daha guzel ütüler dedi tamm dedim bide15 te bir kadın alalım dedim be kadar fiyatı aylık 300 ediyo dedim sorun değil alalım dedi tamam dedim sonra Bayağı konuştuk eşim hem çalışan hem evine bakan kadınlar olduğunu söyledi tabi ki vardır ama ben çok yoruluyorum ve eşimin durumu çok iyi yani niye yorulayım ki kendi suyunu bile almaz yani kısaca bana fazladan ekstradan bişey yaptığını söyledi çok büyütürmüşüm ben herseyi istersen işten çık beceremiyosan dedi bi kadının evi önceliği eviymiş ve ben şok oldum bu arada eşim çok fakir bi ailede ve ortamda büyümüş küçümsemek için demiyorum olayı anlatmak için diyorum temizlikçi almak bi Lütuf mu yani ben hak etmiyor muyum bunu