Esimle ayrilma asamasindayiz cok kötüyüm...

üff bu adamlar niye böyle yaa allah kahretsin bunlarıı
allah yardımcın olsun kardeşim
gerçekten çok zor ben de 2 çocuğumla boşandım hemde kızım 1,5 yaşındaydı
rabbim yardımcı olacaktır sana merak etme öyle kapılar açıyor ki
kendine eziyet etme çocuklar zannettiğimizden çok daha güçlüler insanoğlu herşeye alışıyor

Yani muhtemelen eşin başkasını seviyodu senle evlenirken. Bu dertli halleri fln ondan, seni bi turlu sevemediği icin sana kızıyor aptal adam. 3 çocuk olurken akli nerdeydi bunun? 1 degil 2 degil 3 yahu.

Evi birak cocuklari al gotur oh ne ala ya. Cocuklar baskasinin sanki. Sorumsuz cikarci bencil birinden bosandigin icin cocuklarin etkilenir evet, ama olumlu yönde

Simdiye kadar hep sabrettim 3 cocugum var cocuklarim babasiyla büyüsün diye.En son 15 tatilden önce yine sorunlarimiz oldu aileler konustu 3 hafta ayri kaldik baristik.Bu en son yaptigi olay artik bardagi tasiran son damla oldu.Zaten onu bunu bahane ediyordu.Ben bir yere gitsem göze batiyordu.Alkole de iyice bagimli oldu son 2 gün eve getirmeye basladiydi.Eve geldiginde de iddia oynuyordu maç bakiyordu.Benle cocuklarla ilgilenmiyordu.Cocuklari bile senden oldugu icin görmeye gelmem dedi.Beni neyse cocuklari silmesi bu beni üzüyor.Merhamet yok düşünmüyor cocuklari bile.

Kardeşim içki içen adamdan hayır gelmez zaten allahsız bir mutluluk düşünülemez dinde haram aklı dengesi yerinde ise bunu bilir zaten keşke üç çocuk yapmasaydin içki içen adamdan ne gibi bir hayır gelecek senden diye istemiyorsa demekki başkası var kurban olsun sana ben kimseye boşan demem ama sen koşa koşa boşan kardeşim çocuklarına da bak onları sende bırakma çocuğunun ilacını almayan babadan hiç hayır gelmez senden olsun ondan olsun hiç fark etmez söz misali adam yer arıyor aile babasının barda ne işi var ben kendime uzulurken yanlış anlama eşinin bu halinden dolayi şükür ettim boşan kaç yasindasin

Çocukların için tamda boşan o çocuklarda ilerde ne gördüyse o olur belki düzelir sandin sanıyorsun düzelmez ayrıl yeni hayat kur zaten o çocukların babası yok baba baba olsaydı zaten içmez ilaçsız bırakmazdı çocukların için ayrıl tamda eminim bundan çok eminim bütün samimiyetimle söylüyorum ondan size hayır gelmez sorun vardır düzelir yada azalır bununki düzelmez yarın birgün size birşey yapar Allah korusun sonuçta kendinde değil gir bir işe çalış aile size bakarsa da evde yapılan iş varsa bul yap

..çocuklarınız da kurtulacak böyle bir babadan. Asıl onlar için büyük bir iyilik ayrılmanız.tabi sizin içinde.

Asıl çocuğuna bu hayatı yaşattığın için cız etsin
Sanki dersin çok iyi bir baba da keyfinden boşanıyorsun

yahu adam sana senden olduğu için 3 çocuğuda istemiyorum diyor böyle ahlaksızlık olur mu?

Akıllılık yapmışsın şerh ve polis işiyle. İnşallah kararından dönmezsin

Valla yapılacak herşeyi yapmışsın takdir ettim seni.İçinin cız etmesi çok normal.Sadece senin bu CIZ'a kanmaman önemli.Alışkanlıklardan kopmak zor olur ve bu esnada beynin seni vicdan üzerinden kullanır.Aman diyim,evliliği kabullenemeyen bir adamdan kopmamak gibi bir yanlışa düşme..Alkoller barlar şiddetler hakaretler ve boşanmak istemeler..daha ne olabilir ki? Gözünü kapa ve iç seslerine kulak verme.Yolunda ilerle,gerisi bir şekilde yoluna girecektir..

Çocukları babanın evinden mi getirdin bana bakacakmis? Terbiyesiz. O hayatını yaşayacak sen çocuk bak hizmetçilik yap. Al tüm haklarını. Sorumsuz adam ya.

Allah razi olsun kardesim bunda da vardir bir hayir belki ilk zaman üzüleceğiz ama zamanla biz de hayatimizi düzene koyacagiz.Daha güzel günler bizi bekliyor insallah..Bu süreçte cocuklarimin etkilenmesini zarar görmesini istemiyorum.Bir de bize birsey vermek istemiyor sonuna kadar cekisecegim cocuklarimin hakkini onda birakmayacagim.

Adam zaten ortada yokmuş ki geceleri gelmeler falan... çocuklar babasizligi evliyken yaşıyor zaten. Boşanınca onlar için bir şey fark etmez. Aksine annelerinin dövüldüğünü görmedikleri için psikolojilerine olumlu bile yansır.

Ay lutfen guclu durun. Kocaniz tam bir pislikmis. Cocuklariniz icin butun haklarinizi sonuna kadar arayin. Umarim her sey gonlunuzce olur.

Ortalıkta olmayan baba ve şiddet gören bir annenin olduğu ortamdan çok daha iyi çocuklarınız büyür. Umarım en kısa zamanda kendinizi daha iyi toplarlarsınız. Eşiniz sizi ikna etmek için manipüle etmeye çalışır. Kabul etmeyin. Güvenmeyin. Size yazık olmuş ama en azından hatanızdan dönmüşsünüz. Bundan sonra ileriye bakın. Geçmiş olsun.

Canım asıl boyle bir adamla evli kalmaya devam edersen o 3 cocuk etkılenıcek Allahım ne adamlar var ya. Bir de yanlıs anlama bu adam kac yıldır boyle keske 3 cocuk yapmasaydın ya. Hep diyorum 1 cocuk yeter bu adamlara asla guven olmaz bir cocukla heryere sıgarsın cunku neyse olan olmus sakın imza falan atmayın şiddet için tazminat davası acın 3 cocuga ve kendinize nafaka talep edin. Sonra da eger anneniz varsa cocuklara baksın calısmaya baslarsınız gecmıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…