- Konu Sahibi omre_bedel
-
Kardeşim içki içen adamdan hayır gelmez zaten allahsız bir mutluluk düşünülemez dinde haram aklı dengesi yerinde ise bunu bilir zaten keşke üç çocuk yapmasaydin içki içen adamdan ne gibi bir hayır gelecek senden diye istemiyorsa demekki başkası var kurban olsun sana ben kimseye boşan demem ama sen koşa koşa boşan kardeşim çocuklarına da bak onları sende bırakma çocuğunun ilacını almayan babadan hiç hayır gelmez senden olsun ondan olsun hiç fark etmez söz misali adam yer arıyor aile babasının barda ne işi var ben kendime uzulurken yanlış anlama eşinin bu halinden dolayi şükür ettim boşan kaç yasindasinEsim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.
Çocukların için tamda boşan o çocuklarda ilerde ne gördüyse o olur belki düzelir sandin sanıyorsun düzelmez ayrıl yeni hayat kur zaten o çocukların babası yok baba baba olsaydı zaten içmez ilaçsız bırakmazdı çocukların için ayrıl tamda eminim bundan çok eminim bütün samimiyetimle söylüyorum ondan size hayır gelmez sorun vardır düzelir yada azalır bununki düzelmez yarın birgün size birşey yapar Allah korusun sonuçta kendinde değil gir bir işe çalış aile size bakarsa da evde yapılan iş varsa bul yapEsim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.
Çocukları babanın evinden mi getirdin bana bakacakmis? Terbiyesiz. O hayatını yaşayacak sen çocuk bak hizmetçilik yap. Al tüm haklarını. Sorumsuz adam ya.Esim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.
Allah razi olsun kardesim bunda da vardir bir hayir belki ilk zaman üzüleceğiz ama zamanla biz de hayatimizi düzene koyacagiz.Daha güzel günler bizi bekliyor insallah..Bu süreçte cocuklarimin etkilenmesini zarar görmesini istemiyorum.Bir de bize birsey vermek istemiyor sonuna kadar cekisecegim cocuklarimin hakkini onda birakmayacagim.Valla yapılacak herşeyi yapmışsın takdir ettim seni.İçinin cız etmesi çok normal.Sadece senin bu CIZ'a kanmaman önemli.Alışkanlıklardan kopmak zor olur ve bu esnada beynin seni vicdan üzerinden kullanır.Aman diyim,evliliği kabullenemeyen bir adamdan kopmamak gibi bir yanlışa düşme..Alkoller barlar şiddetler hakaretler ve boşanmak istemeler..daha ne olabilir ki? Gözünü kapa ve iç seslerine kulak verme.Yolunda ilerle,gerisi bir şekilde yoluna girecektir..
Bu ne demek ya anlamadım3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi
Ay lutfen guclu durun. Kocaniz tam bir pislikmis. Cocuklariniz icin butun haklarinizi sonuna kadar arayin. Umarim her sey gonlunuzce olur.Esim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.
Canım asıl boyle bir adamla evli kalmaya devam edersen o 3 cocuk etkılenıcek Allahım ne adamlar var ya. Bir de yanlıs anlama bu adam kac yıldır boyle keske 3 cocuk yapmasaydın ya. Hep diyorum 1 cocuk yeter bu adamlara asla guven olmaz bir cocukla heryere sıgarsın cunku neyse olan olmus sakın imza falan atmayın şiddet için tazminat davası acın 3 cocuga ve kendinize nafaka talep edin. Sonra da eger anneniz varsa cocuklara baksın calısmaya baslarsınız gecmıs olsunEsim icki iciyor,bara gidiyor eve de geç geliyor.Ben bir arkadasima gitmek istesem hava soguk cocuklar hasta olacak onu bunu bana sorun edip bahaneler siraliyor.İcmesinin sebebini bile bana bagliyor ben evi temizlemiyormusum onunla ilgilenmiyormusum.O eve istedigi saatte gelecek ben bekleyecekmisim.Bu arada 3 tane cocugum var en küçüğü 2 yasinda.Cumartesi arkadasima kahvaltiya gittim.Ona da 4 gün önceden gideceğimi söyledim tamam dedi.Cumartesi sabah hava biraz soguktu 2 cocuk hastaydi 2 gün dr götürdüm.Arkadastan sonra cocuk dr hastaneye göturcem dedim.Dr götürdüm ilaclari aksam gelirken sen al dedim.Bu arada esim gece calisiyor.Saat 01.00 oldu tel acmiyor.Cocuklar bekliyor 02.00 de geldi cok içmiş çık hayatimdan,kendine başka koca bul,birak beni surekli söyledi ben odaya gectim ağladım.Ertesi gün msj yazdim icmeden gel guzelce konusalim durmadan cik hayatimdan diyorsun ben senin yanimizda olmani istiyorum.Ne parada ne pul da gözüm var dedim.Aksam yine icmis hayatimdan cik diyorsun istemiyorsan bosanma davasi acayim dedim ac dedi.Ordan basladi 3 cocuk senden oldugu icin istemiyorum dedi.Evi istemiyorum diye imza atacakmisim.Baban baksin size dedi.Beni dövdü.Ben de sabah emniyete sikayet ettim.Koruma karari aldirdim eve de şerh koydurdum.Avukata vekalet verdim ama icim ciz ediyor.3 cocugum etkilenir mi nasil olur?Haklarimi sonuna kadar almak istiyorum.O gunden sonra hic görüşmedik.Bundan sonra beni neler bekliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?