Esimle ayrilma asamasindayiz cok kötüyüm...

Yapabileceğiniz en iyi davranışları yapmışsınız zaten tebrik ediyorum sizi.demir tavında dövülür derler.sizde bunu gerceklestirmissiniz Ve duygularınızı anlıyorum onca yıl çocuklar ,alışkanlıklarınız. Ama bu durumada alışacaksınız ve hersey yoluna girecek üzülmeyin hayırlısı buydu deyin. Su akar yolunu bulur. Zamana bırakın helal olsun size ..

Aynen õyle bu saatten sonra cocuklarim yanimda olsun yeter.Zaten ben bakiyordum kendisi ilgilenmiyordu.Silsin hepimizi silsin hayatindan.Mail adresinden gördüm pavyonlardan kadinlarin telefon nosunu eklemis telefonuna.Benim de icim almiyor artik pislikten kurtuldum.Kendi pisliginde bogulsun barlarda pavyonlar da...

Canım hakkında hayırlısı olsun ama en iyisi olmuş bence çocuklar asıl öyle bi babanın yanında etkilenirler

Gücünüzden ötürü takdir ediyorum sizi.
Böyle bir baba ile ne kadar mutlu büyürdü ki çocuklar? Paşalar gibi büyütürsünüz bunu stres yapmayın sakın.

çocuğu biz kendi kendimize yapıyoruz ya vicdansıza bak , al elinden her şeyi çatır çatır ye çocuklarınla böylelerine müstehak...

Senden olan cocuklari da istemiyorum dedi simdi ben öyle birsey dedigimi hatirlamiyorum diyor.Cocuklarimi haklarimi almasindan korkuyorum.Vicdanim rahat elimden geleni yaptim bu evlilik icin.Kendisi barlari pavyonlari tercih etti bizi degil

Yaburaya yazmasan bile senin bu işi bitirmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…