Ha bu arada grup seks istiyor madem kabul et, tek kadin ben olacam ama de. Bakalim ne diyecek? Terbiyesiz
Ha bu arada grup seks istiyor madem kabul et, tek kadin ben olacam ama de. Bakalim ne diyecek? Terbiyesiz
Ciddi ciddi mi teklif etti bu grup olayınıMergaba hanimlar 24 yasindayim 7 yillik bir evliligim var esimle severek evlendik fakat esimin evliligin ilk yillarinda kotu huylari cikti grup s..ks yapmak istedi v.s bu davranislari beni kendinden soguttu bi tane oglum var ayrilmak istiyorum ama esim birakmiyor kendimi oldurcem v.s diyor o beni operken sarilirken tiksiniyorum insan sevdiginin sacinin telini kiskanir bu nasil bi tekliftir cahildim dior ben 17 yasindayken o 24 yasindaydi namusun cahilligi olurmu hanimlar calistim cabaladim duzelir belki isinirim dedim olmadi sacma sapan borclarini odedim yillarca elin islerinde calistm yapamiyorum dayanmiyorum ailem kabul etmiyor annemin bilgisi bar konudan fakat gecmise sunger cek diyor o zamanda istemedi annem gelme dedi cikmaza girdim birikimim yok cocuga ve kendime nasil bakarim bilmiyorum yoruldum tukendim bu yasta babam zaten sorumsuz ve siddete meyilli bi adamdi sirf ondan kacayim derken erken yasta evlilik yaptim basima neler geldi ha esim simdi cok iyi davranior onceden dayagida vardi simdi ben ne yapacagimi bilmiyorum kopek gibi pisman ama benkm icimde bise kalmadi operken dokunurken tiksiniyorum ona bakarken hersey cehennem gibi oldu siz olsaniz yasarmiydiniz boyle biriyle
Grupsa al sana grup demeli degil miYa da.hic gerek yok. Çağır 2 3 tane erkek ben izlicem sen fantezini gerçekleştir demesi yeter
hoppaaaa :)Ha bu arada grup seks istiyor madem kabul et, tek kadin ben olacam ama de. Bakalim ne diyecek? Terbiyesiz
Gecmistr olan sey yillar gecmis ustunden simdi neden sorun ediyosunki madem iyi davraniyo diyosun.cocuk olmadan o zmn boyle seyler yasadiginda ayrilsaydin keske arkanda ailen yoksa destek olmuyorsa mumkun degil kalkisma boyle bir seye.gecmiste olanlari unutmaya calis son bir sans ver ve sevmeye calis.Mergaba hanimlar 24 yasindayim 7 yillik bir evliligim var esimle severek evlendik fakat esimin evliligin ilk yillarinda kotu huylari cikti grup s..ks yapmak istedi v.s bu davranislari beni kendinden soguttu bi tane oglum var ayrilmak istiyorum ama esim birakmiyor kendimi oldurcem v.s diyor o beni operken sarilirken tiksiniyorum insan sevdiginin sacinin telini kiskanir bu nasil bi tekliftir cahildim dior ben 17 yasindayken o 24 yasindaydi namusun cahilligi olurmu hanimlar calistim cabaladim duzelir belki isinirim dedim olmadi sacma sapan borclarini odedim yillarca elin islerinde calistm yapamiyorum dayanmiyorum ailem kabul etmiyor annemin bilgisi bar konudan fakat gecmise sunger cek diyor o zamanda istemedi annem gelme dedi cikmaza girdim birikimim yok cocuga ve kendime nasil bakarim bilmiyorum yoruldum tukendim bu yasta babam zaten sorumsuz ve siddete meyilli bi adamdi sirf ondan kacayim derken erken yasta evlilik yaptim basima neler geldi ha esim simdi cok iyi davranior onceden dayagida vardi simdi ben ne yapacagimi bilmiyorum kopek gibi pisman ama benkm icimde bise kalmadi operken dokunurken tiksiniyorum ona bakarken hersey cehennem gibi oldu siz olsaniz yasarmiydiniz boyle biriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?