Eşimle ayrılmak üzereyiz.. :( dua edin lütfen..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailenizi 8 ay sonra arayıp konuşabilmişsiniz ama.
Demek ki arayınca oluyor, siz de istiyorsunuz.
Demek ki çözüm bu değilmiş.

Eşiniz bahane arıyormuş bulmuş, vallahi başka açıklaması yok.
Eğer gerçekten ailenize kırgın olduğu için sizin aramanıza kızsaydı size gelip sitem ederdi konuşur tartışırdı. Gerekirse kavga ederdiniz. Ama böyle pat diye gitmek.
Üstelik aramızda bağ kalmadı, vırt zırt gibi söylemlerle aklı sıra nikahınızı da düşürüyor olabilir.

Bana iftira atanla gorusmeye devam eden adam atilan iftirayi da destekliyor demektir Tabi ki boyle bi evlilik surmez
O sizin bileceğiniz şey. Ben kimse için ailemden vazgeçmem. İsterse dünyanın en muhteşem adamı olsun. Kimse de benim için ailesnden vazgeçmesin. Konuda gördüğünüz gibi ailesini pıt diye silen adam karısını silerken saniye düşünmez.

Benim ailem eşimi istemedi eşimin ailesi beni istemedi ailem eşime karşı çok ağır laflar kullandı ve eşim hep sustu bişe demedi ama ayrılık durumuna gelince 2 ay ayrı kaldık aileler daha da ağır ithamlarda bulundu :KK43: ailelerle sorun şu laz Kürt ayrımı...
Karşılıklı olarak birbirinizin ailesiyle görüşmeseydiniz. İki aileyi yok sayarak evli kalmaya çalışmak çok yanlış olmuş.

Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedi :KK43: dün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
Yani bu normal mi ? Eşiniz sizin ailenizle ,sizde eşinizin ailesi ile görüşmeyebilirsiniz . Ama kendi aileniz ile görüştünüz diye ayrılmak isteyen bir adam ? Ve yuva diyorsunuz .

Benim ailem eşimi istemedi eşimin ailesi beni istemedi ailem eşime karşı çok ağır laflar kullandı ve eşim hep sustu bişe demedi ama ayrılık durumuna gelince 2 ay ayrı kaldık aileler daha da ağır ithamlarda bulundu :KK43: ailelerle sorun şu laz Kürt ayrımı...
Sorun kişiselleşmiş ne ben görüşürüm onun ailesiyle ne de o görüşür ailemle.Ama herkes kendi ailesi ile görüşür. Birlikte aldıgınız karar zaten saçma bu insanı psikolojik olarak zaten yaralar.
Eşinizin tavrı da yanlış, bu sebepten boşanma olmaz.Eşiniz yorulmuş bu ilişkiden ve en ufak şeyde boşanalım demiş.Siz de gururlu ve güçlü durup beni istemeyeni ben hiç istemem deseydiniz yüzüne.Çocuğunuz da yok sanırım dua filan neden istiyorsunuz anlamadım cidden.

Herkese merhaba bir gün buraya böyle birşey yazacağım hiç aklımın ucundan dahi geçmezdi.. işte insanoğlunun basına herşey gelebiliyormuş.. eşimle 2 gün önce bi sorun yaşadık sorunda şuydu ailelerimizle görüşmüyoruz biz 2 tarafta ama eşimin küçük kardeşi vs dükkana gelip giderken illaki ailesinden haber alıyor ama ben yaklaşık 8 aydır ailemin sesini dahi duymadım ve 2 gün önce aradım nasılsınız diye sordum görüştüm kapattım eşimde bunu gördü telefonumdan ve bana dediki artık sana karışmıyorum istediğin yere git gez yap et vs artık karım değilsin seninle bir işim yok ailenin yanına git dedi :KK43: dün gece evden çıktı ve gelmedi.. mesaj atmış seninle hiç bir bağım kalmadı sana karışmıyorum bana karışma diye sizden ricam bana dua eder misiniz.. yuvam düzelsin..
adam bir bahane aramış bulmuş, oturmuş ciddi ciddi ben nasıl boşanırım diye, birde ne güzel yazmış mesajı,

En başında yaşadığınız ayrılığın nedeni neydi? Kendi aranızdaki problemleri ailelerinize yansıtmış sonunda da onları yüzgöz etmişsiniz gibi anlıyorum.Etnik kökenden damadının İstemeyen aile en başında evliliğinizi istemezdi.."bu evden çıkarsan kapımız sana kapalı..öldük say ..biz seni öldü sayacağız " derdi.Ama siz istediğinizde ailenizin yanına gidip 2 ay kalabilmişsiniz.Özleyip aradığınızda telefonunuzu açan,sizinle konuşan bulabilmişsiniz..Ben eşinizi istememe nedenlerinin memleketine/etnik kökenine dayandığını sanmıyorum.Belki eşinizin veya ailesinin size olan kötü davranışlarını görmüş ve "en başından olmayacağı belliydi/kültürlerimiz farklı" demişlerdir.

Siz evcilik oyunumu oynuyorsunuz ailelerle görüşmemek üzeremi evlilik yaptınız kadın içinde geçerli erkek içinde geçerli aileden vazgeçilmez kimsenin birbirinden böyle bir isteği talebi olamaz Eşiniz aileniz için sizi terk ediyorsa bırak gitsin neden çaba harcıyorsunuz

Sizi hatirliyorum esiniz size kendi fotosuyla birlikte foto koyarsaniz buraya uye olabilirsiniz diyen uye degilmisiniz ? Erkekler olur diye
Adam sizi herseyden kisitliyor ciddi anlamda bir problemi var
Benim ailemle gorusmeme ne karisirsin diyemedinizmi

evlenirken ikinizde ailelerinize karşı gelip silmişsiniz zaten şimdi iki tarafta evlilikten alacağını almış ailelerinin yokluğunu hissetmeye başlamış. ailelerimizle görüşmeyeceğiz kararını alırken nasıl bir motivasyonunuz vardı? çocuğumuz olsa anne babalarımız torunlarını göremeyecek, bayramda yılbaşında kimsenin kapısını açamayacağız diye hiç düşünmediniz mi?
8 aydır ailemin sesini duymadım yazmışsınız, Allah korusun aradığınızda kötü bir haber alabilirdiniz hiç mi vicdan azabı duymayacaktınız? evliliğinizin temelini baştan sakat atmışsınız şimdi bunun ceremesini çekiyorsunuz.

sırf anne babanızla telefonda görüştünüz diye size bu sözleri sarf eden adamları da sevmeyin rica ederim.

Sizi hatirliyorum esiniz size kendi fotosuyla birlikte foto koyarsaniz buraya uye olabilirsiniz diyen uye degilmisiniz ? Erkekler olur diye
Koymuş zaten 🙄

Buraya üye olurken bile eşten izin almak mı 🤦‍♀️

Ailelerle görüşmeme kararı da eminim ortaktır. Eşinden çıkmamıştır bu fikir, konu sahibi de barışmak için kabul etmiş değildir. Kesin öyle olmuştur.

Sizin için dua edicem 🙏🏻 inşallah böyle bir
adamdan kurtulursunuz

Nolursa olsun bence birbirinize bu konuda yasak koymaya hakkınız yok. Ömür billah aile ile görüşmemek olur mu.
Eşiniz aklını başına alsın. Böyle davranmaya hakkı yok

Buraya üye olurken bile eşten izin almak mı 🤦‍♀️

Ailelerle görüşmeme kararı da eminim ortaktır. Eşinden çıkmamıştır bu fikir, konu sahibi de barışmak için kabul etmiş değildir. Kesin öyle olmuştur.
Aynen Bence de esi birseyi kisitlayinca konu sahibi de diger seyi yasakliyor
Boyle zindan da gibi evlilik olmaz ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X