- 19 Haziran 2016
- 49
- 17
- 1
- 37
- Konu Sahibi yapayalniz123
-
3 aydir esimle ayriyiz oglumuz var 3 yasinda bir kere arsyip sormadi 3 aydir parada gondermiyor cocuk beni bilmesin daha iyi diyordu simdi cocugunu ozluyormus gorusmek istiyormus
Şimdi beni bilmesi der yarın vicdan yapar cocugum da çocuğum ne rahatlik bu ne biçim vicdan.3 aydir esimle ayriyiz oglumuz var 3 yasinda bir kere arsyip sormadi 3 aydir parada gondermiyor cocuk beni bilmesin daha iyi diyordu simdi cocugunu ozluyormus gorusmek istiyormus
Kavga ettik sebebi asiri kiskanclikneden ayrısınız, insan 3 yaşında çocuğundan ayrı kalmaya nasıl dayanır ya, mümkün değil
Iste bende anlayamadim cocuk ababa diye agliyor konus dedgigimde tel engelllio simdi utanmadan boyle yapiyorŞimdi beni bilmesi der yarın vicdan yapar cocugum da çocuğum ne rahatlik bu ne biçim vicdan.
Kavga ettik sebebi asiri kiskanclik
Onunkimin kıskançlığı senin mi onun mu
Aynen oyle sevgigilik mi yani 30 yasinda cocuk gibi utanmaz3 aydır ayrıyız ne ya sevgililik mi bu!
Neymis cocuk seni istiyor konus dedigimde beni bilmesin yani bende oldugu icin oyle derrdi bende olmasikötü bişey mi yaptı neden çocuğun bilmesini istemiyormuş?
Aynen oyle gezdi dolasti cocugu 3 aydir yoktu simdi ise basliyorum artik bana ihtiyaci da kalmicak simdi cocukla araya bulmaya calisicak aklincaGonlunu eglendirmis sklmis akli basina gelms olabilirmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?