Esimle ayriyiz

yapayalniz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
49
17
1
37
3 aydir esimle ayriyiz oglumuz var 3 yasinda bir kere arsyip sormadi 3 aydir parada gondermiyor cocuk beni bilmesin daha iyi diyordu simdi cocugunu ozluyormus gorusmek istiyormus

ne demek beni bilmesinn.. manyak mı bu.. para göndermesin beni bilmesin.. insan gayrı meşru çocuğu olsa bunu yapmaya vicdanı el vermez.. iğrençmişşşş

Bu ne dengesizlik böyle eşinin ne düşündüğü istediği belli değil.

3 aydir esimle ayriyiz oglumuz var 3 yasinda bir kere arsyip sormadi 3 aydir parada gondermiyor cocuk beni bilmesin daha iyi diyordu simdi cocugunu ozluyormus gorusmek istiyormus

neden ayrısınız, insan 3 yaşında çocuğundan ayrı kalmaya nasıl dayanır ya, mümkün değil

Dayandi 3 aydie arayip sormadi simdi cocugu kiymetli oldu hasta baba diye aglio konus dedigimde konusmadi simdi oglunu ozlemis

Şimdi beni bilmesi der yarın vicdan yapar cocugum da çocuğum ne rahatlik bu ne biçim vicdan.

Özleyen arar sorar. Sizi alır barışir hatta.
Mışları mişleri bir kenara bırakın. Ciddi ciddi ne yapacaksaniz yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…