Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediğim gibi, gelen giden yok, arayan yok, msj yok. Bilemedim bende şimdiBence hiç bir şey için gelmeyecek bugün. Yapılcak ne varsa kendi tek başına nasıl yapacaksa artık,yapsın madem
Yani elektrik fln benim üzerime geçirecekti. Öyle kendi kendine yapamaz ki onu?Ben hallederim demiş ya sana gelmeyecek demek ki belki kendisi de bırakacak öyle zamana. Bakalım neyin peşinde![]()
Biz birlikte motor aldık. Benim üzerime, onu da borcuyla devretceksin diodu. Bunun için de benimle gitmesi gerek. Elektriği ödemiş. Ama abonelik onun üstüne hala. E devletten bakiyorum. Sonra UYAP dan bakiyorum sürekli, bana boşanma davası açmamış henüz. Saat oldu 4.bu saatten sonra devlet dairelerine mi gidecek. Bilemedim ne yapmaya çalışıyor, ne yapmak istiyor. Bende msj atmiycam. Aramiycam.Ben de anlamam ki hiç o işlerden senin mi gitmen gerekiyor onun mu bilmiyorum. Faturalar gidip gidip de toplu borç çıkmasın senin haberin olmaz falan takip et onu
Ne yalan söyleyeyim, belki aklı başına gelir de evimize döner diye. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O öyle öfkesi ile kalkıp gitti.Canı isteyince gidecek. Kaderini neden onun keyfine bırakıyorsun onu da anlamıyorum ki canım gitmiş pislik zaten sen git aç davanı bu adam her şeyin suyunu çıkarıyor öyle yapıyor. En sevmediğim ş..z tipi. El baş üstünde baş göt üstünde böyle ne kadar bekleyeceksin
Ben şey demiştim Mesela benim hayatımdan beni sevmeyen bi adam çıktı ama sen seni çok seven bi kadını kaybettinsevgin buymuş vb. sözler
Etkisi oldu mu peki..?Ben şey demiştim Mesela benim hayatımdan beni sevmeyen bi adam çıktı ama sen seni çok seven bi kadını kaybettin
İçimden kopmuştu bu sözler resmen
Konunu başından beri okudum sakinliğini korumani takdir ettim erkek milleti hep mi aynı diyorum resmen egoları ile yaşıyorlar. O ilerde pisman olacağı şekilde davranıyor sakın sen onun gibi yapma dik dur ama evliliğinden de vazgeçme 15 senelik evliyim neler neler geçirdik anlatamam daha 2 sene önce bile boşanmanın eşiğinden döndüm sebebe baksan ortada evlilik yıkacak birşey yok o yuzden diyorum ki ınsallah egosunu yener ve hatasını anlar duacinim....Ne yalan söyleyeyim, belki aklı başına gelir de evimize döner diye. Öfkeyle kalkan zararla oturur derler. O öyle öfkesi ile kalkıp gitti.
Insallah.. O kadar dua ediyorum ki Allah onu evimize dönmesini nasip eylesin..Konunu başından beri okudum sakinliğini korumani takdir ettim erkek milleti hep mi aynı diyorum resmen egoları ile yaşıyorlar. O ilerde pisman olacağı şekilde davranıyor sakın sen onun gibi yapma dik dur ama evliliğinden de vazgeçme 15 senelik evliyim neler neler geçirdik anlatamam daha 2 sene önce bile boşanmanın eşiğinden döndüm sebebe baksan ortada evlilik yıkacak birşey yok o yuzden diyorum ki ınsallah egosunu yener ve hatasını anlar duacinim....
Olmuştur sanırımEtkisi oldu mu peki..?
Hakli oldugunu biliyorum, inan bana. Ama kalbim halen bir umut diyor iste.. Biz hic sürekli kavga eden de insanlar degildik. Esim her firsatta iyi ki varsin Mimi derdi.. Nasil bu hale geldi her sey. Canim halen yaniyor. Bir umut bir umut ama gelecekte ne bekliyor beni bilmiyorum.Arkadaşlar kusura bakmayın ama ben ortada kurtarılacak bir evlilik görmüyorum ya da kurtarılması gereken. 15 yıllık evli arkadaş ortada adamakıllı bir sebep yokken dahi 2 sene önce bile boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz bir de anladığım kadarıyla ikizleriniz de var. Yani huylu huyundan vaz geçmiyor. Diken üzerinde evliliklerinizle mutlu musunız gerçekten? Mimi sana soruyorum özellikle 2 sene önce nişanlıyken de bunları yaşıyordun “ha gitti ha gidecek” evlendin yine aitlik olmadı yine kavgalarda “ha boşandı ha boşanacak”. Bakın ben evliliğe emek vermemekten bahsetmiyorum. O zaman adamlar aldatsın boşamayalım, dövsün boşamayalım hiçbir şekilde boşanma sebebi yok demekki size göre. Ne olursa olsun adama yapışıp boşamayalım. Bu emek değil sadece bencilliktir ben seviyorum ne olursa olsun bırakmayacağım demek emek değildir yani karıştırmayın.
Adamın ufacık bir kıskançlığa dahi tahammül edememesi kavgalarda boşanacağım demesi, kavgaları aylarca uzatması, kadına değersiz hissettirmesi bir şey yapıp “umutlanma” falan kusura bakmayın bu da psikolojik bir şiddettir ortada çocuk da yok bu psikolojik şiddeti çekmesi için tek taraflı emek adı altında adamı bırakmaması için bir sebep yok.
Hepimiz de evliliklerimiz için emek veriyoruz eşlerimizi alttan alıyoruz destek oluyoruz moral oluyoruz sinirlendikleri gereksiz şeylerde susuyoruz ama bir ayağımız kapının dışında da evlilik yürütmüyoruz. Lütfen kendinizi değersizleştirmeyin. Siz karşınızdakine kendinizden daha çok değer verirseniz karşınızdaki neden size değer versin ki? En başta kendin değersizleştirmişsin kendini sevgiye layık görmemişsin.
Her gün eşlerine sarılıp şükürler olsun beni seçtiğin için diyen eşler var neden onları bırakıp böyle 3 kuruş etmeyen insanlar için evlilik sandığınız şeyi yürütmeye çalışıyorsunuz? İkna etsen eşin dönse bile ne olacak biliyor musun? 15 yıl sonra ikiz çocukların bile olsa gereksiz bir sebepten eşin yine boşanma aşamasına getircek. Olacak olan bu.