Eşimle baş başa kalamıyorum sinirlenmekte haksizmiyim

Pelin ece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
176
89
98
26
Kizlar kaynanam la eşimin kardeşleri akşam bize gelecek pazar da burda kalacaklar kaynatam evde yok diye .Canım çok sıkkın bi pazarımız var onda da eşimle bas başa kalamiyoruz zaten hafta boyu gec geliyor görüşemiyoruz .Bisey desem eşimde onlarin gelmeleri gitmeleri sana batiyor diyor halbuki alakasi yok sadece esimle vakit gecirmek istiyordum haksızmıyım

Kizlar kaynanam la eşimin kardeşleri akşam bize gelecek pazar da burda kalacaklar kaynatam evde yok diye .Canım çok sıkkın bi pazarımız var onda da eşimle bas başa kalamiyoruz zaten hafta boyu gec geliyor görüşemiyoruz .Bisey desem eşimde onlarin gelmeleri gitmeleri sana batiyor diyor halbuki alakasi yok sadece esimle vakit gecirmek istiyordum haksızmıyım
Yani haklısınız ama onlarda birbirlerini ozlemislerdir.

İşin çok zor bu evlilikte,sana batıyor lafı ne demek?

Her pazarmı sizdeler ne olmuş bi kaç gün idare efseniz yapmayın bu kadar anlyışsız olmayın..

Her pazar boyle ise sorun ama sadece arada bir geliyorlarsa bence biraz bencillik ediyorsunuz , bırakın görsünler görüşsünler. Eşinizin tek pazarı var evet ama annesi kardeşleri özlemiştir ne var bunda?

Her hafta mı geliyorlar sadece bu hafta mı? Sadece 1 haftalık birşeyse büyütmeye gerek yok. Farzedinki sizin aileniz geldi. Yok eğer her hafta böyleyse onlardan önce davranıp başla planlar yapın. Sonra da eşiniz ya da siz nazikçe başla bir planınız olduğu için kabul edemeyeceğinizi belirtin

Her hafta mı geliyorlar sadece bu hafta mı? Sadece 1 haftalık birşeyse büyütmeye gerek yok. Farzedinki sizin aileniz geldi. Yok eğer her hafta böyleyse onlardan önce davranıp başla planlar yapın. Sonra da eşiniz ya da siz nazikçe başla bir planınız olduğu için kabul edemeyeceğinizi belirtin
Canım kaynatam yok diye geliyolar bu hafta bende ne alaka onu anlamiyorum normalde biz gidiyoruz her pazar 🙄

İşin çok zor bu evlilikte,sana batıyor lafı ne demek?
Gelmelerini istemiyorsun demek istiyor .eşimle kendi aramizda bi problemimiz yok sadece annesigile gitmek icin ve onlarin bize gelmesi icin surekli bahaneler yaratiyor ben tamam desem surekli onlarda kalacaz

Her pazar boyle ise sorun ama sadece arada bir geliyorlarsa bence biraz bencillik ediyorsunuz , bırakın görsünler görüşsünler. Eşinizin tek pazarı var evet ama annesi kardeşleri özlemiştir ne var bunda?
Ama hafta ici hergun eşim oraya gidiyor zaten görüşüyorlar

Sanırım 20 yaşındasın. Tatile geliyolar canım sana 2 günlüğüne hem değişiklik olur hem de gelin ihtiyaçlarımızı görür demişler.
Ee öyle uzaktan gelseler neyse 2 hafta kalsinlar 2 gun değil de zaten surekli gorusuyoruz arasi da 10 dakika bile yok evlerimizin onu anlamiyorum bende işte

Bunu söyleyen kocaya 5 dakikamı bile ayırmam degil baş başa :sus:

cnm eğer her pazar gelmiyorlarsa bunu sorun edip hem kendini hemde eşini üzme.. ne olcak 1 gecelik ağırlarsın eğer sana kötü davranmıyorlarsa.. kendi annen babam kardeşin olsaydı ne yapardın die düşün ? haa ama siz her pazar gidiyorsanız bi türlü bu pazar gelenekleri değişmiyorsa eşinle tatlı tatlı konuşup bir pazar gider bir pazar gitmezsiniz orta yolu bulursunuz... kendinizede zaman ayırmış olursunuz bence

Back
X