Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar üzerinden 5 asır geçmiş konu için polemiğe girmeyin, içerik 2016 yılına ait, konu sahibesi de 2016'dan bu yana siteye tek bir yorum yazmadı, sakin olalım lütfen.
Belki de karsılıklı olarak astıgınız icin normsl gelmis olmalı, ama böyle mahrem şeylerin dile dolanması saka malzemesi yapılması sanırım yetistirilmemden ötürü beni rahatsız ederdi.siz mutluysanız ne ala tabi
rapor alsaydım demem hataydı farkındayım küçük düştüğümün bunu uzatmıyorum. ama 5 sene içinde tutmuş ya ben ona sinir oldum. iftira değil biliyorum ama içinde tutmuş demek ki içinde hep bir merak kalmış. en küçük mevzuda da bunu açtı. neden diye ? bu arada biz ilk 6 ay kadar ilişkiye giremedik çünkü ben o kadar kasılıyordum ki ayaklarım kilitleniyordu korkudan. kur yapmak tabii ki de kötü kadın olmak değil
rapor alsaydım demem hataydı farkındayım küçük düştüğümün bunu uzatmıyorum. ama 5 sene içinde tutmuş ya ben ona sinir oldum. iftira değil biliyorum ama içinde tutmuş demek ki içinde hep bir merak kalmış. en küçük mevzuda da bunu açtı. neden diye ? bu arada biz ilk 6 ay kadar ilişkiye giremedik çünkü ben o kadar kasılıyordum ki ayaklarım kilitleniyordu korkudan. kur yapmak tabii ki de kötü kadın olmak değil
Yani kur yapmanın kötü bi kadın olmak ile baglantısını okuyorum okuyorum çözemedim heralde benim algılayısım dar olmalı ama biraz hayat tecrübem ve aklım varsa şaşmaz bir sey var ki erkek dna sında evde istediği cogu seye sahip olmak ister, olamadıgında bunu bir sekilde farklı yerlerden bulmaya calısır kimse sizin namusunuza bisey söylememis eminim zaten, esiniz farkında ve gurur duymustur sizinle fakat bence sizin takılacağınız daha baska bir sorununuz var
siz de saçmalamışsınız o da. ikinizin de zihniyetleri aynı. siz kur yapmanın kötü kadınlık getirdiğini düşünücek kadar garipsiniz o da kanama olmadı diye şüphelenip garip düşüncelere girdiği için ayrı bi garip
Belki de karsılıklı olarak astıgınız icin normsl gelmis olmalı, ama böyle mahrem şeylerin dile dolanması saka malzemesi yapılması sanırım yetistirilmemden ötürü beni rahatsız ederdi.siz mutluysanız ne ala tabi