eşimle bekaret tartışması

ben açıkçası bir şey görmedim bu muhabbette

eşim ile evlenmeden birlikte olduk ama evlendiğimde bakire değildim

arada takılır zaten sen bakire değildin seni vereceğim bakire kız alacağım vs vs diye
Sizinki de fazla genişlik 😲ortası yok mu bu muhabbetlerin

Neden

İkimiz de birbirimizden eminiz

Bunun espri olduğu açık, hayatımızın hiçbir aşamasında bekaret kutsamadık

Aradan 21 yıl geçti hala aynı düşüncedeyiz
Belki de karsılıklı olarak astıgınız icin normsl gelmis olmalı, ama böyle mahrem şeylerin dile dolanması saka malzemesi yapılması sanırım yetistirilmemden ötürü beni rahatsız ederdi.siz mutluysanız ne ala tabi

rapor alsaydım demem hataydı farkındayım küçük düştüğümün bunu uzatmıyorum. ama 5 sene içinde tutmuş ya ben ona sinir oldum. iftira değil biliyorum ama içinde tutmuş demek ki içinde hep bir merak kalmış. en küçük mevzuda da bunu açtı. neden diye ? bu arada biz ilk 6 ay kadar ilişkiye giremedik çünkü ben o kadar kasılıyordum ki ayaklarım kilitleniyordu korkudan. kur yapmak tabii ki de kötü kadın olmak değil
rapor alsaydım demem hataydı farkındayım küçük düştüğümün bunu uzatmıyorum. ama 5 sene içinde tutmuş ya ben ona sinir oldum. iftira değil biliyorum ama içinde tutmuş demek ki içinde hep bir merak kalmış. en küçük mevzuda da bunu açtı. neden diye ? bu arada biz ilk 6 ay kadar ilişkiye giremedik çünkü ben o kadar kasılıyordum ki ayaklarım kilitleniyordu korkudan. kur yapmak tabii ki de kötü kadın olmak değil
Yani kur yapmanın kötü bi kadın olmak ile baglantısını okuyorum okuyorum çözemedim heralde benim algılayısım dar olmalı ama biraz hayat tecrübem ve aklım varsa şaşmaz bir sey var ki erkek dna sında evde istediği cogu seye sahip olmak ister, olamadıgında bunu bir sekilde farklı yerlerden bulmaya calısır kimse sizin namusunuza bisey söylememis eminim zaten, esiniz farkında ve gurur duymustur sizinle fakat bence sizin takılacağınız daha baska bir sorununuz var

siz de saçmalamışsınız o da. ikinizin de zihniyetleri aynı. siz kur yapmanın kötü kadınlık getirdiğini düşünücek kadar garipsiniz o da kanama olmadı diye şüphelenip garip düşüncelere girdiği için ayrı bi garip

Back
X