eşimle bekaret tartışması

aşk ve küller filmini izleyin.
bekaret konusunda aşırı rahat bir erkek,
cinsellik konusunda hepinizden ileri bir kadın,
evleniyorlar ve,
sonuç????
hep diyorum.
bazı gerçekler, hayalinizde düşündüğünüz, yazdığınız gibi olmuyor. olll muuuu yoooorrrrr.
ben mutluyum, ben takmam, ben neşeliyim, ben aydınım, ben entelim, ben kültürlüyüm, ben yakışıklıyım, ben güzelim, demekle oluyor mu?

Eşiniz flörtöz bir kadın istiyorsa neden muhafazakar birisiyle evlenmiş? Sanirim sevgiliniz bile olmamis ,gorucu usulü mü evlendiniz ? Bazı erkekler evlenmeden önce muhafazakar ,sonra açık-fikirli kadın istiyor, öyle ise bu tepkiyi hak etmis .

aşk ve küller filmini izleyin.
bekaret konusunda aşırı rahat bir erkek,
cinsellik konusunda hepinizden ileri bir kadın,
evleniyorlar ve,
sonuç????
hep diyorum.
bazı gerçekler, hayalinizde düşündüğünüz, yazdığınız gibi olmuyor. olll muuuu yoooorrrrr.
ben mutluyum, ben takmam, ben neşeliyim, ben aydınım, ben entelim, ben kültürlüyüm, ben yakışıklıyım, ben güzelim, demekle oluyor mu?
Ne demek istiyorsunuz?

Adam iftira atmamış ki...
Nasıl bu şekilde anlayabildiniz?
Ve evet doktordan rapor almak bu konuda cahilce
Beni yanlış anlamanızı istemem ama bu tutumunuzu bence biran önce değiştirmelisiniz adam evden kaçmaya başlamış bile kafa yapınızı degiştirmelisiniz bende iki yıllık evliyim üç yılda sevgiliydim kur yapıyorum kocama kötü kadınmı oldum şimdi😅 o da bana kur yapıyor yeri gelince o da kötü adammı oluyor

ben açıkçası bir şey görmedim bu muhabbette

eşim ile evlenmeden birlikte olduk ama evlendiğimde bakire değildim

arada takılır zaten sen bakire değildin seni vereceğim bakire kız alacağım vs vs diye
Arada size takılıp bakire kız alacağım mı diyor? Hayret icindeyim

kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim
Ay ne alaka ya kajfjsjdjd.
İlişki yaşarken kan verme pozisyonunda yatıyorsanız adam tabiki bunu dile getirebilir.
Ben karşımdaki insanın istekli, hareketli olmasını isterim. Cinsellik böyle renklenir.

arkdaşlar ben 5 yıllık evliyim 1 çocuğum var hemen kısa geçeyim
benim ilk gecede akıntı gelmedi ama daha önce ne ilişkim ne de erkek arkadaşım oldu. ilk çıktığım erkek olan eşimle evlendim. eşim de bunu biliyor .

geçen gün eşim bana neden hiç kur yapmıyorsun dedi ben de utandığımı kendimi kötü kadın gibi hisettiğimi söyledim. o da benden utanma ben böyle şeyleri taksaydım seninle ilk gecemizi takardım diyince aklım gitti sinirden başım döndü. keşke doktordan rapor alsaydım da bana iftira atmasaydın dedim. o da ne iftirası ben sadece böyle şeyleri takmadığımı sana söylüyorum dedi. ben de dedim ki takmadığını söylemek için ilk geceyi mi örnek veriyorsun dedim ve tartışma berbat bir hale dönüştü. çok ağır laflar ettik o kadar çıldırdım ki boşanmaktan bile bahsettik. ben doktordan rapor alacak kadar cahilmişim. bunu dile getirmesi beni çıldırttı benim daha önce hayatımda hiç kimse olmadı o da bunu biliyor zaten neden bu muhabbeti açtı. iki gündür doğru düzgün konuşmuyoruz. eve geç geliyor. çok ağırıma gidiyor iftiraya uğramak
Esinizi hakli buldum ben. Soyledigi kotu bir sey degil ama sizin dusunce tarziniz yanlis. Kur yapmakla kotu kadinligin ne alakasi var ayrica bakire olmayan kadinlar kotu kadin mi🙄 her neyse kotu bir sey soylememis adam. Siz de biraz isve cilve yapin yahu

Beni yanlış anlamanızı istemem ama bu tutumunuzu bence biran önce değiştirmelisiniz adam evden kaçmaya başlamış bile kafa yapınızı degiştirmelisiniz bende iki yıllık evliyim üç yılda sevgiliydim kur yapıyorum kocama kötü kadınmı oldum şimdi😅 o da bana kur yapıyor yeri gelince o da kötü adammı oluyor
Hanımefendi benim bu dediklerimden bu sonuçları nasıl çıkarttınız ben gerçekten şaşkınım.
Ben zaten sizin dediklerinizin aksini savunan bir şey söylemedim.
Hanımefendi eşinin kendisine iftira attığını söylemiş bende iftira gibi bir durum olmadığını söyledim.
Ayrıca benim hangi yorumumda kocasına kur yapan kadın kötü kadındır yazıyor?
Ben bekaret raporu alma düşüncesinin ne kadar cahilce olduğunu belirttim ki bu konudada fikrim aynı.
Bence siz önce benim yazdığımı okuyun yanlış anlayan sizsiniz

Merhaba sanırım ben sizin paylaşımınıza yazmış olmuşum aslında niyetim sorunu yazan kadınaydı kusura bakmayın

Hanımefendi benim bu dediklerimden bu sonuçları nasıl çıkarttınız ben gerçekten şaşkınım.
Ben zaten sizin dediklerinizin aksini savunan bir şey söylemedim.
Hanımefendi eşinin kendisine iftira attığını söylemiş bende iftira gibi bir durum olmadığını söyledim.
Ayrıca benim hangi yorumumda kocasına kur yapan kadın kötü kadındır yazıyor?
Ben bekaret raporu alma düşüncesinin ne kadar cahilce olduğunu belirttim ki bu konudada fikrim aynı.
Bence siz önce benim yazdığımı okuyun yanlış anlayan sizsiniz
Merhaba sanırım ben sizin paylaşımınıza yazmış olmuşum aslında niyetim sorunu yazan kadınaydı kusura bakmayın

Neden

İkimiz de birbirimizden eminiz

Bunun espri olduğu açık, hayatımızın hiçbir aşamasında bekaret kutsamadık

Aradan 21 yıl geçti hala aynı düşüncedeyiz

burda bazı kadınlar sırf mualefet etmek için konuşuyorlar... eşinizin espirisinin bekareti kutsayan dangalaklarla dalga geçmek olduğunu anlamamak için aptal olmak lazım...yok yere kendinizi yorup cevap vermeyin bence

Back
X