- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
siz de cikin onunla beraber . cocuk kurstayken siz vakit gecirirsinizHanimlar selamlar.
Esimle ikinci evliliklerimizi yaptik.
ikimizinde cocugu var esimin 2 benim 1 .
esimin cocuklari annesinde kaliyor.
cocuklar haftasonlari bize geliyorlar.
cuma aksam gelip pazartesi sabah okula birakiyor babasi.
hersey yolunda bir sorunumuz yok fakat,
esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok.
soyleki esim hafta ici sabah cikip aksam donen klasik ev babasi calisiyor.
cunartesi sabah esimin ufakliginin kursu var saat 10 da sabah 8 de evden cikiyorlar 12 de geliyorlar ben dayanabilirsem kahvalti icin bekliyorum dayanamazsam ediyorum.
sonra saat 14.30 da tekrar baska bir kursa gidiyorlar ve aksam 19 da donuyorlar yemek yeniyor tv yatis. cumartesi esim evde yok.
pazarda bunun aynisi.
cocuklari haftasonu gorecegi icin yapacak bisey yok. kursada goturme diyecek halim yok.
durum bu. Napim bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz.
o zamanda diger cocuk evde tek kaliyor.siz de cikin onunla beraber . cocuk kurstayken siz vakit gecirirsiniz
haftasnu babasi gelip aliyor evet ama soyle 2.5 da evden cikiyorlar 3.5 da kursa variyorlarSizin cocugunuz haftasonu babada mi? Degilse onuda o saatlerde kursa yazdirin
2,30dan aksam 7ye kadar esinizle vakit gecirin
cocuklarin varligi yoklugu mesele degil bizim zaten sorunumuzda yok. sorun hafta ici goremedigim esimi hafta sonuda goremiyor olmam. ben disari cikip gezio tozalim istemiyorum. ama bir gun beraber kahvalti etmek istoyorum. bir oglen beraber evde film izleyelim istiyorum bu cocuklarlada olabilir.BÜtün bunları evlenmeden önce düşünür ona göre evlenir yada evlenmezdim. Çocuklar sonradan ortaya çıkmadığına göre durumu kabullenerek evlenmişsiniz demektir,şimdi hoşunuza gitmeyen ne ?
o zamanda diger cocuk evde tek kaliyor.
yasi kucuk degil aslinda ama.esim evde tek kalmasini istemiyor.
haftasnu babasi gelip aliyor evet ama soyle 2.5 da evden cikiyorlar 3.5 da kursa variyorlar
giyin soyun hazirliklari var 16 da basliyor 17.30 da bitiyor yine hazirlan 18 de cikip eve geliyorlar.. yani degerlendirilecek bir zaman yok aslinda arada.
babasindasenin çocuğun nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?