- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Adamın çocukları olduğunu,çocuklarında haftasonları kurs vs gibi işleri olduğunu bilmeden mi evlendiniz ? Adam çocuklarını bırakıp evde sizinle film mi izleyecek? SiZde çıkın gidin onlarla,çocuklar kurstayken çay kahve için. Kurstan eve dönmeyin yemeğe gidin,sinemaya gidin. Eve gelip çocukları uyutup film izleyin vs vs..cocuklarin varligi yoklugu mesele degil bizim zaten sorunumuzda yok. sorun hafta ici goremedigim esimi hafta sonuda goremiyor olmam. ben disari cikip gezio tozalim istemiyorum. ama bir gun beraber kahvalti etmek istoyorum. bir oglen beraber evde film izleyelim istiyorum bu cocuklarlada olabilir.
esimi evde daha cok istiyor olmamin neresi sorun anlayamadim
ama bilmiyor muydunuz çocuklarını kurslarını vscocuklarin varligi yoklugu mesele degil bizim zaten sorunumuzda yok. sorun hafta ici goremedigim esimi hafta sonuda goremiyor olmam. ben disari cikip gezio tozalim istemiyorum. ama bir gun beraber kahvalti etmek istoyorum. bir oglen beraber evde film izleyelim istiyorum bu cocuklarlada olabilir.
ortak cocuk olup olmamasi soru degil ben onlari cok seviyorum. kendi cocugumun kurslarini hafta icine aldim hep haftasonunu bos biraktim hem diger cocuklarla ilgieleneyim evde hemde evde olayim diye benjm ufaklikts babasiyal.zaman gecirsin diye. sabahtan aksama kadar hem hafta ici hem.hafta sonu hic yok demek bir ben sorun ediyirmusum herkeze gayet normal ve sorunsuz geliyorİstediğiniz aktiviteleri mecburen yaz döneminde yapacaksınız bizde de çocuklar var ve hayat buna benzer geçiyor tabi çocuklar ortak olduğu için problem olmuyor velhasıl sorulmuş ama yine sorayım sizin çocuk nerede?
cocuklarin varligi yoklugu mesele degil bizim zaten sorunumuzda yok. sorun hafta ici goremedigim esimi hafta sonuda goremiyor olmam. ben disari cikip gezio tozalim istemiyorum. ama bir gun beraber kahvalti etmek istoyorum. bir oglen beraber evde film izleyelim istiyorum bu cocuklarlada olabilir.
pardonda bu saldirgan tavrinizin altindaki sebebi sorabilirmiykm?Adamın çocukları olduğunu,çocuklarında haftasonları kurs vs gibi işleri olduğunu bilmeden mi evlendiniz ? Adam çocuklarını bırakıp evde sizinle film mi izleyecek? SiZde çıkın gidin onlarla,çocuklar kurstayken çay kahve için. Kurstan eve dönmeyin yemeğe gidin,sinemaya gidin. Eve gelip çocukları uyutup film izleyin vs vs..
evet baba yardim ediyor 8 yasinda bu sirada digeri evde kaliyor isteSende git onlarla
Esinin cocugu kac yasinda giyinmesine babasi mi yardim ediyo ?
ben yanliz kalmak istiyorum demedim ki herkez ayni seyi soyluyor. cocuklarla zaman gecirelim evde beraber yiyelim gezelim kurslarida olsun ama en aindan bir haftasonunda yarim gun evde esimi istemem cok mu buyuk suc. herkez hemen uvey annelik yaptigimi ima etmis.ama bilmiyor muydunuz çocuklarını kurslarını vs
kendi çocuklarınız olsaydı da aynısı olacaktı
yanlış anlamayın ama o zaman bu kadar kocamla yalnız kalamıyorum diye üzülmezdiniz
yani bu kadar koymazdı
ortak cocuk olup olmamasi soru degil ben onlari cok seviyorum. kendi cocugumun kurslarini hafta icine aldim hep haftasonunu bos biraktim hem diger cocuklarla ilgieleneyim evde hemde evde olayim diye benjm ufaklikts babasiyal.zaman gecirsin diye. sabahtan aksama kadar hem hafta ici hem.hafta sonu hic yok demek bir ben sorun ediyirmusum herkeze gayet normal ve sorunsuz geliyor
bakin ayni seyu sizede yaziyorum ben basbasa birseyler yapalim derdinde degilim. hayat kosturnacasinda bu cok buyuk bir luks oyle birsey isteniyirum zaten cocuklarla zaman gevirelim evde gecireljm disari bile cikmayalim ama yarim gun olsun evde gecirsek ne olurki dwdim diye herkez beni uvey anne ilan etmis hemen vay arkadasEşinizle baş başa vakit geçirmeyi istemek tabi ki hakkınız ama bu çocuklar sonradan piyangodan da çıkmamış ki... Önceden nasıl yaparız, ederiz diye ayrıntılı konuşulmalıydı böyle şeyler. Durumunuz varsa, saatli gelebilen bir bakıcı bulun, çocukları ona emanet edip, eşinizle dışarı çıkın. Biz öyle yapıyoruz, iki haftada bir bir sinemaya, konsere, bir kahve içmeye gitmek bile güzel geliyor ilişkimize. Bakıcı ücretini günlük aldığı için, tam zamanlı bir bakıcıdan da daha uyguna geliyor.
evet baba yardim ediyor 8 yasinda bu sirada digeri evde kaliyor iste
Benim eşimle 6 yıldır yılda 3 hafta dışında (tatilller), bayramların sadece 1 günü dışında ve çok nadiren denk gelen (yılda 2 falan) izin günlerimiz dışında tüm günü birlikte geçirdiğimiz hiç olmadı. İzin günlerimiz farklı ben haftasonu 2 gün tatilim eşimin en yoğun çalıştığı günler haftasonu, onun izin günü p.tesi yani benim en yoğun çalıştığım gün. Bi günden bi güne de neden böyle falan demedim, demedik. Açıkçası akşamlarımız bize gayet yetiyo önemli olan birlikte geçirilen vakti kaliteli geçirmek. Hayat şartları her zaman istediğimiz gibi olmayabilir. Evlilik ilişki bunların birlikte üstesinden gelindikçe güzelleşir. Beklentilerinizi yükseltmek hem sizin mutsuzluğunuza hem de karşıdaki insanın çaresizliğine neden olur.Hanimlar selamlar.
Esimle ikinci evliliklerimizi yaptik.
ikimizinde cocugu var esimin 2 benim 1 .
esimin cocuklari annesinde kaliyor.
cocuklar haftasonlari bize geliyorlar.
cuma aksam gelip pazartesi sabah okula birakiyor babasi.
hersey yolunda bir sorunumuz yok fakat,
esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok.
soyleki esim hafta ici sabah cikip aksam donen klasik ev babasi calisiyor.
cunartesi sabah esimin ufakliginin kursu var saat 10 da sabah 8 de evden cikiyorlar 12 de geliyorlar ben dayanabilirsem kahvalti icin bekliyorum dayanamazsam ediyorum.
sonra saat 14.30 da tekrar baska bir kursa gidiyorlar ve aksam 19 da donuyorlar yemek yeniyor tv yatis. cumartesi esim evde yok.
pazarda bunun aynisi.
cocuklari haftasonu gorecegi icin yapacak bisey yok. kursada goturme diyecek halim yok.
durum bu. Napim bilmiyorum. siz olsaniz napardiniz.
üvey annelik yaptınız demedik kiben yanliz kalmak istiyorum demedim ki herkez ayni seyi soyluyor. cocuklarla zaman gecirelim evde beraber yiyelim gezelim kurslarida olsun ama en aindan bir haftasonunda yarim gun evde esimi istemem cok mu buyuk suc. herkez hemen uvey annelik yaptigimi ima etmis.
yapacagi birsey yok o yuzden ne demem geeektiginide bilmiyorum acikcasi. hayat devam ediyor cocuklarin kurslari kosturmacasi vs.. yalacak bise bulamiyorum haftasonlarida calisiyormus gibi dusunecegim sanirkm baska carem yokEşiniz vakit geçirmek istemenizi anlıyorum gayet makul bi istek örneğin bugün eşimle yalnız dışarı çıkmak için çocuğu kvye bırakıcaz mesela,bu haftasonu yoğun olucaz çünkü iki saatlik bi mecburi durum dışında dışarı çıkamıycaz sanırım,eşim sabah bahsetti haftaiçini değerlendirelim dedi,eşinizin biraz daha çözüm odaklı yaklaşması gerekiyor olabilir,bence onunla sitem etmeden bu durumu bi değerlendirin.
bakin ayni seyu sizede yaziyorum ben basbasa birseyler yapalim derdinde degilim. hayat kosturnacasinda bu cok buyuk bir luks oyle birsey isteniyirum zaten cocuklarla zaman gevirelim evde gecireljm disari bile cikmayalim ama yarim gun olsun evde gecirsek ne olurki dwdim diye herkez beni uvey anne ilan etmis hemen vay arkadas
babasinda
cumartesi pazar ayni tempo aksamdan aksama iste hafta icindeki gibi yemekten yemege bir araya geliyoruz. pazar aksami en son eve donduklerinde yemekten sonra odev yapiyorlar saat 9 falan oluyir iste aksam sonra tv film 10 11 yatiyor zaten cocklar bizde uyuyoruz iste 12 gibipazarda mı kurs saatleriniz aynı
yani pazar sabahı da mı 8 de çıkıyorlar
biz ilk metinden bunu anlayamadık sanırım
yani bu tempo sadece cumartesi ise idare eder de pazar da aynı ise çocuk da mahvolur
ne zaman ders çalışıp ödev yapıyor ne zaman dinleniyor
ne zaman oyun tv vs
Niye saldırgan davranayım ki ? Bence siz istekleriniz olmadığı için alıngan ve agresifsiniz. İsteğinden eşine bahset eğer mantıklıysa çocukların kurslarından birini iptal etsin siz evde vakit geçerin. Bakalım ne diyecek??pardonda bu saldirgan tavrinizin altindaki sebebi sorabilirmiykm?
benim cocuklarla aramds en ufak bir sorun yom ve beni cok severler bende onlari severim
israrci uvey anne saptamalariniz bana uygun degil.
hafta sonu esimle basbasa dizdize zaman gevirmek istemiyorum hep beraber olalim onlarda evde olsun bizimle kurslarida olsun elbet ama tum gun olmasin gunun bor bolumu olsun bende evde yarim gudne olsa bugun tatil cocuklarim kocam.icin biseyler yapayim.moduna gireyim. haftanin u gunu mesai yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?