- 9 Ekim 2012
- 434
- 311
- 323
- 27
- Konu Sahibi karacabandirma
-
Niye saldırgan davranayım ki ? Bence siz istekleriniz olmadığı için alıngan ve agresifsiniz. İsteğinden eşine bahset eğer mantıklıysa çocukların kurslarından birini iptal etsin siz evde vakit geçerin. Bakalım ne diyecek??
büyük mü 8 yaşında babası yalnız kalmasını istemiyor mu ne yazmıştınızevet baba yardim ediyor 8 yasinda bu sirada digeri evde kaliyor iste
buyuk 13 yasinda babasi evde kalmasini istemiyor kursa giden 8büyük mü 8 yaşında babası yalnız kalmasını istemiyor mu ne yazmıştınız
küçük 8 yaşında ise bile yine evde tek kalması için çok küçük
eşiniz haklı
ya zaten haftasonu babalarini goruyorlar cocuklar niye tek kalsinlarki ben zaten onlar evdeyken disari cikamam ayrica cok evcilmenimdir ben evde kalmayincoluk cocuk daha cok isterim sorun su ki evde bendne baska kimse yok :) bide 13 yasindaki yavrucak iste oda odasinda yakiliyor ergenus modu :)buyuk 13 yasinda babasi evde kalmasini istemiyor kursa giden 8
Tepkinizi anlayamadım. Baş başa bir şeyler yapalım derdinde değilim diyorsunuz da "esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok." cümlesini siz kurdunuz, ona istinaden sunuluyor çözümler. Ayrıca kocanızla dışarı çıkmak ve koca bir günü baş başa geçirmek de isteseniz ben bunu lüks bulmam, zaruri ihtiyaç olarak görürüm. Zira ilişkilerimizdeki tek rolümüz anne, babalık değil. Eşlerin eş olduklarını unutmayacakları, birbirlerine odaklanacakları zamanlar da geçirmeleri gerekiyor. Çocukları bir yerlere göndermek ve evde yalnız kalmak sizin düzeninizde daha zor. Çünkü hepsinin ayrı bir rutini var. Ama çocukların düzeni bozulmadan, eşinizle bir nefes almak için kendinizi dışarı atmanız daha kolay. Şimdi size yazdıklarımdan neye alındınız da "bakın size de yazıyorum" gibi bir tepki gösterdiniz, cidden merak içindeyim.bakin ayni seyu sizede yaziyorum ben basbasa birseyler yapalim derdinde degilim. hayat kosturnacasinda bu cok buyuk bir luks oyle birsey isteniyirum zaten cocuklarla zaman gevirelim evde gecireljm disari bile cikmayalim ama yarim gun olsun evde gecirsek ne olurki dwdim diye herkez beni uvey anne ilan etmis hemen vay arkadas
Mantıklı bir istek olmadığının istemesende farkındasın ozaman.. Çocuklu hayat böyle canım. Annesi çalışmıyorsa kursları haftaiçine alabilir mesela. Çocuk için zor olur ozamanda hem okul hem kurs..oyle birsey isteyemem.
hafta icide gidiyor zaten o goturuyorMantıklı bir istek olmadığının istemesende farkındasın ozaman.. Çocuklu hayat böyle canım. Annesi çalışmıyorsa kursları haftaiçine alabilir mesela. Çocuk için zor olur ozamanda hem okul hem kurs..
Eşin konuşsun çocuklarının annesiyle,haftasonları çocuklarla daha kaliteli zaman geçirmek adına kursun birini yada ikisini haftaiçine almam mümkün mü desin.
Ozaman yapacak birşey yok . Siz evde vakit geçirmek istiyorsunuz diye çocuğu kurstan alacak değiller heralde.hafta icide gidiyor zaten o goturuyor
yanlis anlamaa diye baslayan tum meaajlara ayni seyi yazdim ben.Tepkinizi anlayamadım. Baş başa bir şeyler yapalım derdinde değilim diyorsunuz da "esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok." cümlesini siz kurdunuz, ona istinaden sunuluyor çözümler. Ayrıca kocanızla dışarı çıkmak ve koca bir günü baş başa geçirmek de isteseniz ben bunu lüks bulmam, zaruri ihtiyaç olarak görürüm. Zira ilişkilerimizdeki tek rolümüz anne, babalık değil. Eşlerin eş olduklarını unutmayacakları, birbirlerine odaklanacakları zamanlar da geçirmeleri gerekiyor. Çocukları bir yerlere göndermek ve evde yalnız kalmak sizin düzeninizde daha zor. Çünkü hepsinin ayrı bir rutini var. Ama çocukların düzeni bozulmadan, eşinizle bir nefes almak için kendinizi dışarı atmanız daha kolay. Şimdi size yazdıklarımdan neye alındınız da "bakın size de yazıyorum" gibi bir tepki gösterdiniz, cidden merak içindeyim.
bende ozaman bos vakti degerlendireyim madem oyle sabah 8 aksam.5 kursa gideyim arkadaslarimla bulusayim kocam yok masem kendime ait baska dertlesecegim oturup sohbet edecegim birileri olsun ama gidemem cunku evde cocuk var. evde kocami isteyemem cunku ccuklarin kursu var. bunu ben hak ettim cunku cocuklari oldugunu biliyordum evlenirken sadece 48 ssat kursa gideceklerini ve hafta sonunhic gorusemeyecegimizi hesaplamayi unutmusum anlasilan tuh.Ozaman yapacak birşey yok . Siz evde vakit geçirmek istiyorsunuz diye çocuğu kurstan alacak değiller heralde.
esinizin tepkisi ne oldu peki ayda bir kursa gitmiyormu sinsi ufakliklar?Konu sahibi çok haklı. Hiç de bencillik değil. Benim ve eşimin de ikinci evliliği ve çocuklar var. Hafta içi çalışıyoruz eve git yemek ye sofrayı kaldır saat 9 oluyor. Hafta sonu herkes kendi çocuğunu kursa götürüyor ve ben çok bunaldım. Eşimi özlüyorum onunla sohbet etmeyi rahat rahat bir yere yetişme gayesi olmadan hiç olmazsa bir gün kahvaltı yapmayı özlüyorum. Ne var bunda. Ve ben eşime teklif ettim hiç olmazsa ayda bir gün kendimize zaman ayıralım diye. o çocukları kursa bi götüren bulunur. Hem nedir bu yaaa. Biz kurslarda mı büyüdük yazık bu çocuklara da yazık. Hafta içi okul hafta sonu kurs antreman bıktım vallahi.
bende ozaman bos vakti degerlendireyim madem oyle sabah 8 aksam.5 kursa gideyim arkadaslarimla bulusayim kocam yok masem kendime ait baska dertlesecegim oturup sohbet edecegim birileri olsun ama gidemem cunku evde cocuk var. evde kocami isteyemem cunku ccuklarin kursu var. bunu ben hak ettim cunku cocuklari oldugunu biliyordum evlenirken sadece 48 ssat kursa gideceklerini ve hafta sonunhic gorusemeyecegimizi hesaplamayi unutmusum anlasilan tuh.
Bu düşünce yapısıyla mutlu olabilmeniz zor.. evet çocukları olan bir adamla evlendiniz ve adam çocuklarıyla ilgilenecek. Çocuk bunlar,kursuda olacak başka şeyide.. İsteklerinize bakılırsa seçiminiz yanlış.bende ozaman bos vakti degerlendireyim madem oyle sabah 8 aksam.5 kursa gideyim arkadaslarimla bulusayim kocam yok masem kendime ait baska dertlesecegim oturup sohbet edecegim birileri olsun ama gidemem cunku evde cocuk var. evde kocami isteyemem cunku ccuklarin kursu var. bunu ben hak ettim cunku cocuklari oldugunu biliyordum evlenirken sadece 48 ssat kursa gideceklerini ve hafta sonunhic gorusemeyecegimizi hesaplamayi unutmusum anlasilan tuh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?