Esimle bir gun istemek bencillikmi?

Şunu anlayamadim. Çocuklar ikinizin ortak cocuklari olsaydi yine ayni sey olacakti o zamanda bunu talep edecek miydiniz? Her babanin yapmasi gerektigini yapıyor. Onlar kursa giderken sizde cikip, esinize eslik edebilirsiniz. Neredeyse 5 saat bos gibi duruyor o aralikta.

buyuk 13 yasinda babasi evde kalmasini istemiyor kursa giden 8
ya zaten haftasonu babalarini goruyorlar cocuklar niye tek kalsinlarki ben zaten onlar evdeyken disari cikamam ayrica cok evcilmenimdir ben evde kalmayincoluk cocuk daha cok isterim sorun su ki evde bendne baska kimse yok :) bide 13 yasindaki yavrucak iste oda odasinda yakiliyor ergenus modu :)

Tepkinizi anlayamadım. Baş başa bir şeyler yapalım derdinde değilim diyorsunuz da "esimle birbirimize ait hic bir zamanimiz yok." cümlesini siz kurdunuz, ona istinaden sunuluyor çözümler. Ayrıca kocanızla dışarı çıkmak ve koca bir günü baş başa geçirmek de isteseniz ben bunu lüks bulmam, zaruri ihtiyaç olarak görürüm. Zira ilişkilerimizdeki tek rolümüz anne, babalık değil. Eşlerin eş olduklarını unutmayacakları, birbirlerine odaklanacakları zamanlar da geçirmeleri gerekiyor. Çocukları bir yerlere göndermek ve evde yalnız kalmak sizin düzeninizde daha zor. Çünkü hepsinin ayrı bir rutini var. Ama çocukların düzeni bozulmadan, eşinizle bir nefes almak için kendinizi dışarı atmanız daha kolay. Şimdi size yazdıklarımdan neye alındınız da "bakın size de yazıyorum" gibi bir tepki gösterdiniz, cidden merak içindeyim.

oyle birsey isteyemem.
Mantıklı bir istek olmadığının istemesende farkındasın ozaman.. Çocuklu hayat böyle canım. Annesi çalışmıyorsa kursları haftaiçine alabilir mesela. Çocuk için zor olur ozamanda hem okul hem kurs..
Eşin konuşsun çocuklarının annesiyle,haftasonları çocuklarla daha kaliteli zaman geçirmek adına kursun birini yada ikisini haftaiçine almam mümkün mü desin.

hafta icide gidiyor zaten o goturuyor

yanlis anlamaa diye baslayan tum meaajlara ayni seyi yazdim ben.
tamma ben yanlis anlamiyorum
bir imada bulunmadi kimse bana
onemlide degil.
evet bahsettiginiz gibi zaruri bir ihtiyactir ama deli gibi basbasalik aramiyirum.
birbirimize zamandan kastim evde cocluk cocuk oturuo zaman gevirmekte olabilir.
mum isiginda dans edelim demiyorum ben ki o istegimde olabilir.
ama coluk cocuk telasesinden firsat kalmiyor. sadece yarim gun bir hafta sonunda bir yarin gun evde olsun cokmu sey istiyorum cevabima verilen
sen zaten bunu biliyordun evlendin ne hosuna gitmedi simdi
cocuk senin olmadigi icin yanlis anlama ama bu tip dusunceler normal
ortak olsaydi biyle olmazdi givi sacmalillara cevap vermek zorunda buluyorum kendimi.
esimi evde istemek cok buyuk meslee demekki istersem cocuklsrin kursunu takan uvey anne oluyorum hemen insanlar komik.

3 cocuk anneleri nasil yasiyor bir dusunmeniz lazim. Bende tek cocuk var,ben bile zor zaman buluyorum cogu seye. Kahvalti saatiniz cok gec. Erken kalkmali ve gec yatmalisiniz. Baska turlu zaman ayrilmaz. Mesela ben hafta 7 gun sabah ezaninda kalkmis olurum. Pazar gunu de dahil saat 8de kahvalti hazirdir. Oglum erken uyanir erken yer. Esim kalkinca yapariz biz de. Gece de 2-3lere kadar ayaktayiz. Dizi de izleyebiliyoruz,film de izleyebiliyoruz,disarida yuruyuse de cikabiliyoruz.

Ozaman yapacak birşey yok . Siz evde vakit geçirmek istiyorsunuz diye çocuğu kurstan alacak değiller heralde.
bende ozaman bos vakti degerlendireyim madem oyle sabah 8 aksam.5 kursa gideyim arkadaslarimla bulusayim kocam yok masem kendime ait baska dertlesecegim oturup sohbet edecegim birileri olsun ama gidemem cunku evde cocuk var. evde kocami isteyemem cunku ccuklarin kursu var. bunu ben hak ettim cunku cocuklari oldugunu biliyordum evlenirken sadece 48 ssat kursa gideceklerini ve hafta sonunhic gorusemeyecegimizi hesaplamayi unutmusum anlasilan tuh.

Konu sahibi çok haklı. Hiç de bencillik değil. Benim ve eşimin de ikinci evliliği ve çocuklar var. Hafta içi çalışıyoruz eve git yemek ye sofrayı kaldır saat 9 oluyor. Hafta sonu herkes kendi çocuğunu kursa götürüyor ve ben çok bunaldım. Eşimi özlüyorum onunla sohbet etmeyi rahat rahat bir yere yetişme gayesi olmadan hiç olmazsa bir gün kahvaltı yapmayı özlüyorum. Ne var bunda. Ve ben eşime teklif ettim hiç olmazsa ayda bir gün kendimize zaman ayıralım diye. o çocukları kursa bi götüren bulunur. Hem nedir bu yaaa. Biz kurslarda mı büyüdük yazık bu çocuklara da yazık. Hafta içi okul hafta sonu kurs antreman bıktım vallahi.

Valla haklısın insan eşiyle tabi ki sakince bir haftasonu geçirmek istiyor ama malum şartlar bu. Çocuklar ortak çocuk olsa da bu koşuşturma yaşanıyor yani çocukların ilk evlilikten olmasının da önemi yok. küçük olan çok küçük değilse büyüğü kurstayken alın onu da yanınıza beraber üçünüz bir şeyler yapın ya da onu da mutlu olabileceği bir kursa verin. Aklıma gelen başka bir çözüm yok. Akşamlarınızı güzel değerlendirmeye çalışın.

esinizin tepkisi ne oldu peki ayda bir kursa gitmiyormu sinsi ufakliklar?

Niye herkes olumsuz yorumlar yapmış ki anlayamadım. Bencillik değil tabiki de bu isteğinizde haklısınız. Bence bu sorunu eşinizle çözmeniz lazım. Hafta içi sizin çocuğunuz zaten erken yatıyordur eşinizin çocukları da hafta sonu geldiğine göre akşamki zaman diliminden faydalanın. Evde tv izleyin çay yapın sohbet edin. 1 saat bile olsa ikiniz için birşeyler yapın. Çünkü hafta sonu bu mümkün olmuyor anladığım kadarıyla. Ben size hakveriyorum. bu zaman dilimini birazda eşinizin yaratması lazım. hafta sonu zaten vaktiniz olmuyor. Ama dedikleri gibi büyük kızı da alıp hafta sonu diğer kurstayken bişeyler yapabilirsiniz.

aynen böyle

siz 2 çocuklu bir adamla evlendiniz ve evlenirken de bunları eminim konuştunuz sizin çocuğunuz kimde kalıyor sizinle mi?

çözüm yolu öneren arkadaşlara karşı bir bahane ile geliyorsunuz peki ne önerilebilir başka? mesela babası 2 haftada bir mi çocuklarını görsün isterdiniz ne isterdiniz?

allah askina herkezin kursu var aranizds hic varmi sabah 8-12 14.30-19.00 kursa zaman harcayan cumartesi pazar. cuam aksamida kurstan alip eve getiriyor saat 10 da evdeler bundan hic bahsetmiyorum bile. ne bilim bunaliyorum bazen onlarin kosturmasindan. evde durun birazda yuzunuzu goreyim demek istiyorum. cok sey istiyorum galiba

Bu düşünce yapısıyla mutlu olabilmeniz zor.. evet çocukları olan bir adamla evlendiniz ve adam çocuklarıyla ilgilenecek. Çocuk bunlar,kursuda olacak başka şeyide.. İsteklerinize bakılırsa seçiminiz yanlış.
Evet sizde kendinize uğraş bulun mutlaka,bunlar hep boşluktan oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…