Eşimle bir türlü halledemediğim sorunum.

Tamam

özgürlük, ama herkes için
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
13.897
51.233
548
27
Selamlar. Uzatmadan anlatmaya çalışacağım.

Eylül ayında 3.yılımıza gireceğiz evliliğimizde, ama eşimle bir türlü halledemediğim bir sorunum var. Ben gezmeyi seven bir insanım, arkadaşlarımla, akrabalarımla çıkar gezerim. Ama eşimle taş çatlasın 3 5 çıkıp gezmişizdir. Bu durum artık benim canımı çok sıkmaya başladı, teklif ediyorum maddi sorunları bahane ediyor bazen de yorgunum falan diyor. 3 yıldır yorgun olamazsın ya.

Maddi durumumuz pek iyi değil ama, atıyorum en yakın parka gidip oturmayı teklif ediyorum bu bile zorumla oluyor veya bazen olmuyor da.

Ben çok sıkıldım artık bu durumdan, anlatıyorum, oturup konusuyorum olmuyor. Aynı evin içinde zaten birlikteyiz kafasında, yanyanayız ne gerek var diyor bazen de.

Yani benim gezip tozmama karışan biri değil ama ben onunla gezmek istiyorum ama o bunu anlamıyor, ihtiyaç olarak görmüyor bile. Ben de artık susmayı tercih ediyorum hiç konusunu bile açmıyorm bu şekilde daha kötü oldu, sanki rahatlamış gibi yani bilmiyorum bu adam niye benimle çıkıp gezmek istemiyor ki? Bu çok rahatsız edici. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim simdiden

Sizinle mi çıkıp gezmiyor yoksa hiç mi çıkmıyor?

Sizinle mi çıkıp gezmiyor yoksa hiç mi çıkmıyor?
Benimle çıkmıyor. Nasıl desem çok arkadaş canlısı biri değil, çok arkadaşı da yoktur ama sevdiği arkadaşları ile buluşur otururlar bir yerde arada. Sorsam da seninle zaten aynı evdeyiz her gün yanyanayız ne gerek var diyor bazen. Anlayamıyorum gerçekten

Sevgili Jane , eşinin işi nasıl bir iş, ağır bir işte çalışıyorsa belki yorgun oluyordur ve çıkmak istemiyor olabilir.

Sevgili Jane , eşinin işi nasıl bir iş, ağır bir işte çalışıyorsa belki yorgun oluyordur ve çıkmak istemiyor olabilir.
Eşim boya ustası evet isi ağır. Ama sürekli çalışmıyor, çalıştığı zamanlar da anlayısla karşılıyorum tabi. Şu hafta hiç durmadan çalıştı mesela ama gün geliyor 10 gün çalışmadığı oluyor, bunu anlamıyorm bir türlü
Çalışmayınca genelde evde oturur gitmez bir yere isim var der ya da öyle çıkar, 2 3 arkadaşi ile takılır

Yani açıkçası biz erken evlendik, sevgililik nişanlılık kısa sürdü. O dönemde de çalısıyordu sürekli.
Anladım canım. Biraz tanımakla ilgili diye düşünüyordum. Biz mesela sevgiliyken çok gezdik ama mecburduk yani. Görüşmemizin başka yolu yok haliyle. Ama evlendikten sonra ikimiz birden 90 yaşına bağladık çünkü huyumuz bu. Evden çıkacaz diye ödümüz patlıyor. Belki eşin de bizim gibidir.

Her dışarı çıktığınızda illaki para harcamaya gerek yok ki.
Mesela evde bir termosa sıcak su , çay ya da kahve yapsan , parkta bir yürüyüş yapıp gelseniz de olur . İllaki dışarı çıkınca yemeğe ya da alışverişe gitmeye gerek yok.

Bence sen eşini bir silkele

Evde oturmayı çok seviyor zaten. Ama ne bileyim 3 yıl oldu doğru düzgün çıkmamışızdır yani

İnanın aynısını düşünüyorum bazen ama haksızlık ds etmek istemiyorum. Sevmiyor diye düşünüyorum sevmiyorum diyor çünkü. Ama sonuçta benim de dil döktüğümü görüyor.
Arkadaşlarıyla da buluşmasın o zaman. Onlarla çıkarken sorun yok size gelince sevmiyorum.
Sizinle dışarı çıkmayı sevmiyor demek ki.

Aynen iste ben de senin gibi düşünüyorum nasıl silkeleyecem hiç bir fikrim yok, o yüzden konu açtım

3 yilda 3-5 defa gezmis olmaniz bana cok degisik geldi ve yine bana gore ciddi bir sorun. Arkadaslari ile geziyormus. Nasil asarsiniz bilmiyorum ama hic normal gelmedi. Siz teklif edin diyecegim ona da bir bahanesi varmis.
Bence de ciddi bir sorun, normalde sorunlarımı hallederim danışmam kimseye. Ama bu isin içinden çıkamadım

İnanın aynısını düşünüyorum bazen ama haksızlık ds etmek istemiyorum. Sevmiyor diye düşünüyorum sevmiyorum diyor çünkü. Ama sonuçta benim de dil döktüğümü görüyor.
Senin dil dökmelerinle çıkınca da tadı olmuyor haliyle haklısın.
Tek sana mı böyle diğer çevresine nasıl misal vakit geçirme konusunda? Ailesiyle arkadaşlarıyla gezme durumu var mı?

Adam seninle gezmek istemiyor değil
Genel olarak gezmek istemiyor klasik erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…