- 11 Nisan 2022
- 2.011
- 7.284
- 108
Evde oturmayı çok seviyor zaten. Ama ne bileyim 3 yıl oldu doğru düzgün çıkmamışızdır yani
Aynısını söylüyorum ne alaka falan diyor ama durum ortada yaniArkadaşlarıyla da buluşmasın o zaman. Onlarla çıkarken sorun yok size gelince sevmiyorum.
Sizinle dışarı çıkmayı sevmiyor demek ki.
Ortak arkadaş vesilesiyle. Yani 6 7 ay sürdü o yüzden erken dedimneden erken evlendiğnizi düşünüyorsunuz? nasıl tanıştınız peki
Selamlar. Uzatmadan anlatmaya çalışacağım.
Eylül ayında 3.yılımıza gireceğiz evliliğimizde, ama eşimle bir türlü halledemediğim bir sorunum var. Ben gezmeyi seven bir insanım, arkadaşlarımla, akrabalarımla çıkar gezerim. Ama eşimle taş çatlasın 3 5 çıkıp gezmişizdir. Bu durum artık benim canımı çok sıkmaya başladı, teklif ediyorum maddi sorunları bahane ediyor bazen de yorgunum falan diyor. 3 yıldır yorgun olamazsın ya.
Maddi durumumuz pek iyi değil ama, atıyorum en yakın parka gidip oturmayı teklif ediyorum bu bile zorumla oluyor veya bazen olmuyor da.
Ben çok sıkıldım artık bu durumdan, anlatıyorum, oturup konusuyorum olmuyor. Aynı evin içinde zaten birlikteyiz kafasında, yanyanayız ne gerek var diyor bazen de.
Yani benim gezip tozmama karışan biri değil ama ben onunla gezmek istiyorum ama o bunu anlamıyor, ihtiyaç olarak görmüyor bile. Ben de artık susmayı tercih ediyorum hiç konusunu bile açmıyorm bu şekilde daha kötü oldu, sanki rahatlamış gibi yani bilmiyorum bu adam niye benimle çıkıp gezmek istemiyor ki? Bu çok rahatsız edici. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda, düşüncelerinizi merak ediyorum. Teşekkür ederim simdiden
Yok arkadaşlarıyla çıkıyormuşAdam seninle gezmek istemiyor değil
Genel olarak gezmek istemiyor klasik erkek
Hiç keyif alamıyorum zorumla olunca, ailesi ile gezmez. Arkadaşlar ile de kırk yılın başı bir is için görüşüyoruz diyor ama mutlaka bir yere gidip oturuyorlar yani. Ama kafası söyle çalısıyor benimle aynı evde yasıyor ya onlarla aynı evde yaşasa çıkmazmış, saçmaSenin dil dökmelerinle çıkınca da tadı olmuyor haliyle haklısın.
Tek sana mı böyle diğer çevresine nasıl misal vakit geçirme konusunda? Ailesiyle arkadaşlarıyla gezme durumu var mı?
Söylediğim gibi yap bakalım .Aynen iste ben de senin gibi düşünüyorum nasıl silkeleyecem hiç bir fikrim yok, o yüzden konu açtım
Aramızda 10 yaş var ben 24 o 34, evde eğleniriz aslında yaş konusunda sorun yaşamadık hiç ama bu konuda hep problem yaşıyoruzYaşlar kaç?
Olabilir de zaten söylüyor açık açık çekinmiyor ben isterim seninle heryere gitmeyi falan ama durum ortada diyor. Ben de dibimizdeki parka, veya aynı şehirdeki bir kaç yere gitmeyi maddi sıkıntısı olanlar bile yapıyor diyorumSöylediğim gibi yap bakalım .
Hazırlık yap evden , bir yürüyüş yapıp gelelim de ne diyecek. Belki maddi konudan dolayı sana mahcup olmak istemiyordur .
Onlarla da çıkmıyorum isim olduğu için çıkıyorum diyoO kadarı da çok fazla. Hem arkadaşlarla çıkıp eşle çıkmamak da ne demek hiç hoş değil. Laf falan soksan anlamaz mı? Arkadaşlarınla çıkarken iyi de benle çıkacağın zaman ne oluyor falan gibisinden?
Bence de ciddi bir sorun, normalde sorunlarımı hallederim danışmam kimseye. Ama bu isin içinden çıkamadım
Onlarla da çıkmıyorum isim olduğu için çıkıyorum diyo
Yazdım yukarıya da şey diyor ona da, isim oluyor ondan çıkıyorum 40 yılın başı. Bilmiyorum vallaYok arkadaşlarıyla çıkıyormuş
insanın biriyle dışarıya çıkması için ayrı evlerde mi olması gerekiyor? bu adam bence fazla kız arkadaşı da edinmemiş zamanında. edinseydi gezdirmeyi ve gezmeyi bilirdi. insanın işi olur bahane olur gezmeye öylesine çıkar bunalır çıkar yani. tek de çıkmaz mı hiç ? bir işini halletmeye falan. yoksa her şey önüne mi geliyor düzeninizde?Ortak arkadaş vesilesiyle. Yani 6 7 ay sürdü o yüzden erken dedim
Tek başıma geziyorum ama sıkıldım bundan artık, çok güzel sohbet ederiz saatlerce sıkılmadan, herşeyi de konusuruz danısırız birbirimize ama bu çıkma olayları çok sıkıntı. Ben de üzülüyorumYa simdi kendimden ornek vereyim boyle bir donemim oldu esim zorluyordu cikalim diye. Benim o donem ruh halim pek iyi degildi cok da iyi yapiyordu. Siz de bunu yapin diyecegim ama esiniz hic orali degilmis. adam 3 senedir boyleymis. Yani insan birlikte gezmek ister. Hani umarsamayin tek basiniza gezin diyecegim adamin isine gelecek. Cok degisik geldi bana. Umarim asarsiniz uzuldum durumunuza.
Yok doğru fazla kız arkadaşı olmamış zaten, keşke olsaydı valla en azından bilirdi az çokinsanın biriyle dışarıya çıkması için ayrı evlerde mi olması gerekiyor? bu adam bence fazla kız arkadaşı da edinmemiş zamanında. edinseydi gezdirmeyi ve gezmeyi bilirdi. insanın işi olur bahane olur gezmeye öylesine çıkar bunalır çıkar yani. tek de çıkmaz mı hiç ? bir işini halletmeye falan. yoksa her şey önüne mi geliyor düzeninizde?
Evet saçma gerçekten.Hiç keyif alamıyorum zorumla olunca, ailesi ile gezmez. Arkadaşlar ile de kırk yılın başı bir is için görüşüyoruz diyor ama mutlaka bir yere gidip oturuyorlar yani. Ama kafası söyle çalısıyor benimle aynı evde yasıyor ya onlarla aynı evde yaşasa çıkmazmış, saçma
Bi dönem çok konuştum, o dönemde şu gün çıkacaz dedi çıktık da, bir iki böyle sürdü, yine aynı yere geldik. Sustuğum için. Ama sürekli konuşmak da bıktırıyor artık en son bir daha teklif falan etmeyecem dedim, niye öyle diyorsun ben istiyorum falan dedi acayip vallaArkadaslarina Hayir demeye cekindigi icin cikiyordur kesin ama sana direk Hayir diyebilir
bence sakin kalma Yoksa zamanla sende ona benzeyeceksin jane
bu konu uzerinde susma bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?