Bak bi iki böyle oldu e tamam dedi ben de alınganlık yaptım biraz gönlü yokmuş gibi hissettim neyse kalsın dedim. Dünden razıydı sanki hiç yok canım çıkalım falan demediEvet saçma gerçekten.Tavuk_suyu_ dediği gibi eşin gelmeden hazırlan gelince çok bunaldım çıkalım dersin dene belki işe yarar.
Yaş farkından ziyade eşin otuzlarının ortasında sen daha yirmilerindesin. Yaşla alakası yok tabiki sadece ama bu da önemli bir etkenAramızda 10 yaş var ben 24 o 34, evde eğleniriz aslında yaş konusunda sorun yaşamadık hiç ama bu konuda hep problem yaşıyoruz
yanii 3 yıl olmuş siz daha iyi bilirsiniz tabii de siz bu duruma alışmaya çalışmak yerine onun gezmenize ayak uydurmaya alışması lazım sonuçta göstermeniz gereken anlayışı gösteriyorsunuz yorgun olduğu zamanlarda. sadece bir taraf diğerine uyum sağlamaya çalışmamalı. siz çok yıpranırsınız böyle. o da kendini zorlamaz sizin alıştığınızı düşünüp. benim eşim de zaman zaman uzun çalıştığı haftalar oluyor ama o zaman geçince sen de sıkıldın evde şuraya gidelim der. maddi durumum da çok iyi değildir bir parka gideriz bir çay içer geliriz. ama onu da ben zorlayamam çok çalışıyorken işimiz bile olsa kendim halletmeye çalışırım yorgun oluyor diye ama o da zamanı olunca benim ihtiyaçlarımı görür. ihtiyaçlarınızı anlamıyor onları görmezden geliyorsanız evliliğinizin bir ömür böyle gitmemesi gerektiğini bir düşünün bence. bir şeyler değişmeli. adamın karakteri değişmez ama sizin ihtiyaçlarınızı görmezden gelmeye alışmamalı.Yok doğru fazla kız arkadaşı olmamış zaten, keşke olsaydı valla en azından bilirdi az çok
Evet evde iyiyiz, konusarak çok şeyi hallettik. Sohbet muhabbetimiz de iyi yani. Ama bu durum biraz üzüyor beniBence eşin işinden dolayı evde vakit geçirmeyi daha çok tercih ediyor. Konuşarak halledebilirsiniz canım. Bize içini döktüğün gibi ona da dök, neler hissettiğini bilsin. İyi bir iletişiminiz varmış, seni anlayacağını umuyorum
Tek başıma geziyorum ama sıkıldım bundan artık, çok güzel sohbet ederiz saatlerce sıkılmadan, herşeyi de konusuruz danısırız birbirimize ama bu çıkma olayları çok sıkıntı. Ben de üzülüyorum
Okudum canım .Yazdım yukarıya da şey diyor ona da, isim oluyor ondan çıkıyorum 40 yılın başı. Bilmiyorum valla
Baya evcimen sanırım eşin. Sıkıntılı konu ya. Açıkca söylemişsin de ne istediğini bir çaba yok adamda.Bak bi iki böyle oldu e tamam dedi ben de alınganlık yaptım biraz gönlü yokmuş gibi hissettim neyse kalsın dedim. Dünden razıydı sanki hiç yok canım çıkalım falan demedi
Haklısın onun da etkisi var, o daha sakin, durgun, ev insanı. Ben daha çok konuşkan, hareketli, dışarı insanıyım. Orta yolu bulamıyoruzYaş farkından ziyade eşin otuzlarının ortasında sen daha yirmilerindesin. Yaşla alakası yok tabiki sadece ama bu da önemli bir etken
Evet fazla evcimenOkudum canım .
Burda yazdığın gibi eşinle otur ciddi ciddi konuş.
Ben eşinin evde daha çok vakit geçirmeyi sevdiğini düşünüyorum. Bazı insanlar evcimen oluyor
Evet çok şükür, teşekkür ederim inşallah aşarız ya bu durumu, çünkü kabullenemiyorum, ne kadar evcimen olursa olsun ben çıkıp gezmek istiyorum onunlaSu yazdiklarinizi yapabiliyorsaniz ki bunlar onemli bence, guzellikle konusun bence bu durumu da asarsiniz. Yukarida bahsetmistim boyle bir donemim oldu diye o donem esim bana sensiz bir tadi olmuyor, hem sana da iyi gelir diyordu guzellikle beni ikna ediyordu siz de bunu yapin. Gerci benimki uzuntulu bir donem gecirmemden kaynakliydi esinizinki biraz karakter gibi ama bence asarsiniz.
Diliyle söylüyor da henüz fiili olarak bir şey göremedim vallaBaya evcimen sanırım eşin. Sıkıntılı konu ya. Açıkca söylemişsin de ne istediğini bir çaba yok adamda.
Benim oğlan da böyle Jane, pek dışarıyı sevmiyor. Hadi oğlum gezmeye gidelim diyorum istemiyor, “Boşver “ diyorEvet fazla evcimen
Simdi gidip parkta oturacağımıza evde çayımızı içeriz daha iyi diyor
Umarım sen bu birlikte birşeyler yapma heycanını kaybetmeden davranışlarına yansıtır.Diliyle söylüyor da henüz fiili olarak bir şey göremedim valla
İş için olduğunu düşünüyorum, ama mutlaka çıkıp geziyordur da. En yakın arkadaşı kitap kurdu mesela, ben de çok severim kitapları. Bu konuda örnek veriyor bazen şuraya gidince böyle olmuştu, şu kitabı almıştı falan diye. Ama henüz bekarken olmuş tabi bunlar. Yani ben de o adamla çıkıp kitapçı dahi gezdiysen esinle de güzel kitapçı ve kütüphaneleri gezebilirsin diye düşünüyorum.Peki sence işi olduğunda mı çıkıyor yoksa gerçekten görüşme amaçlı gezme amaçlı mı çıkıyor?
Erkekler kapatılsınBenim oğlan da böyle Jane, pek dışarıyı sevmiyor. Hadi oğlum gezmeye gidelim diyorum istemiyor, “Boşver “ diyorGelirsen sana hot wheels araba alırım diyorum öyle geliyor
Bence kırıldığımı görmüyor, bir de fazla ev kuşu. Düzelir mi acabakendi isteklerini daha ön planda tutuyor sanırım, ya da ne kadar kırıldığınızı mı göremiyor acaba, fazla mı ev kuşu ... keşke eş olarak birlikte dışarıda vakit geçirmek istemenizi anlasa ...
İş için olduğunu düşünüyorum, ama mutlaka çıkıp geziyordur da. En yakın arkadaşı kitap kurdu mesela, ben de çok severim kitapları. Bu konuda örnek veriyor bazen şuraya gidince böyle olmuştu, şu kitabı almıştı falan diye. Ama henüz bekarken olmuş tabi bunlar. Yani ben de o adamla çıkıp kitapçı dahi gezdiysen esinle de güzel kitapçı ve kütüphaneleri gezebilirsin diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?