Eşimle bir türlü halledemediğim sorunum.

Evet saçma gerçekten. Tavuk_suyu_ dediği gibi eşin gelmeden hazırlan gelince çok bunaldım çıkalım dersin dene belki işe yarar.
Bak bi iki böyle oldu e tamam dedi ben de alınganlık yaptım biraz gönlü yokmuş gibi hissettim neyse kalsın dedim. Dünden razıydı sanki hiç yok canım çıkalım falan demedi

Aramızda 10 yaş var ben 24 o 34, evde eğleniriz aslında yaş konusunda sorun yaşamadık hiç ama bu konuda hep problem yaşıyoruz
Yaş farkından ziyade eşin otuzlarının ortasında sen daha yirmilerindesin. Yaşla alakası yok tabiki sadece ama bu da önemli bir etken

Yok doğru fazla kız arkadaşı olmamış zaten, keşke olsaydı valla en azından bilirdi az çok
yanii 3 yıl olmuş siz daha iyi bilirsiniz tabii de siz bu duruma alışmaya çalışmak yerine onun gezmenize ayak uydurmaya alışması lazım sonuçta göstermeniz gereken anlayışı gösteriyorsunuz yorgun olduğu zamanlarda. sadece bir taraf diğerine uyum sağlamaya çalışmamalı. siz çok yıpranırsınız böyle. o da kendini zorlamaz sizin alıştığınızı düşünüp. benim eşim de zaman zaman uzun çalıştığı haftalar oluyor ama o zaman geçince sen de sıkıldın evde şuraya gidelim der. maddi durumum da çok iyi değildir bir parka gideriz bir çay içer geliriz. ama onu da ben zorlayamam çok çalışıyorken işimiz bile olsa kendim halletmeye çalışırım yorgun oluyor diye ama o da zamanı olunca benim ihtiyaçlarımı görür. ihtiyaçlarınızı anlamıyor onları görmezden geliyorsanız evliliğinizin bir ömür böyle gitmemesi gerektiğini bir düşünün bence. bir şeyler değişmeli. adamın karakteri değişmez ama sizin ihtiyaçlarınızı görmezden gelmeye alışmamalı.

Evet evde iyiyiz, konusarak çok şeyi hallettik. Sohbet muhabbetimiz de iyi yani. Ama bu durum biraz üzüyor beni

Su yazdiklarinizi yapabiliyorsaniz ki bunlar onemli bence, guzellikle konusun bence bu durumu da asarsiniz. Yukarida bahsetmistim boyle bir donemim oldu diye o donem esim bana sensiz bir tadi olmuyor, hem sana da iyi gelir diyordu guzellikle beni ikna ediyordu siz de bunu yapin. Gerci benimki uzuntulu bir donem gecirmemden kaynakliydi esinizinki biraz karakter gibi ama bence asarsiniz.

Yazdım yukarıya da şey diyor ona da, isim oluyor ondan çıkıyorum 40 yılın başı. Bilmiyorum valla
Okudum canım .
Burda yazdığın gibi eşinle otur ciddi ciddi konuş.

Ben eşinin evde daha çok vakit geçirmeyi sevdiğini düşünüyorum. Bazı insanlar evcimen oluyor

Bak bi iki böyle oldu e tamam dedi ben de alınganlık yaptım biraz gönlü yokmuş gibi hissettim neyse kalsın dedim. Dünden razıydı sanki hiç yok canım çıkalım falan demedi
Baya evcimen sanırım eşin. Sıkıntılı konu ya. Açıkca söylemişsin de ne istediğini bir çaba yok adamda.

Yaş farkından ziyade eşin otuzlarının ortasında sen daha yirmilerindesin. Yaşla alakası yok tabiki sadece ama bu da önemli bir etken
Haklısın onun da etkisi var, o daha sakin, durgun, ev insanı. Ben daha çok konuşkan, hareketli, dışarı insanıyım. Orta yolu bulamıyoruz

Okudum canım .
Burda yazdığın gibi eşinle otur ciddi ciddi konuş.

Ben eşinin evde daha çok vakit geçirmeyi sevdiğini düşünüyorum. Bazı insanlar evcimen oluyor
Evet fazla evcimen
Simdi gidip parkta oturacağımıza evde çayımızı içeriz daha iyi diyor

Evet çok şükür, teşekkür ederim inşallah aşarız ya bu durumu, çünkü kabullenemiyorum, ne kadar evcimen olursa olsun ben çıkıp gezmek istiyorum onunla

kendi isteklerini daha ön planda tutuyor sanırım, ya da ne kadar kırıldığınızı mı göremiyor acaba, fazla mı ev kuşu ... keşke eş olarak birlikte dışarıda vakit geçirmek istemenizi anlasa ...

Evet fazla evcimen
Simdi gidip parkta oturacağımıza evde çayımızı içeriz daha iyi diyor
Benim oğlan da böyle Jane, pek dışarıyı sevmiyor. Hadi oğlum gezmeye gidelim diyorum istemiyor, “Boşver “ diyor Gelirsen sana hot wheels araba alırım diyorum öyle geliyor

Peki sence işi olduğunda mı çıkıyor yoksa gerçekten görüşme amaçlı gezme amaçlı mı çıkıyor?
İş için olduğunu düşünüyorum, ama mutlaka çıkıp geziyordur da. En yakın arkadaşı kitap kurdu mesela, ben de çok severim kitapları. Bu konuda örnek veriyor bazen şuraya gidince böyle olmuştu, şu kitabı almıştı falan diye. Ama henüz bekarken olmuş tabi bunlar. Yani ben de o adamla çıkıp kitapçı dahi gezdiysen esinle de güzel kitapçı ve kütüphaneleri gezebilirsin diye düşünüyorum.

kendi isteklerini daha ön planda tutuyor sanırım, ya da ne kadar kırıldığınızı mı göremiyor acaba, fazla mı ev kuşu ... keşke eş olarak birlikte dışarıda vakit geçirmek istemenizi anlasa ...
Bence kırıldığımı görmüyor, bir de fazla ev kuşu. Düzelir mi acaba

Ama onlarla görüşmesinin yolu dışarı çıkmak. Arkadaşını görmek istiyorsa ki istiyordur insan özler, dışarı çıkmak zorunda.
Ama seni görmek için dışarı çıkmasına gerek yok. Yani dışarısı amaç değil araç. Anam enişteye benziyorum diye ne de akladım adamı. Utanmasam plaket verecem dışarı çıkmıyor diye.

Bazi insanlar dogmaya bile usenmis ama zorla dogurtmuslar denecek cinsten. Mesela benim kocam. Haftanin 7 gunu pazar olsa 7 gun miskin miskin yatmayi tercih eder. Cocukken de boyleymis sevgiliyken de boyleydi. Arkadaslariyla arada bulusunca 3 gun soylenir cok yoruldum diye. Yoruldugu da bi yerde oturup cay kahve sohbet. Ben genelde sosyal aktivite planlarimi onunla yapmiyorum zaten cok calisiyo. O kendi sosyal alaninda asosyal asosyal takiliyo ben onun aksine cok bicir bicirim. Nasi benim karakterim boyleyse onunki de oyle dedm kabullendim. Tabi biz evleneli 10 yil bitti onu da hesaba katmak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…