Esimle birbirimize girdik

Biliyordu dangoz.gozu kör değildi sanırım.ustelik bir kere bana hediye almıştı.altin bileklik sonra bana dönüp dediki altin bileklik beyaz tenlilere yakışıyor.o kadar uzuldumki hala o bileklik takamıyorum.
Dangoz aptal ya evlenmeseydin o zmn bok herif şükret bi evladın olmuş esmer beyaz ayrımı nedir ya

Eşiniz tam bir densiz! Kızın iyice kararmış ne demek ya. Aklınca hoş olmayan şey diyince kızıN , aptal takıntıları gerçekleşince kızı mı! Çok sinirlendim tam bir hödükcan

Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
Esmer kadınları çok beğenirim ya keşke ben de esmer olsaydım. Bebek kaç günlük? Belki belirgin bir renk değişimi vardır. Sarılık olabilir mi?
Ben de kızımın doğduğu günki resmine bakınca sarılık olduğunu anlamıştım

Bence siz esmerliği kötü birşey gibi düşünüyorsunuz bilinçaltında, bende baya esmerim bayılıyorum bu duruma nerde bahsi açılsa ne kadar şanslı olduğumu söylüyorum kimseden de aksini ima edicek birşey duymuyorum. Eşiniz size benzediği için kızın diye espri yapmış gibi hissettim; aksi durum çok manasız

Kızlar konuya söyle giriş yapayım.ben biraz esmerce bir bayanım.cocuklugum boyunca kara kiz diye dalga gecildim.neyse şimdi tabiki o esmerligim kalmadı.esimin ailesi de biraz beyaz ten takintililar.yeni doğum yaptım.allahima şükürler olsun sağlıklı çok tatlı bi kızım oldu.kizim da benim gibi esmer doğdu.bir kaç kez esimin tarafı kara kiz falan diye bebeğimi sevdiler.esimde bugün otururken şöyle dedi kızın iyice kararmış bugün dedi.benim tepem attı.basladik kavgaya.her zamanki gibi beni suçlu buldu.diyoki ne var o lafta.simdi konuşmuyoruz.sizce kim haklı.bir sürüde hakaret etti.psikolojim bozukmus nankormusum cinsmisim neler neler.aglamaktan helak oldum.onun umrunda bile değil.
eski esin annesi bana derdiki sen cocugun olursa ayni senin gibi cirkin olur esmer olur ben sevmem onu derdi halbuki esmer degilim.. her neyse yillar sonra Rabbim bana bir evlat nasip etti teni bembeyaz gozleri renkli.. yuzune bakmaya doyamazsin.. umarim bir gun o soylenen kotu sozlere ilahi adalet tecelli edecek.. bebek uzerinden bu tarz konusmalar cok cirkin.. ayrica esmer olmanin nesi cirkin oluyor anlamis degilim..

Kara kız demenin nesi kotu? Neyi hakaret algiladiniz anlamadim yani...
Gereksiz triplerdesiniz.

"Kizin" demesine de ayri takilmişlar, hadi konu sahibi yeni dogurdu herhalde de uyelere ne oluyorsa iyice gazliyorlar?????

Senin kizin, senin oğlun diye esprisine takılabilir insan, anneye benziyor diye de demis olabilir, ciddi degildir.
Kime benzerse babasinin ya da annesinin kizi denir. Of

bizim aile beyaz tenli, eşimin ailesi komple esmer.. kuzenim de esmer biriyle evlendi çocuk esmer oldu.
hepimiz kara çocuğum diye severiz. bence böyle şeylere takılmayın kimsenin sevmediğinden ya da kötü niyetinden dediğini düşünmüyorum sonucta biri babannesi biri babası..

6 ay önce bende doğum yaptım
İkizlerim oldu . Oğlum beyaz tenli kızım esmer tenli dünyaya geldi. Bayağı kara kızdı balım benim. Doğum sonrası iki aile bir arada olunca klasik tartışmalar yaşandı. Çocuk bakımı vs. Kızımıza ben dahil herkes esmer derken hatta sizdeki gibi kara kız denildi. Bir defasında ben dedim eşim ayağıma öyle bir tekme ile vurdu ki dürtme niyetiyle benim kızım kara değil diye. Sinirleniyordu kızıma öyle demeyin kızım kara kız değil derdi. Doğduğu andan beri araların da özel bir bağ kızım babasını haksız çıkarmadı rengi bayağı açıldı. Eşim bir mutlu bazen söyleniyor herkes sana kara kız dedi de baban arkandaydı diye. Fıstık gibi oldu kızım der. Eşinin kızın demesi garip hani bazen bizde takılırız anası kılıklı der oğluma. Ya da ben ona babası tipli de acaba o da öyle mi dedi gerçi sen daha iyi anlarsın öyle bir takılma gibi deseydi bu kadar zoruna gelmezdi.

Ben o kadar esmer ve kıllı doğmuşum ki bildiğiniz taranacak gibi simsiyah saçlarım varmış. Simdi saçımi boyamasam yine aynı olurum bana da hep kara derlerdi hiç alınmadım. Şimdi bebeğim olacak eşim beyaz tenli hep diyorum hazır ol kara bir bebişe:) eşiniz kizın demekte saçmalamış ama siz de çok alınganlık göstermişsiniz ve o da olayı iyice abartarak sacma sapan şeyler söylemiş .Bence asıl dert etmeniz gereken konu bu lafları söylemesi.

Ha şunu da ekliyeyim bende kapkara saçlı kara bir kız olarak doğmuşum baya baya esmerdim anneme bu kuntakinteyi (dizi varmış) nerden aldım derlermiş ama simdi baya beyaz bir kadınım :)

Esmer kadınları çok beğenirim ya keşke ben de esmer olsaydım. Bebek kaç günlük? Belki belirgin bir renk değişimi vardır. Sarılık olabilir mi?
Ben de kızımın doğduğu günki resmine bakınca sarılık olduğunu anlamıştım
Biraz sarılığı var.elleri pamuk gibi beyaz.allah biliyor hiç bana benzesin istemedim.cocukken çok dalga geciyolardi benle ama rabbimin takdiri.babasi bile böyle yapınca sanki eski günlerime döndüm.

Bence siz esmerliği kötü birşey gibi düşünüyorsunuz bilinçaltında, bende baya esmerim bayılıyorum bu duruma nerde bahsi açılsa ne kadar şanslı olduğumu söylüyorum kimseden de aksini ima edicek birşey duymuyorum. Eşiniz size benzediği için kızın diye espri yapmış gibi hissettim; aksi durum çok manasız
Aslında kendi değil eşinin ve ailesinin yaklaşımından böyle bir durum oluşmuş. Evlenene kadar bence böyle bir derdi yoktu onların tavrı bilinçaltında yer etmiş.

Boşuna tartismissiniz ya . Daha o bebek nelere benzetilecek boşverin bence . Bana da hep eşime benziyor derler kaynana tarafı ne güzel derim boyuda benzer inşallah derim. Halbuki çocuk aynı ben 🤣 siz takıntı haline getirmissiniz belli ki . Kim ne derse ben yaptım diyorum. Madem zaafiniz var bunu belli etmeyin bare derim .

bizim aile beyaz tenli, eşimin ailesi komple esmer.. kuzenim de esmer biriyle evlendi çocuk esmer oldu.
hepimiz kara çocuğum diye severiz. bence böyle şeylere takılmayın kimsenin sevmediğinden ya da kötü niyetinden dediğini düşünmüyorum sonucta biri babannesi biri babası..
Eminimki söylerken kimsenin kötü niyeti yok ama birde karşı taraftan bakmalı karşı taraf ne hissediyor.

Biliyordu dangoz.gozu kör değildi sanırım.ustelik bir kere bana hediye almıştı.altin bileklik sonra bana dönüp dediki altin bileklik beyaz tenlilere yakışıyor.o kadar uzuldumki hala o bileklik takamıyorum.

alla alla ben senin kocayi anlamadim, beyaz ten seviyorsa oyle bir hatun alsaydi. Sanki zorla vermisler de laf sokuyor tovbe tovbe.

Back
X