• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ?

Doğum parası senin hakkın nasıl alırlar yada niye verdiniz sizin paranız
Evt niye verdin ozaman vermen gereken tepkiyi şimdi vermişsin . Borcumu vardı ailesine onu bilmiyorum da benim doğum paramı çocuğumun rızkını çocuğuma harcarim sadece eşime bile el surdurtmem , ailecek zor durumdaysak kira fln anca öyle verirdim..

Bence o mesajın ustune esinize hiç yüz vermeyin iyice dusunsun aklı başına gelsin sizden özür dileyip kendini affettirene kadar tavrinizi koruyun

Maaş kartimi hemen alir

Verme
Bu herife tek kuruş verme
Maaş kartını aşırsa da git bankadan iptal ettir hemen bankadan gişeden çekersin paranı
Az bile yazmışsın
Ben olsam evden atarım hem 5 kuruşluk faydası yok hem anadını danasını beslicem???

Haklısın ama
Üzülen sen olduktan sonra haklı olmanın da pek önemi kalmıyor

Mesaja cevap geldi mi yada evde eşiniz bişey dedi mi bu konu hakkında yada siz bişey dediniz mi ?

Milletin pisliğini temizleyerek kazandım demişsin ama 4 bin ?Konunun bu kısmı mantığıma uymadı,Eşiniz 10 bin kazanırken kayınvalideye niye sen yardım ediyosun ki ?

Çalışmayın, sultanlar gibi keyfinize bakın. Bebeğinize bol bol sevgi verin onunla oyunlar oynayın. Başka derdiniz olmasın. Kendi isteğinizle çalışacaksanız eşinizle önceden konuşun, paranız bebeğin giderlerine ya da kendi ihtiyaçlarınıza gitsin. Ama eşiniz laftan anlamıyorsa o zaman ''görümcenize'' çalışmayı bırakıp, evinizin keyfinde oturun. Azıcık aşım ağrısız başım. Bırakın kazandığının hesabını yapmayı bilsin

Ayy vallahi billahi sizin yerinizde olsam kaynanamın kirasını ödemek için çalışacağuma boşanırım anamın ihtiyacını karşılarım bu ne be ohh ablası tatile gitsin siz ödeyin kaynananın kirasını siz ödeyin olur mu öyle şey boşanın annenize bakın annenize hayrınız dokunsun madem öyle yuh ya bir erkek nasıl bu kadar gurursuz olur pes..! O artık o evde koca değil kusura bakmayın bir tuzluk bence net..!

Kocanin dusuncesizliginden igrendim. Bu adam seninle maddiyat icin mi evlendi ya... Bunu yapan erkekler var ins oyle bir sey yoktur. Sen biraz hakkini savunsan calismasan bu adam seni bosayabilir bile Allah boyle adamlardan korusun gencleri

Sizin evinize esinden 10000 sizden 4000 lira para giriyorsa sizin her turlu gecinmeniz lazim. Burda birileri de deginmis cok ilginc gercekten dogum bile sorun oldu diyorsunuz birde

Sizin evinize esinden 10000 sizden 4000 lira para giriyorsa sizin her turlu gecinmeniz lazim. Burda birileri de deginmis cok ilginc gercekten dogum bile sorun oldu diyorsunuz birde

Saka misiniz Turkceyi yeni mi ogreniyisunuz?

Nerde yazmis kocam 10 ben 4 kazaniyorum diye ?

Gorumceniz sizdenniye para aliyo dendiginde demis onun 10 yani girumce 10 kazaniyo yada evine giren toplam 10
Bizimde toplam 4 diyo iste

cok mu zor bu

Bekâr insana boşanmak kolay tabi demezseniz; kusura bakmayin ama bu anlattıklarınız boşanma sebebi. Çocuktan önce yazsaniz belki düzelir derdim. Bebeğinizin rızkını siz nasıl yediriyorsunuz böyle insanlara. Durumları olmasa yardım edeceksiniz tabi ama bu duruma katlandiginiz her saniye çocuğunuzun hakkina giriyorsunuz. Katlanmak marifet değil sizin önceliğiniz çocuk olmalı.

Söylediklerinde haklısın,eşin resmen dıdısının dıdısına kadar para bayılmış. Sana aynisini yapmıyorsa bu mesaj onu biraz uyandırıp kendine getirebilir,ama sakince davran öfkeye gerek yok

Çoool güzel yapmışsın canım siz kazanacaksınız kaynanayla görümce yiyecek oh ne ala memleket.

Eğer durumunuz şuanda kötüyse gir bir işe canım eşinede para yı verme ne hali varsa görsün.Aklı başına gelmeye başlar artık onunda,siz artık bir ailesiniz kensi ailende onun aileside geride kaldı çok yardıma ihtiyaçları olduğunda elinizde varsa yaparsınız ama bu kadarda olmaz.

Böyle devam et derim kocan er yada geç lafına gelecektir inş

Konu şu arkadaşlar iş bulamıyorum.maddi sorunlarımız var.görümcemin kocası bana bir is buldu bulmaz olaydı ceza aldım iskurdan 2 sene yararlanamıyorum.hersey birikti bende hep susan taraf alttan alan taraftım eşime mesaj attım. Zaten mesajdan herşey anlasilir. Attigim mesaj ..... Senin bana değer vermediğini hatta bebeğinizle bile değer vermediğini düşünüyorum.bana soyledigin 10 lafın birini ablana eniştene söyleyemiyorsun. Neden diye bile sormaktan acizsin.evlilikte ailen o kadar laf etti tek kelime demekten acizdin.düğünde o kadar laf söylediler tek kelime edemedin ablanların tatil borcunu öderken niye diyemedin o 12 bininüstüne annemlerin bileziği teyzenlerin taktiği takıda gitti benim bunları söylemiyor olmam salak olduğumu göstermez.annemin bileziğini ablanların bize yıktığı borc için gitti şimdi 1 bilezik daha gitti giden paralar hariç sen anca bana artistlik tasla. Dogumda yediğim lafta bile maymundan anne olur ben den olmaz dediklerinde tek kelime diyemedin kısacası en özel anlarım ı ilerde geçmişe baktığımda ...ettiniz.simdi bana sen is beğenmiyorsun şöyle böyle diyeceğine git önce kapdırdığın paraları al .senin bu tavrın aramıza duvar değil oda örüyor bunuda böylece bil. Artık şunu bil herseyde yanında olan ben yok .senin bize verdiğin değer kadar deger veriyorum.bebegimizin hakkı olan paraları hediye ettin üstüne ablama tek kelime edersen beni kaybedersin dedin sen bizi kaybediyorsun haberin yok.ben de bundan böyle madem is beğenmediğimi söylüyorsun.nasil arkadasinin karısı çalışmıyorsa bende çalışmıyorum bitti sanada yazıklar olsun ben milletin pisliğini temizledim be gibi çalıştım artik bitti nasıl ödeniyorsa kira ödensin madem bende is ...yok çalışmıyorum . Akıl verin durum bu napim ben şimdi

ben şunu merak ediyorum Ekim 2016'da açtığın konuda eşini ve ailesini öve öve bitirememişsin.

Kasım 2016'da yedi aylık olan çocuk, Ocak 2017 de nasıl bir yaşında oluyor?

Bir de ne hikmetse hep arkadaşların için konular açıyorsun schtzi schtzi

Back
X