• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle birbirimize girdik ?

erkekler işin içine aileleri girdiğinde gık diyemezler.
hele eşlerine karşı, evlat olsa, eldivenle sevilmeyecek ailelerini, tutarda tutarlar.
söylenecek herşeyi söylemişsiniz.
allah kolaylık versin .

dediğiniz çok dogru ama bır benım kardeşim bize laf sayıyor

bu yazdiklarinizin hangisi dogru bilmiyorum, bi önceki konuda baska seyler yazmissiniz ama eger durum böyle ise bosanin.

Hatta yanlis sifre versin. Makine karti yutar esi de sap gibi kalir. Elinde kimlik falan olmadigi icin karti alamaz bir de hirsiz muamelesi gorur.

Schtzi kocan tam bir sapsik nasil senin dogum parani bile kardesinin tatili icin harcar? Boyle bir canli ile evli kalabilmek buyuk zanaat. Eger sen calisacaksan her ay o para icin kavga edersiniz. Tirtiklaya tirtiklaya elinden alir. Calisacaksan kocayi da bosa bari. Kocanin ailesine yedirecegine kendi ailene yedirirsin.
Sifreni verme sende o ne öyle çok ayıp yaparsa öyle bisey

Hatta yanlis sifre versin. Makine karti yutar esi de sap gibi kalir. Elinde kimlik falan olmadigi icin karti alamaz bir de hirsiz muamelesi gorur.

Schtzi kocan tam bir sapsik nasil senin dogum parani bile kardesinin tatili icin harcar. Boyle bir canli ile evli kalabilmek buyuk zanaat. Eger sen calisacaksan her ay o para icin kavga edersiniz. Tirtiklaya tirtiklaya elinden alir. Calisacaksan kocayi da bosa bari. Kocanin ailesine yedirecegine kendi ailene yedirirsin.
aynen yanlış versin şifresini güzel mantık:super::super:

Konu şu arkadaşlar iş bulamıyorum.maddi sorunlarımız var.görümcemin kocası bana bir is buldu bulmaz olaydı ceza aldım iskurdan 2 sene yararlanamıyorum.hersey birikti bende hep susan taraf alttan alan taraftım eşime mesaj attım. Zaten mesajdan herşey anlasilir. Attigim mesaj ..... Senin bana değer vermediğini hatta bebeğinizle bile değer vermediğini düşünüyorum.bana soyledigin 10 lafın birini ablana eniştene söyleyemiyorsun. Neden diye bile sormaktan acizsin.evlilikte ailen o kadar laf etti tek kelime demekten acizdin.düğünde o kadar laf söylediler tek kelime edemedin ablanların tatil borcunu öderken niye diyemedin o 12 bininüstüne annemlerin bileziği teyzenlerin taktiği takıda gitti benim bunları söylemiyor olmam salak olduğumu göstermez.annemin bileziğini ablanların bize yıktığı borc için gitti şimdi 1 bilezik daha gitti giden paralar hariç sen anca bana artistlik tasla. Dogumda yediğim lafta bile maymundan anne olur ben den olmaz dediklerinde tek kelime diyemedin kısacası en özel anlarım ı ilerde geçmişe baktığımda ...ettiniz.simdi bana sen is beğenmiyorsun şöyle böyle diyeceğine git önce kapdırdığın paraları al .senin bu tavrın aramıza duvar değil oda örüyor bunuda böylece bil. Artık şunu bil herseyde yanında olan ben yok .senin bize verdiğin değer kadar deger veriyorum.bebegimizin hakkı olan paraları hediye ettin üstüne ablama tek kelime edersen beni kaybedersin dedin sen bizi kaybediyorsun haberin yok.ben de bundan böyle madem is beğenmediğimi söylüyorsun.nasil arkadasinin karısı çalışmıyorsa bende çalışmıyorum bitti sanada yazıklar olsun ben milletin pisliğini temizledim be gibi çalıştım artik bitti nasıl ödeniyorsa kira ödensin madem bende is ...yok çalışmıyorum . Akıl verin durum bu napim ben şimdi
amma saydırmışsın
aradaki saygı da bitmiş anladığım kadarıyla.
sürekli acizsiz demişsiniz eşinize . bu mesaja kavga çıkarmadı mı eşiniz

2 evliligim benim arkadaşlar ilk eşimden ayrılırken bile akrabalarım beni yerden yere vurdu şimdi birdaha boşanmak aynı şeyleri yaşamak birde bebek var ortada .

2 evliligim benim arkadaşlar ilk eşimden ayrılırken bile akrabalarım beni yerden yere vurdu şimdi birdaha boşanmak aynı şeyleri yaşamak birde bebek var ortada .
2. evliliğini akrabaların yaşamıyor sen yaşıyorsun
akrabalar sussun diye böyle birine katlanacak mısın

eşin ne iş yapıyor, görümcen falan?
bebeğin 10 aylık mı, 1 yaşında mı?

Bizde bi söz var ayagini yorganina gore uzatın bu gune kadar susumususnuz esinizn bunlari belki esim anlamiyor diye düşünmüş olabilr ama iyi demissiniz yani bende anliyorum dilim var sadece senin icin susutum diye ama simdi sinirlisniz biraz zaman gecsin calismadan da olmuyor cocugunuz icin artik bu soylediklerinzden fazlada esinizn ustune gitmeyin hep tartisirken ilerde birgün gene birbirinizn uzune bakacaginizida unutmayin artik biraz sakin olun artik tartismayi uzatmayin:KK12:

Canim bulamıyorum is dogum parami bile gorumcemin tatil borcuna gitti 4 binin üstünde para aldım sen olsan calisirmiydin

bu durumda sen kendi ihtiyacın için değil görümcenin ihtiyaçlarını gidermek için çalışmış olacaksın.

şöyle yapabilirsin ancak sen içine sinen bir iş bulunca bankaya çocuğunun gelecek hesabına koyarsın yada kendini borçlandırırsın bir şekilde... başka çıkışı yok.

Back
X