Konu şu arkadaşlar iş bulamıyorum.maddi sorunlarımız var.görümcemin kocası bana bir is buldu bulmaz olaydı ceza aldım iskurdan 2 sene yararlanamıyorum.hersey birikti bende hep susan taraf alttan alan taraftım eşime mesaj attım. Zaten mesajdan herşey anlasilir. Attigim mesaj ..... Senin bana değer vermediğini hatta bebeğinizle bile değer vermediğini düşünüyorum.bana soyledigin 10 lafın birini ablana eniştene söyleyemiyorsun. Neden diye bile sormaktan acizsin.evlilikte ailen o kadar laf etti tek kelime demekten acizdin.düğünde o kadar laf söylediler tek kelime edemedin ablanların tatil borcunu öderken niye diyemedin o 12 bininüstüne annemlerin bileziği teyzenlerin taktiği takıda gitti benim bunları söylemiyor olmam salak olduğumu göstermez.annemin bileziğini ablanların bize yıktığı borc için gitti şimdi 1 bilezik daha gitti giden paralar hariç sen anca bana artistlik tasla. Dogumda yediğim lafta bile maymundan anne olur ben den olmaz dediklerinde tek kelime diyemedin kısacası en özel anlarım ı ilerde geçmişe baktığımda ...ettiniz.simdi bana sen is beğenmiyorsun şöyle böyle diyeceğine git önce kapdırdığın paraları al .senin bu tavrın aramıza duvar değil oda örüyor bunuda böylece bil. Artık şunu bil herseyde yanında olan ben yok .senin bize verdiğin değer kadar deger veriyorum.bebegimizin hakkı olan paraları hediye ettin üstüne ablama tek kelime edersen beni kaybedersin dedin sen bizi kaybediyorsun haberin yok.ben de bundan böyle madem is beğenmediğimi söylüyorsun.nasil arkadasinin karısı çalışmıyorsa bende çalışmıyorum bitti sanada yazıklar olsun ben milletin pisliğini temizledim be gibi çalıştım artik bitti nasıl ödeniyorsa kira ödensin madem bende is ...yok çalışmıyorum . Akıl verin durum bu napim ben şimdi