- 18 Mayıs 2017
- 39
- 18
- 18
- 36
- Konu Sahibi gulengozlerr
-
Haksız da değillermis çünkü iş boşanmaya kadar gelmiş... Bence evlilik terapistine gidin ha deyince boşanmak olmasın ... Eğer düzelme olmazsa o zaman bir daha düşünürsünüz boşanmayı...lem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi
Eşiniz terapiste gitmeyi kabul ederse, bence önce bu yolu deneyin.
Aile meseleleri maalesef çok fazla huzur kaçırıyor. Kendi görüşmek istemiyorsa görüşmesin ama sizden de aynı şeyi bekleyemez. Ailenizin de elinizden bu yönde bir beklentisi yoksa, bırakın görüşülmesin. Zamanla sular durulur, değişir merak etmeyin. Kendi aranızda bir problem yoksa, bu evliliğe bir şans daha verebilirsiniz
Eşiniz terapiste gitmeyi kabul ederse, bence önce bu yolu deneyin.
Aile meseleleri maalesef çok fazla huzur kaçırıyor. Kendi görüşmek istemiyorsa görüşmesin ama sizden de aynı şeyi bekleyemez. Ailenizin de elinizden bu yönde bir beklentisi yoksa, bırakın görüşülmesin. Zamanla sular durulur, değişir merak etmeyin. Kendi aranızda bir problem yoksa, bu evliliğe bir şans daha verebilirsiniz
esiniz bunu cozecek olgunlukta olmasi gerekir, ama yaşın getirdigi olgunluk yok demekki.
siz boyle sacma sebeplerden bosanmak istemiyorum diyosunuz ama karsi taraf 6ayda bir bosanma karari almis.
dengeyi kuramadiysa ve hemen pes ettiyse barissaniz bile degisen bisey olmaz saniyorum.
hakkinizda hayirlisi olsun.
Eşin seni o kadar sevseydi seni hemen gözden çıkarmazdı , oda kendi ailesini silsin kolaysa aileler için boşanılması bariz bir saçmalık.....arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem kine yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?
çok teşekkür ederim. tamam konumu oradada açacağım. eşim böyle bir öneritiyi kabul edermi hiçbir fikrim yok. sadece kendimce çözüm olarak bunu düşünüyorum. diyelimki herkes kendi ailesiyle görüşsün ozaman, kimse birbirinin ailesiyle görüşmek zorunda değil gibi bir moda girsek bu daha büyük strese sokarmı biziCanım benim konunu bir derdim var bölümüne açsan daha çok fikir alışverişi yaparsın... benimde önerim acilen bir aile terapisti başka sorunlarınız yok ise bunlar aşılır ikinizde aklı basında insanlarsınız sonuçta
maalesef eşim ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeyim, ama benim ailemin en ufak hatasında onlar saygısız senin ailen saygısız görüşmek istemiyorum kafasında. ben onun ailesine surat yapamam, görüşmek saygı göstermek zorundayım ama o benim için ailene tek başına git ben gelmek istemiyorumkafasında, yada gelse bile bütün gün elinde telefonla oynayıp yüzlerine bakmıyor:SEşin seni o kadar sevseydi seni hemen gözden çıkarmazdı , oda kendi ailesini silsin kolaysa aileler için boşanılması bariz bir saçmalık.....
Eşin direk seni gözden çıkarmış seni o kadar sevse kimsenin ne dediğini umursamazdı elini tutar ben mutluyum derdi
Eşiniz 40 yaşında artık olgun bir insanöncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. aile terapistine gitmeye ikna edebilirmiyim bilmiyorum. kızgınlıkla öfkeyle tartıştık şimdi üzerinden zaman geçtikçe pişmanlıklar başladı ve kendi kafamda çözüm üretmeye çalışıyorum. ailesi benim ailemin saygısız olduğunu ve bizi istemediklerini söyleyip şuan eşimi benden soğutup uzaklaştırıyor. eşim beni seviyor biliyorum ama çok kolay gaza geliyor ve ailesinin her dediğine koşulsuz inanıyor, sözlerini dinliyor. sizce zamanla aşabilir miyiz?
40 yaş artık olgun bir dönem bence en sağlıklısı dengede tütün aileleri belliki çok mic mic olunmus ama ailenden asla vazgeçme değmezçok teşekkür ederim. tamam konumu oradada açacağım. eşim böyle bir öneritiyi kabul edermi hiçbir fikrim yok. sadece kendimce çözüm olarak bunu düşünüyorum. diyelimki herkes kendi ailesiyle görüşsün ozaman, kimse birbirinin ailesiyle görüşmek zorunda değil gibi bir moda girsek bu daha büyük strese sokarmı bizi
Eşin çok saygısız, koskoca adam üslup bilmiyor ne kadar garip... Ailen eşine nasıl davranıyor ?maalesef eşim ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeyim, ama benim ailemin en ufak hatasında onlar saygısız senin ailen saygısız görüşmek istemiyorum kafasında. ben onun ailesine surat yapamam, görüşmek saygı göstermek zorundayım ama o benim için ailene tek başına git ben gelmek istemiyorumkafasında, yada gelse bile bütün gün elinde telefonla oynayıp yüzlerine bakmıyor:S
Eşin bencilmiş o zaman seni seven insan böyle yapmaz daha gençsinde kendisi kaybeder belli ki sen seviyosun 12 yaşı bili göxden çıkarmışsın ,tamam boşanalım de bakalım ne yapacak onun ki ailede senin ki neymiş yok öyle iş ....maalesef eşim ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeyim, ama benim ailemin en ufak hatasında onlar saygısız senin ailen saygısız görüşmek istemiyorum kafasında. ben onun ailesine surat yapamam, görüşmek saygı göstermek zorundayım ama o benim için ailene tek başına git ben gelmek istemiyorumkafasında, yada gelse bile bütün gün elinde telefonla oynayıp yüzlerine bakmıyor:S
Eşiniz 40 yaşında artık olgun bir insan
40 yaş artık olgun bir dönem bence en sağlıklısı dengede tütün aileleri belliki çok mic mic olunmus ama ailenden asla vazgeçme değmez
Eşin bencilmiş o zaman seni seven insan böyle yapmaz daha gençsinde kendisi kaybeder belli ki sen seviyosun 12 yaşı bili göxden çıkarmışsın ,tamam boşanalım de bakalım ne yapacak onun ki ailede senin ki neymiş yok öyle iş ....
Eşin çok saygısız, koskoca adam üslup bilmiyor ne kadar garip... Ailen eşine nasıl davranıyor ?
Insanlara ne kadar çok ödün verirseniz beklentiler tavan yapıyor ego tatmin olmuyor onun ailesi çokmu sayıliymis şu durumda adam yeni evlenmiş yaşı gelmiş gidiyor hala fitne fesat...peki siz boşanma kararı aldınız ailesinin tepkisi nedir ayrıca herkesin hut iradesi var abla abi enişte demek zorunda değil bunlarla saygı olmaz abi deseler arkasından iş çevirseler saygılı mi olacaklar çok saçma düşünceler 40 yaş olgunluğu yokevet özellikle onun ailesiyle çok içli dışlı olduk. biz yeni evlenmişiz nerdeyse her h.sonu ailesiyle hep bir organizasyon içindeydik. düşünmediler bunlar yeni evli, başbaşa bırakalım. çok içlidışlı olunca farkında olmadan yapılan en ufak olumsuz hareket gözlerine battı ve bunları hep biriktirdiler. ilk fırsatta onu doldurdular, görmediği olmsuzlukları zorla gözüne soktular, kafasına soktular. eşimde buna izin verdi, onların ağzına baktı. ailem aslında kötü davranmıyor. sadece ailem mesafelidir herzaman herkese, çok içli dışlı olmazlar. ablalarım var, benim eşim onlardan büyük ama eşim sonuçta ailenin en küçük ferdinin kocası olduğu için ablalarım ismiyle hitap etti ona, abi demedi, neymiş efendim abi demiyorlarmış saygısızlarmış. böyle ufak şeyleri problem ediyorlar. boşanmak için çok saçma sebepler yani:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?