- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi gulengozlerr
-
Çok saçma 40 yaşında adam ailesinin dolduruşuna gelmemesi lazım. Halbuki siz 28 yaşındaymışsınız, sizi elinde tutmak için çaba göstermeli, belki de bu yüzden kıskançlık vs yapıp abartıyor olabilir mitartışmalar saçmasapan konular hep. ama ailesi ona çok akıl verip onu çok dolduruşa getirdiği için yine bu durumları yaşarmıyız acaba? onu böyle bişeye nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. son tartışmada ben önümdeki tabak bardakları kırdığım için polis falan getirdi eve şikayette bulundu millete karşı rezil olduk hep. ailemde istemiyor bu saçmasapan sebeplerden dolayı. ama ben eşimi çok seviyorum. çok arada kaldım:S
Yaptıkları şeyleri yüzünüze vurduktan sonra ne anlamı kalıyorki yaptıkları iyiliğin? Ama bunlar anlamazlar. Her tartışmada, her mevzuda kendilerini haklı gösterecek birşey bulurlar. Siz ağzınızla kuşta tutsanız yaranamazsınız bu insanlara. Asla ama asla değişmezler. Nereden biliyorum, farklı bir versiyonu bende vardı. Sorun edilmeyecek konuları bîle sorun haline getirdiler, annen şöyle ailen böyle diye diye suçlayıpdurdular, ailemle görüşmek konuşmak istemediler (eşimde dahil), en sonunda annem ameliyat olacağım için bana geldiğinde annemin suratına bakmayarak son noktayı koymuş oldu ex eşim.evet aynen durum böyle. incir çekirdeğini doldurmayacak konular. benim ve ailemin söylemeye utanacağı mevzuları çok rahatça suçlama için kullanıyorlar. yok kınagecesinde kardeşi koşturmuş, yardım etmiş. iyide ben zorla koştur demedimki kendi istedi koşturdu. söylemek için bişey yapıp kafaya kakıyorlar ve beni haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar ezmek için. hep ailem üzerinden üstüme geliyorlar. çocuğumuz yok çok şükür
Çok saçma 40 yaşında adam ailesinin dolduruşuna gelmemesi lazım. Halbuki siz 28 yaşındaymışsınız, sizi elinde tutmak için çaba göstermeli, belki de bu yüzden kıskançlık vs yapıp abartıyor olabilir mi
Evlilik terapisi faydalı olur, ama ikna edebilirseniz
Birde size tavsiyem kavga anında sakin olun , karşılıklı bağırıp çağırırsanız işler büyür, sonra sakinleşince ne istiyorsanız sakin sakin söyleyin. Eşinize de söyleyin siz kızgınken o sussun, o kızgınken siz susun. Keçi gibi inatlaşmak sizi yıpratır sadece. Düşünün o sizin sevdiğiniz insan, onun canını acıtmak sizi de acıtacak, soğumalara sebep olacak
Bende ona takıldım ,Sanırım akıllıca bir şey yapmak istemiş rapor tutturup boşanmada zorluk çıkarmasın diye dir,Bunları planlayan biriyle evli kalmakta olacak şey değil.Valla ilk mesajinizi okuyunca bi yerapiste fidin sans verin evliliginize diyecektim ama alttaki polis cagirdi mesajini gorunce şok oldum , insan karisi icin polis cagirir mi yahu , birakin gitsin nesini seviyorsunuz bu adamin ? Azicik mantiginizin sesini dinleyin , sevgi hersey degildir
son tartışmada ben önümdeki tabak bardakları kırdığım için polis falan getirdi eve şikayette bulundu millete karşı rezil olduk hep.
çok kolay gaza geliyor ve ailesinin her dediğine koşulsuz inanıyor, sözlerini dinliyor.
maalesef eşim ben onun ailesine saygıda kusur etmeyeyim, ama benim ailemin en ufak hatasında onlar saygısız senin ailen saygısız görüşmek istemiyorum kafasında. ben onun ailesine surat yapamam, görüşmek saygı göstermek zorundayım ama o benim için ailene tek başına git ben gelmek istemiyorumkafasında,
evet özellikle onun ailesiyle çok içli dışlı olduk. biz yeni evlenmişiz nerdeyse her h.sonu ailesiyle hep bir organizasyon içindeydik.
ablalarım var, benim eşim onlardan büyük ama eşim sonuçta ailenin en küçük ferdinin kocası olduğu için ablalarım ismiyle hitap etti ona, abi demedi, neymiş efendim abi demiyorlarmış saygısızlarmış. böyle ufak şeyleri problem ediyorlar. boşanmak için çok saçma sebepler yani:S
boşanalım desem hemen bitecek iş. avukat tutmuş ailesinin gaziyla, anlaşmalı boşanmak için avukatı aradı beni. ama sinirle çok acele ediyor. .
evet aynen durum böyle. konular. benim ve ailemin söylemeye utanacağı mevzuları çok rahatça suçlama için kullanıyorlar. yok kınagecesinde kardeşi koşturmuş, yardım etmiş. iyide ben zorla koştur demedimki hep ailem üzerinden üstüme geliyorlar.
Yaptıkları şeyleri yüzünüze vurduktan sonra ne anlamı kalıyorki yaptıkları iyiliğin? Ama bunlar anlamazlar. Her tartışmada, her mevzuda kendilerini haklı gösterecek birşey bulurlar. Siz ağzınızla kuşta tutsanız yaranamazsınız bu insanlara. Asla ama asla değişmezler. Nereden biliyorum, farklı bir versiyonu bende vardı. Sorun edilmeyecek konuları bîle sorun haline getirdiler, annen şöyle ailen böyle diye diye suçlayıpdurdular, ailemle görüşmek konuşmak istemediler (eşimde dahil), en sonunda annem ameliyat olacağım için bana geldiğinde annemin suratına bakmayarak son noktayı koymuş oldu ex eşim.
İnanın sevgi yetmiyor, tek başına sevgi hiç bîr anlam ifade etmiyor. Size ve ailenize saygısı yoksa, merhameti yoksa, anlayışsızsa, yaptığı iyilikleri başa kakıyorsa atın çöpe gitsin.
Daha gençsiniz, çocukta yokmuş, bakın önünüze. Bu anlayışsız, merhametsiz insanlar için ömrünüzü heba etmeyin.
ben böyle saçmalıklar yüzünden yuvamın yıkılmasını istemiyorum
hayır sebepler gerçekten geçerli büyük sebepler olsa yüreğim gam yemeyecek.
incir çekirdeğini doldurmayacak konular.
Demişsin de yukarıda yazdıklarını bence alt alta bir daha oku sen.
Bunlar gayet boşanma sebebi.
Karsında hasta bir aile, hasta bir eş var.
Evliliği yürütebilecek olgunlukta olmayan bir adamla evlisin.
Sonuç yaşla ilgili yada değil, bir şekilde ailen haklı çıkmış.
Ve sen bu hatayı hala sürdürmek için mücadele etmeye çalışıyorsun.
Kendine kastın nedir anlaym veremiyorum.
Bende ona takıldım ,Sanırım akıllıca bir şey yapmak istemiş rapor tutturup boşanmada zorluk çıkarmasın diye dir,Bunları planlayan biriyle evli kalmakta olacak şey değil.
Evet takkıntılı bir aile var karşımda. beni düşündürende o zaten. acaba terapiste falan gitsek düzelir mi? bir şansı daha hakediyormuyuz. yoksa yollar yine boşanmayamı çıkar ilerdede:S
Ay öyle demeAdam 40 yaşında yaw, 40 kırk 40 40 ne dolduruşu
2 kişi arasına 3 kisi/kişiler giriyorsa iki kişiden biri yeterince sıkı sarılmamış demektir
Ben bu söze çok inanırım,onun lafına inandı bu aramızı bozdu falanca şunu yaptı falan hikaye, birbirinin ardında dağ gibi duran nice çiftler var
ailenizin saygisiz olduklarini dusundurecekleri davranislarimi oldu?öncelikle çok teşekkür ederim cevabınız için. aile terapistine gitmeye ikna edebilirmiyim bilmiyorum. kızgınlıkla öfkeyle tartıştık şimdi üzerinden zaman geçtikçe pişmanlıklar başladı ve kendi kafamda çözüm üretmeye çalışıyorum. ailesi benim ailemin saygısız olduğunu ve bizi istemediklerini söyleyip şuan eşimi benden soğutup uzaklaştırıyor. eşim beni seviyor biliyorum ama çok kolay gaza geliyor ve ailesinin her dediğine koşulsuz inanıyor, sözlerini dinliyor. sizce zamanla aşabilir miyiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?