• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle birbirimizi çok sevmemize rağman aile anlaşmazlıkları nedeniyle boşanıyoruz. Yardım lütfen:S

Eşinizi ailenizle görüşmeye zorlamayın. Siz kendinizi onun ailesi için de zorlamayın. Komşumuzun böyle bir aile durumu vardı ve kadın eşinin ailesiyle görüşmüyordu. Bu kadar basit. Görüşmüyordu. Eşi gidiyordu geliyordu. Çok da mutlulardı. Niye eşinizden bu yüzden ayrılacaksınız ki. Bütün ailelerin ağzını kapatın. Görüşmek istemeyen görüşmesin.

evet bunu bende düşündüm ama sürekli ailesi pireyi deve yapıp dolduruyor eşimi, daha kötü olurmu acaba busefer. eşim çok gaza geliyor maalesef

boşanalım desem hemen bitecek iş. avukat tutmuş ailesinin gaziyla, anlaşmalı boşanmak için avukatı aradı beni. ama sinirle çok acele ediyor. hayır sebepler gerçekten geçerli büyük sebepler olsa yüreğim gam yemeyecek. ben böyle saçmalıklar yüzünden yuvamın yıkılmasını istemiyorum. ama arada dengeyide kuramıyorum. pireyi deve yapıp kinleniyorlar ailecek herşeye. sonra karşı taraftan saygı bekliyorlar. bende ne yapacağımı şaşırdım:S ben ailesini kötülemiyorum hiçbir zaman ona. ama onlar senin ailen şöyle böyle ilk fırsatta laf ediyorlar
Sende aynısını yap senin ailene nasılsa sende öyle ol ,ara o zaman telefonda buluşalım konuşalım boşanacaksakda bereber karar verelim de ...Buluş konuş herşeyi oda döksün eteğindekileri eşinde birşey var hemen kabul etmiş yani normal gelmiyo

ailemin eşime kötü lafı yok aslında ama saçmasapan şeylere takılıyorlar, yok ablalarım kandilde aramamış saygısızmış, abi dememiş saygısızmış böyle saçmasapan ufak bahaneleri büyütüyor. sanki benim ablalarımla evlendi. incir çekirdeğini doldurmayacak saçmasapan konular.
O senin aile saygı duymak zorunda... Aramıyorlarsa aramasınlar çok da önemli değil... Aileni eleştirmesine izin verme, senin ona saygın var daha neyi kafaya takıyor ki ! Gerçekten incir çekirdeğini doldurmayacak konular bunlar... Madem bu kadar takıyor kafasına yüzlerine karşı söylesin bakalım cesareti varsa ? Bu sebepten bosanilmaz ve bu sebepten de aile silinmez.. koskoca adam bunları düşünemiyor mu? hayret bişey.. kaç yıllık evlisiniz ?

Insanlara ne kadar çok ödün verirseniz beklentiler tavan yapıyor ego tatmin olmuyor onun ailesi çokmu sayıliymis şu durumda adam yeni evlenmiş yaşı gelmiş gidiyor hala fitne fesat...peki siz boşanma kararı aldınız ailesinin tepkisi nedir ayrıca herkesin hut iradesi var abla abi enişte demek zorunda değil bunlarla saygı olmaz abi deseler arkasından iş çevirseler saygılı mi olacaklar çok saçma düşünceler 40 yaş olgunluğu yok

kesnlikle bende öyle düşünüyorum.abla abiyle saygı olmaz. ortada kavga gürültü olmamış, hakaret yok, iftira yok neden bukadar taktılar aileme anlamadım. sürekli ailen şöyle böyle diyince bende savunmaya geçiyorum istemsizce. çünkü ailemi ben tanıyorum yargıladıkları gibi insanlar değiller. ailesi istemiyormuş beni ve ailesini. ailesi karar veriyor yani. toplanıp konuşmuşlar karar alınmış. yatırştırmak yerine dahada gaza getirdiler eşimi. ailem bana her kararında arkandayız, kendinie ezdirme dedi diye boşanmamızı destekliyor durumuna getirdiler. tek lafları bu ailemin onlara. bide biz hep karakaşık siz akkaşıksınız dediği için babasına , babası akkaşık mevzusunu okadar abartıp, gaza getirmişki bunlar. akkaşık kelimesinde ne var bukadar boşanacak?

ailenizin tek istememe sebebi yaş mı?

önce yaştı, sonra bunlar böyle saçmasapan şeylere alınganlık yapmaya başlayınca , bunlar herşeye kulp takıyorlar mantığğıyla onun ailesiyle görüşmediler. bunlarda dahada çok taktılar böyle olunca. sonra böyle böyle birikti bahaneler.

Siz bence yalnız mücadele ediyorsunuz, ki eşinizin hemen boşanalım demesinden bariz belli bu durum...

Sevgi tek başına yetmiyor ilişkiyi yürütmek için, şimdiden "senin ailen, benim ailem" çatışmasına girdiyseniz bunun ilerisi olmaz. Şuan olmasa bile 1 yıl sonra, 3 yıl sonra yine çıkmaza sürüklenecektir evliliğiniz.

arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum, kndimi çok çıkmazda ve üzgün hissediyorum. tarafsız olması bakımından tanımadığım kişilerin fkrini almak için buraya üye oldum. eşimle birbirimizi çok severek evlendik. eşim 40 ben 28 yaşındayım. 12 yaş fark var ve hiçbirzaman bunu problem etmedim. ailem yaş endeniyle problemler yaşayabileceğimizi düşünerek pekte desteklemedi evliliğimizi. herşeyimi kendi başıma yaptım ailemin yardımını almadım. eşimde bunları hissetttiği ve bazı ufak sürtüşmeler olduğu için ailemle araya mesafe koydu böyle olunca ailemde mesafe koydu.hep saçmasapan konulardan huzurumuz kaçtı. daha 1.5 yıllık evliyiz, ve senin ailen benim ailem kavgalarından şuan evlerimizi ayırdık ve eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Bizim kendi aramızda hiçbir sorunumuz yok. sadece aile konularından 1.5 yılda 3 kez boşanalım dedi bana, beni hemen gözden çıakrıyor.ama eminim ikimizde pişman olacağız çünkü seviyoruz. aşamadık, aile dengesini kuramadık. o benim ailemi görmek bile istemiyor. ama ben ailemi silemem ki:KK43: ne yapacağımı bilemiyorum. eşimi, hayat arkadaşımı böyle saçmasapan bahanelerle kaybetmek istemiyorum. şuan herşey çok sıcak ve sinirle karar veriyoruz. pişman olmak istemiyorum. ama barışsak şuan aileler daha kötü olurmu bilemiyorum. işin içinden çıkamadım. bana yol gösterin, yardım edin lütfen:S evlilik terapistine falan gitsek değişir mi bişeyler?
İyi de o kadar çok sevse dediğin gibi böyle saçma şeyden 1.5 yılda 3 kez boşanalim demez sana. Hemen gözden çıkarmaya hazır seni. Aileni sakin silip atma. Bunun için değmez.

Sende aynısını yap senin ailene nasılsa sende öyle ol ,ara o zaman telefonda buluşalım konuşalım boşanacaksakda bereber karar verelim de ...Buluş konuş herşeyi oda döksün eteğindekileri eşinde birşey var hemen kabul etmiş yani normal gelmiyo

sürekli ailesini savunma pozisyonuna geçtiği için konuşamıyoruz ki:S savunmaya geçip mevzu yine benim aileme dönüyor, senin ailen benim ailem kavgası yapıyoruz.. bende düşündüm ama daha önce yaşadık bunu. onlar hep haklı biz haksız. görmek istemiyor.

Valla ilk mesajinizi okuyunca bi yerapiste fidin sans verin evliliginize diyecektim ama alttaki polis cagirdi mesajini gorunce şok oldum , insan karisi icin polis cagirir mi yahu , birakin gitsin nesini seviyorsunuz bu adamin ? Azicik mantiginizin sesini dinleyin , sevgi hersey degildir

kesnlikle bende öyle düşünüyorum.abla abiyle saygı olmaz. ortada kavga gürültü olmamış, hakaret yok, iftira yok neden bukadar taktılar aileme anlamadım. sürekli ailen şöyle böyle diyince bende savunmaya geçiyorum istemsizce. çünkü ailemi ben tanıyorum yargıladıkları gibi insanlar değiller. ailesi istemiyormuş beni ve ailesini. ailesi karar veriyor yani. toplanıp konuşmuşlar karar alınmış. yatırştırmak yerine dahada gaza getirdiler eşimi. ailem bana her kararında arkandayız, kendinie ezdirme dedi diye boşanmamızı destekliyor durumuna getirdiler. tek lafları bu ailemin onlara. bide biz hep karakaşık siz akkaşıksınız dediği için babasına , babası akkaşık mevzusunu okadar abartıp, gaza getirmişki bunlar. akkaşık kelimesinde ne var bukadar boşanacak?
Ayıptır gunahtir diyen yok anlaşılan ben bile sinir oldum onun ailesi dizin için karar alabiliyor öylemi seni arayıp konuşma görüşme talebinde bulunacakları yerde... Canım benim ya aklıma geldi esin bu yaşına kadar niye evlenememiş sebep belli oldu

sürekli ailesini savunma pozisyonuna geçtiği için konuşamıyoruz ki:S savunmaya geçip mevzu yine benim aileme dönüyor, senin ailen benim ailem kavgası yapıyoruz.. bende düşündüm ama daha önce yaşadık bunu. onlar hep haklı biz haksız. görmek istemiyor.
Oluru yok o zaman siz zaten bir aile olmuşsunuz ana baba derdinden birbirinizi göremiyorsumuz demek ki, ne desem bilemedim boşan demek bizede düşmez olumsuzda düşünmek gerekmez yinede bir konuşma şansını dene bakalım olmadı ailenle bir karar verirsin

boşanalım desem hemen bitecek iş. avukat tutmuş ailesinin gaziyla, anlaşmalı boşanmak için avukatı aradı beni. ama sinirle çok acele ediyor. hayır sebepler gerçekten geçerli büyük sebepler olsa yüreğim gam yemeyecek. ben böyle saçmalıklar yüzünden yuvamın yıkılmasını istemiyorum. ama arada dengeyide kuramıyorum. pireyi deve yapıp kinleniyorlar ailecek herşeye. sonra karşı taraftan saygı bekliyorlar. bende ne yapacağımı şaşırdım:S ben ailesini kötülemiyorum hiçbir zaman ona. ama onlar senin ailen şöyle böyle ilk fırsatta laf ediyorlar
Ayyy şuan acayip sinirlendim. Tıpkı eski eşim ve ailesi gibiler. Böyle kinci insanlarla ömür geçmez. Siz saçmasapan meseleler için yuvam dağılmasın diyorsunuz ama karşınızdaki insan ve insanlar saçmasapan meseleleri boşanma gerekçesi gösteriyorlar.

Çocuğunuz var mı?

Ayıptır gunahtir diyen yok anlaşılan ben bile sinir oldum onun ailesi dizin için karar alabiliyor öylemi seni arayıp konuşma görüşme talebinde bulunacakları yerde... Canım benim ya aklıma geldi esin bu yaşına kadar niye evlenememiş sebep belli oldu

babası ilk gün aradı .ben değil oğlunuz benden boşanmak istiyor dedim, o an sinirliydim, sesimi biraz yükselttim ama terbiyesiz laf etmedim. o konuşamadan sonra bidaha beni arayan soran olmadı. sonra eşim ona buna, ailemde istemiyor eşimi diye anlatmıi.

tartışmalar saçmasapan konular hep. ama ailesi ona çok akıl verip onu çok dolduruşa getirdiği için yine bu durumları yaşarmıyız acaba? onu böyle bişeye nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. son tartışmada ben önümdeki tabak bardakları kırdığım için polis falan getirdi eve şikayette bulundu millete karşı rezil olduk hep. ailemde istemiyor bu saçmasapan sebeplerden dolayı. ama ben eşimi çok seviyorum. çok arada kaldım:S

Ailenize herseyi anlatıyor musunuz ?

Ayyy şuan acayip sinirlendim. Tıpkı eski eşim ve ailesi gibiler. Böyle kinci insanlarla ömür geçmez. Siz saçmasapan meseleler için yuvam dağılmasın diyorsunuz ama karşınızdaki insan ve insanlar saçmasapan meseleleri boşanma gerekçesi gösteriyorlar.

Çocuğunuz var mı?

evet aynen durum böyle. incir çekirdeğini doldurmayacak konular. benim ve ailemin söylemeye utanacağı mevzuları çok rahatça suçlama için kullanıyorlar. yok kınagecesinde kardeşi koşturmuş, yardım etmiş. iyide ben zorla koştur demedimki kendi istedi koşturdu. söylemek için bişey yapıp kafaya kakıyorlar ve beni haksız duruma düşürmeye çalışıyorlar ezmek için. hep ailem üzerinden üstüme geliyorlar. çocuğumuz yok çok şükür

babası ilk gün aradı .ben değil oğlunuz benden boşanmak istiyor dedim, o an sinirliydim, sesimi biraz yükselttim ama terbiyesiz laf etmedim. o konuşamadan sonra bidaha beni arayan soran olmadı. sonra eşim ona buna, ailemde istemiyor eşimi diye anlatmıi.
Sen yine son bir kez terapist için dene şansını disardan davulun sesi hoş geliyor yaşayan bilir acaba kalmasın aklında keşke dememek için bunuda dene olmazsa o zaman karar verin

önce yaştı, sonra bunlar böyle saçmasapan şeylere alınganlık yapmaya başlayınca , bunlar herşeye kulp takıyorlar mantığğıyla onun ailesiyle görüşmediler. bunlarda dahada çok taktılar böyle olunca. sonra böyle böyle birikti bahaneler.
aileler kalabalık mı peki?

saçmalık eşinin yaptığı,
genelde ileri yaşta evlenenen erkekler ne istediğini bilir eşini de o titizlikte seçer ve de mutlu olmanın yollaırna bakarlar,
ama senin eşin gerçekten çok enteresan,tekrar barışsanız ailesinin yine doldurmayacağının garantiis de yok
yine de içinde kalmasın aile terapistini teklif et biraz daha ortalık durulunca

Back
X