• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle birbirimizi çok sevmemize rağman aile anlaşmazlıkları nedeniyle boşanıyoruz. Yardım lütfen:S

evet bunu bende düşündüm ama sürekli ailesi pireyi deve yapıp dolduruyor eşimi, daha kötü olurmu acaba busefer. eşim çok gaza geliyor maalesef
Eşiniz sizin lafınızı açmazsa onların yanında sorun yok. Konuştuklarında tamam konuşmayalım diyip lafı çevirmesi lazım. Siz de öyle. BSiz anlaşamıyor olabilirsiniz ama biz birbirimizi seviyoruz. Lütfen yorum yapmayın diyin. Görüşmeyin. O da senin ailenle görüşmesin. Ama konu bu kadar olsun. Sakın senin ailen şöyle muhabbetleri yapmayın. Bitirirsiniz bu şekilde evliliği.

Ailen istemediği halde den evlenmekte direttin ve daha evlenmeden adama koz vermişsin. Ailenin karşına alarak evlenmene güveniyor, ben ne dersem ne istersem yapar, ailesi zaten onun için önemsiz algısı yaratmissin adamda. Daha evlenmeden bile mesafe koymak bir damat adayı için ne cesaret ya. Hani ortada ailenin yaptığı saçma sapan hareketler ve hakaret falan olmadığını varsayiyorum. Neden ailene tavır alabildi daha evlenmeden?

Ve 40 yaşında bir adamın dolduruşa gelmesi... Hala benim ailemcilik oynamasi çok komik.

eşiniz hiç güven vermiyor,
ayrıca sizin kadar sevmiyor da.
siz hep biz iyiyiz, sorun aileler yazmışsınız da,
eşiniz polis çağırıp sizi haksız çıkartacak şekilde kayıt tutturmuş anladığım.
Bunlar basit sürtüşmeler değil, seven insan sevdiğine kıyamaz, ayrılırken de bu kadar çirkinleşmez.
daha genceciksiniz, yakmayın bu aileyle başınızı, boşanın ve ileriye dönün yüzünüzü.

ailenizin saygisiz olduklarini dusundurecekleri davranislarimi oldu?
bu karara nerden vardilar ?
esiniz 40 yaşındaymış sizi boşayacağina her iki tarafada gerekli uyarıyı yapip aradaki dengeyi saglayabilmesi gerekirdi aslinda.
eşinizle sakin kafayla oturup bu durumu değerlendirip her iki taraf içinde bir çozum bulynmali bu çoum gorusturmemekle olmaz tabi bir orta yolu bulmalisiniz

yoo ailemin kasıtlı yaptığı bir davranış yok aslında, sadece farklı yargııya varıyorlar, farklı değerlendiriyorlar. örneğineşim bel fıtığından yattı 2 hafta ailemde çok yakında oturmuyor, telefonla hep aradılar ama ziyarete gelemediler vay efendim senin ailen hastalıkta yanımızda olmuyor terbiyesiz, hani demiyorlar neden gelemediler acaba belki imkanı olmadı belki parası yok o an. direkt saygısız terbiyesiz yargısına varıyorlar. bunlar gibi saçmasapan bahaneler.

Eşiniz sizin lafınızı açmazsa onların yanında sorun yok. Konuştuklarında tamam konuşmayalım diyip lafı çevirmesi lazım. Siz de öyle. BSiz anlaşamıyor olabilirsiniz ama biz birbirimizi seviyoruz. Lütfen yorum yapmayın diyin. Görüşmeyin. O da senin ailenle görüşmesin. Ama konu bu kadar olsun. Sakın senin ailen şöyle muhabbetleri yapmayın. Bitirirsiniz bu şekilde evliliği.

Bunu ben yapabilirim ama o yapabilir mi bilemiyorum işte. Herşeyi anlatan o. Kızkardeşi senin ailen şöyle böyle suçlayarak beni hastanelik etti üzüntü ve sinirden, ben bunu aileme söylemedim hiç. boşanma aşamasına geldik yeni haberleri oldu, sonra biz kızımızı ezidrmeyiz dedikleri için çirkef oldular. küfür etmediler bişey demediler.

yoo ailemin kasıtlı yaptığı bir davranış yok aslında, sadece farklı yargııya varıyorlar, farklı değerlendiriyorlar. örneğineşim bel fıtığından yattı 2 hafta ailemde çok yakında oturmuyor, telefonla hep aradılar ama ziyarete gelemediler vay efendim senin ailen hastalıkta yanımızda olmuyor terbiyesiz, hani demiyorlar neden gelemediler acaba belki imkanı olmadı belki parası yok o an. direkt saygısız terbiyesiz yargısına varıyorlar. bunlar gibi saçmasapan bahaneler.
bel fıtıgından evde falan yattı heralde ameliyat olmamıştır sonuçta bel fıtiği icin niye gelsinler ki ?
bendede bel fitigi var bende 1 hafta yattim kendi annem bile telefonla ariyoken kaynanam niye ta kayseriden kalksinda gelsin
sanirsiniz ince hastaliktan yatiyo beyimiz.
esiniz cok kaprisli ve anlayışsız.
belki bazilarina ters gelecek bu fikrim bilmiyorum ben ailemi kocamda olsa bukadar ezdirme taraftari degilim
inceldigi yerdende kopabilir tek kaybeden ben olmam
bana yillarca bakip buyuten insanlara kimse bu sekilde cumleler kullanamaz durduk yere
sizde tavrinizi koyun bosanma tehditiyle ailenize agzina gelen her lafi soyleyebilecegini sanmasin

tartışmalar saçmasapan konular hep. ama ailesi ona çok akıl verip onu çok dolduruşa getirdiği için yine bu durumları yaşarmıyız acaba? onu böyle bişeye nasıl ikna edebilirim bilmiyorum. son tartışmada ben önümdeki tabak bardakları kırdığım için polis falan getirdi eve şikayette bulundu millete karşı rezil olduk hep. ailemde istemiyor bu saçmasapan sebeplerden dolayı. ama ben eşimi çok seviyorum. çok arada kaldım:S
40 yasinda olduguna eminmisin

bel fıtıgından evde falan yattı heralde ameliyat olmamıştır sonuçta bel fıtiği icin niye gelsinler ki ?
bendede bel fitigi var bende 1 hafta yattim kendi annem bile telefonla ariyoken kaynanam niye ta kayseriden kalksinda gelsin
sanirsiniz ince hastaliktan yatiyo beyimiz.
esiniz cok kaprisli ve anlayışsız.
belki bazilarina ters gelecek bu fikrim bilmiyorum ben ailemi kocamda olsa bukadar ezdirme taraftari degilim
inceldigi yerdende kopabilir tek kaybeden ben olmam
bana yillarca bakip buyuten insanlara kimse bu sekilde cumleler kullanamaz durduk yere
sizde tavrinizi koyun bosanma tehditiyle ailenize agzina gelen her lafi soyleyebilecegini sanmasin

zaten bende ailemi tanıyıp bildiğim için, onların sandığı gibi bir artniyet olmadığını bildiğim için savunmaya geçiyorum, busefer kavga çıkıyor. ama hep benim ailem üzerine, onun ailesini değil benim ailemi tartışıyoruz. senin ailen benim aileme şunu yaptı, bunu demedi bilmem ne. hep pohpohlanmak istiyorlar. benim ailemde öyle tarz insanlar değil, mıç mıç olamıyor. böyle saçmasapan noktalara geldik. hiç umut yok diyorsunuz yani:S gerçi 40 yaşındaki adamı nasıl değiştireyim değil mi?

zaten bende ailemi tanıyıp bildiğim için, onların sandığı gibi bir artniyet olmadığını bildiğim için savunmaya geçiyorum, busefer kavga çıkıyor. ama hep benim ailem üzerine, onun ailesini değil benim ailemi tartışıyoruz. senin ailen benim aileme şunu yaptı, bunu demedi bilmem ne. hep pohpohlanmak istiyorlar. benim ailemde öyle tarz insanlar değil, mıç mıç olamıyor. böyle saçmasapan noktalara geldik. hiç umut yok diyorsunuz yani:S gerçi 40 yaşındaki adamı nasıl değiştireyim değil mi?
canım eşindede eşinin ailesinde de saygi sevgi edep adap yok.
nasil anlatayim hani bazi insanlar kendinde olmayipta baskasinda olan biseyi gorunce kiskanir hic olmamis hic yakismamis der sizin durum aynen bundan ibaret gibi geldi bana.
senin ailene laf edecegine gidip kari gibi bacisina herseyi anlatan kendisine her halta burnunu sokabilecegini sanan bacisina bir baksin.
bu sekilde davrana davrana senin kendini suçlu hissetmeni saglamıslar sanki bir kusurun varmıs gibi ailen arkandaymis madem o seni bisamadan sen onu boşada namın yürusun.
cocukta yokmus bu insanla ömur gecmez canim ask dedigin 3 gun sonrasi sevgi saygi esinde sevgide yok saygida sen sevgiyi tek basina yasamaya calisiyosun senden vazgecen bir adam icin.
sen ondan vazgec hemde vazgecerken icinde biriktirdigin ne varsa suratina kuski sonradan soylemediklerin daha cok aci vermesin

Sen hep ailesini sucluyorsun ama asıl kusurlu esin. Her evde kavga oluyor, tamam tabak bardak vs kırılacak derecede olmamalı ama olmuş ve eşin senden şikayetçi olmuş. Bunu nasıl hazmedeceksin ? Seni düşürdüğü duruma bakar mısın ? Kendine yazık etmişsin baştan. Bence esin seni sevmiyor,seven insanin bosanacagi sebep mı bunlar ?
Bence yapabiliyorsan eşinle evliliğini bile sildirmeye çalış kayıtlardan, tertemiz hayata başla. Karşına daha iyileri çıkar inşallah. Kendini yipratiyorsun böyle

Sen hep ailesini sucluyorsun ama asıl kusurlu esin. Her evde kavga oluyor, tamam tabak bardak vs kırılacak derecede olmamalı ama olmuş ve eşin senden şikayetçi olmuş. Bunu nasıl hazmedeceksin ? Seni düşürdüğü duruma bakar mısın ? Kendine yazık etmişsin baştan. Bence esin seni sevmiyor,seven insanin bosanacagi sebep mı bunlar ?
Bence yapabiliyorsan eşinle evliliğini bile sildirmeye çalış kayıtlardan, tertemiz hayata başla. Karşına daha iyileri çıkar inşallah. Kendini yipratiyorsun böyle
arkadas ailesini suclamiyor esi hep ailesini sucluyormus ailesiyle bir sorunu yok arkadasin

arkadas ailesini suclamiyor esi hep ailesini sucluyormus ailesiyle bir sorunu yok arkadasin
Ama her mesajda ailesi dolduruyor , onların gazına geliyor,ne bileyim haftasonu hep bir organizasyon bunlar yeni evli demiyorlar vs demiş. Bunlara müsaade eden eşi ama tek suçlu eşinin ailesi gibi lanse ediyor. Ben eşine hiç guvenmedim, o yaşta genç,güzel bir eş bulmuş kıymetini bilecegine sacmasapan şeyler yapmış eşi. Arkadaşın kendi ailesine karşı sırf onunla evlenmek için durduğunu biliyordur herhalde. Onun için bile olsa ayrı bir kıymeti olmalıydı. Bence bu adam konu sahibinin kendisine olan aşkının farkında ,bunu kullanıp yıpratıyor kızcağızı

Sen ailen destek olmadığı halde evlenmıişşin bu adamla sana bu konuda sahipp çıkması gerekirken seni ıkı kvga edıp arada anlaşmazsızlık oldu dıye bırakıyor oyle mı o adama dıyecek bırsey bulamıyorum boylesını bırak gıtsın dıyecegim ama sonuçta hala esın, ınsallah bır cozum bulunur da yuvan kurtulur.:cry:

Ama her mesajda ailesi dolduruyor , onların gazına geliyor,ne bileyim haftasonu hep bir organizasyon bunlar yeni evli demiyorlar vs demiş. Bunlara müsaade eden eşi ama tek suçlu eşinin ailesi gibi lanse ediyor. Ben eşine hiç guvenmedim, o yaşta genç,güzel bir eş bulmuş kıymetini bilecegine sacmasapan şeyler yapmış eşi. Arkadaşın kendi ailesine karşı sırf onunla evlenmek için durduğunu biliyordur herhalde. Onun için bile olsa ayrı bir kıymeti olmalıydı. Bence bu adam konu sahibinin kendisine olan aşkının farkında ,bunu kullanıp yıpratıyor kızcağızı
pardon ailesini demissiniz ben aileni diye okumusum evet ailedede kusur buluyor ama haklisiniz buradaki ilk suçlu eşi bulmusta bunuyor her insan yapamaz ailesine karşi durupta istemedikleri bir insanla evlenmeyi goze alamaz herkes kiymeti bilinmiyor maalesef.arkadaş hala sevildigini dusunuyor birde

pardon ailesini demissiniz ben aileni diye okumusum evet ailedede kusur buluyor ama haklisiniz buradaki ilk suçlu eşi bulmusta bunuyor her insan yapamaz ailesine karşi durupta istemedikleri bir insanla evlenmeyi goze alamaz herkes kiymeti bilinmiyor maalesef.arkadaş hala sevildigini dusunuyor birde
Biz çok duygusal bakıyoruz sanırım. Hemen her hareketinden , örneğin bir erkek baksa ay kesin seviyor beni diyoruz. Umarım gerçekten seviyordur konu sahibini ama ben pek sanmıyorum. İnsan sevgilisinden ayrılmak istemiyor , eşi hemen anlaşmalı bosanalima getirmiş. Bence bayağı ego yapmış konu sahibinin eşi.

vücudundaki kafa mı sürahi mi?
dolmasın efendim.

40 yaş 40. neyin cehaleti bu?

sen kovaladıkça kaçar. zaten gerçekten boşanmak isteyeni ne yapsan engelleyemezsin.
biraz da sen kaç, o kovalasın. sevgi varsa peşinden gelir.

Biz çok duygusal bakıyoruz sanırım. Hemen her hareketinden , örneğin bir erkek baksa ay kesin seviyor beni diyoruz. Umarım gerçekten seviyordur konu sahibini ama ben pek sanmıyorum. İnsan sevgilisinden ayrılmak istemiyor , eşi hemen anlaşmalı bosanalima getirmiş. Bence bayağı ego yapmış konu sahibinin eşi.
evet maalesef duygusaliz bayanlar olarak hele sevdigimiz insanin bizi sevdigine inanmak icin binlerce sebep bahane uretebiliyoruz amalarimiz cok fazla.
sevdigi insandan nasil bukadar kolay vazgecmeyi dusunur bir insan ya aevmiyor yada bayanin sevgisinden faydalanarak bosanmayla gozunu korkutup pıstırmaya çalısıyor bence bosanmayla tehdit ediyor adam benim icin ailesini karsisina aldi benim icin ailesinden de vazgecer sahipsiz kalir bende parmagimda oynatirim modunda bence.
bana kalirsa hadi bosanalim tamam ver mahkemeye demeli bosayacaksa zaten bosanacaklar yok ayak cekiyorsa adabini takinacak

evet maalesef duygusaliz bayanlar olarak hele sevdigimiz insanin bizi sevdigine inanmak icin binlerce sebep bahane uretebiliyoruz amalarimiz cok fazla.
sevdigi insandan nasil bukadar kolay vazgecmeyi dusunur bir insan ya aevmiyor yada bayanin sevgisinden faydalanarak bosanmayla gozunu korkutup pıstırmaya çalısıyor bence bosanmayla tehdit ediyor adam benim icin ailesini karsisina aldi benim icin ailesinden de vazgecer sahipsiz kalir bende parmagimda oynatirim modunda bence.
bana kalirsa hadi bosanalim tamam ver mahkemeye demeli bosayacaksa zaten bosanacaklar yok ayak cekiyorsa adabini takinacak
Aynen bnece de tek çözüm bu

boşanalım desem hemen bitecek iş. avukat tutmuş ailesinin gaziyla, anlaşmalı boşanmak için avukatı aradı beni. ama sinirle çok acele ediyor. hayır sebepler gerçekten geçerli büyük sebepler olsa yüreğim gam yemeyecek. ben böyle saçmalıklar yüzünden yuvamın yıkılmasını istemiyorum. ama arada dengeyide kuramıyorum. pireyi deve yapıp kinleniyorlar ailecek herşeye. sonra karşı taraftan saygı bekliyorlar. bende ne yapacağımı şaşırdım:S ben ailesini kötülemiyorum hiçbir zaman ona. ama onlar senin ailen şöyle böyle ilk fırsatta laf ediyorlar
hani sevgi?
sadece sen seviyorsun.

küçük eş almış istediği gibi yontmak için. sen de saygısız ve asi çıktın. ailesine layık gelin olamadın. boşuyor işte.
niye gerçeğe gözlerini kapatıyorsun?

Eşin seni sevmiyor. Seni bu kadar kolay gözden çıkaran biri evlilik terapisti fikrine de yanaşmaz. Yaşadıklarıniz büyük anlaşmazlıklar.

Back
X