Birçok bayanın sorunu bu, Korktuğun için mi kasılıyorsun? Eşinin yaklaşımından kaynaklı mı kasılıyorsun? Birde Doktora gitmeyi denedin mi? En iyi çözmü o sunacaktır sanaEşimle birlikde olamıyorum tam olurken kasiyorum ve olmuyo gerçekden napcagimi bilmiyorum
olanlar olmayanlarmı
aranıza yeni katıldı arkadaş sanırsam..inşallah öyledir..artık fakemi değilmi ayırt edemiyorumYok seceneklerde tuafBide kisa ve öz yazmis ne yorum yapayim bilemedim
sorununuz vajinismus. tedavisi de doktorda.gecmis olsunEşimle birlikde olamıyorum tam olurken kasiyorum ve olmuyo gerçekden napcagimi bilmiyorum
alakası yok. konu sahibi kedicik'in konusuna kendi derdiyle alakalı diye yazmıs, yine yardım istemiş bir de buradan konu açmış hepsi bu.Yani bu simdi kedicikmi
O kac senelim bi konu, zaten senelerce kimse yardimci olamadiBosuna yine parmaklarimiz yorulmasin
alakası yok. konu sahibi kedicik'in konusuna kendi derdiyle alakalı diye yazmıs, yine yardım istemiş bir de buradan konu açmış hepsi bu.
arkadaş hala yazmıyor bu aradaHe tamam, tesekkürlerAma biraz acsaymis konuyu, nasil yorum yapalim, bide oylamayi cözemedim Misafirlerim gelsede ugrasim olsa
Hastalığının ismi vajinismus. Burada kocaman bir topik var yenenlere ait. En iyi yardımı onlardan alırsın.Evet yeniyim pek anlamadim doğrusu nasıl soruldugnu . Bende bu soruyu sormak icin yeni açtım
eşimle evleneli iki ay oldu fakat birlikde olamıyoruz kasiyorum kendimi bi kere oldu fakat cok canım yandı sonra denedik yine olmadi bende çaresiz çare bulmaya çalışıyorum.......
Evet yeniyim pek anlamadim doğrusu nasıl soruldugnu . Bende bu soruyu sormak icin yeni açtım
eşimle evleneli iki ay oldu fakat birlikde olamıyoruz kasiyorum kendimi bi kere oldu fakat cok canım yandı sonra denedik yine olmadi bende çaresiz çare bulmaya çalışıyorum.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?