Eşimle birlikde olamıyorumm iki ay oldu

eşimle birlikde olamıyorum

• Ankete Katılan
    7

muhatat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
6
0
1
30
Eşimle birlikde olamıyorum tam olurken kasiyorum ve olmuyo gerçekden napcagimi bilmiyorum

Eşimle birlikde olamıyorum tam olurken kasiyorum ve olmuyo gerçekden napcagimi bilmiyorum
Birçok bayanın sorunu bu, Korktuğun için mi kasılıyorsun? Eşinin yaklaşımından kaynaklı mı kasılıyorsun? Birde Doktora gitmeyi denedin mi? En iyi çözmü o sunacaktır sana

Iki ay oncesinde birlikte oluyormuydunuz? Yoksa iki aylik mi evlisiniz?

Yok seceneklerde tuaf Bide kisa ve öz yazmis ne yorum yapayim bilemedim
aranıza yeni katıldı arkadaş sanırsam..inşallah öyledir..artık fakemi değilmi ayırt edemiyorumvajinismus dedikleri şey sanırım..

Yani bu simdi kedicikmi
O kac senelim bi konu, zaten senelerce kimse yardimci olamadi Bosuna yine parmaklarimiz yorulmasin
alakası yok. konu sahibi kedicik'in konusuna kendi derdiyle alakalı diye yazmıs, yine yardım istemiş bir de buradan konu açmış hepsi bu.

Evet yeniyim pek anlamadim doğrusu nasıl soruldugnu . Bende bu soruyu sormak icin yeni açtım
eşimle evleneli iki ay oldu fakat birlikde olamıyoruz kasiyorum kendimi bi kere oldu fakat cok canım yandı sonra denedik yine olmadi bende çaresiz çare bulmaya çalışıyorum.......

Hastalığının ismi vajinismus. Burada kocaman bir topik var yenenlere ait. En iyi yardımı onlardan alırsın.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinismus-nedir-tecrübe-ve-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.251269/

Ayrıca kızlar dalga geçmeyelim lütfen, dün kazen kıyım yapmış haberiniz ola.

Yani simdi rahat ol, kasma kendini, ön sevisme yapin, biraz uzun tutun diycez, genel olarak bu yani... Konu acarak cözülecek bisey degil bu, ya doktor yardimi alacaksiniz yada kendiniz cözeceksiniz... Korkmayin acisada öldürmez, cinsellik kötü bisey yada aci veren bisey degildir...tadina varinca kaybettiginiz zamana aciyabilirsiniz...

Bence bir doktora görün öncelikle. Septalı kızlık zarı da ilişkiye engel olabiliyor çünkü.
Eğer buna benzer bisr sorun yoksa Vajinusmus olduğun sonucuna varırız. Ama dediğim gibi doktora görünmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…