Eşimle birlikde olamıyorumm iki ay oldu

eşimle birlikde olamıyorum

• Ankete Katılan
    7
Sorunun tamamen psikolojik ve kendini kasman..
Acıyacak korkunun olmasıyla birlikte kasılman..
Çözümsüz değil arkadaşlarda demişler sorunun ismi vajinusmus...
İnternetten araştır, bu forum da bununla ilgili birçok konular var.. Egzersizler var... Onlardan başlamalısın..

Ya vajinismus da hiç ilişki olmuyo diye duydum ama bi kere oldu bizde kızlık bozuldu ama çok canım yandi snra tekrar olmadi

Ya vajinismus da hiç ilişki olmuyo diye duydum ama bi kere oldu bizde kızlık bozuldu ama çok canım yandi snra tekrar olmadi
Bendede vardi o sorun piskiyatri yardimi alim cok sukur gecti. Birde krem kullanirsan daha az canin yanar.

Tedavi olmalısınız, başka yolu yok bildiğim kadarıyla...

Psikolojik işte durum. Tekrar canınızın yanacağı düşüncesiyle kendinizi istemsiz kasıyorsunuz demek ki.

Bişey söylemeyin çözüm bulamayinca buraya yazdim saçma sapan konuşup abartmayn bencede susun

]

Iki aylik evlisin zamanla alisirsin benim aylarca kendini kasan arkadaslarim var. Yillardir evli olupta zaman zaman agri yasayan insanlarda var.seninde kasilman bence dogal.esinin sabirla ve sefkatle yaklasmasi lazim yeterince islanmassanda kasilirsin.kayganlastirici kullanin.ve kendini rahat birak bacaklarini falan kasma.bence sen ilk geceden sonra gerilmissin inanki biraz rahatlamaya calissan sorun cozulucek.bikac denemeden sonra baktin olmuyor jinekologa git o bi yol gosterir canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…