Eşimle Birlikle Sorun yaşıyoruz.

ayrıca çocuk olması için ilişki şart değil, ben vajinismus hastasıyım yüzeysel ilişkiyle 15 günde çocuğum oldu
Boyle seyler bana cok imkansız geliyor, bacaklarımı duvara dikip acıklı acıklı yattığım zamanları hatırlıyorum. Gordugum tedavi cabası. Neticesinde olmadı da cocugum.

Hikaye degılse bu yazılan, suan asırı saskınım😌

Konu sahıbı Evlılıgın de cınsellıgın olmaması buyuk sorun, once onu hallet. Cocuk Hersey harikayken yapılır, sorun varken degıl.

Milyon yıllık konuyu hortlatmış arkadaş yine. Hayır nasıl arayıp buluyorsunuz bu SKTS i geçmiş konuları yaw :KK70:
Ayyy hıc bakmadım hortlatana kesin boyle bir derdi vardır, hahahahah yeni sandım ya ben 🤣🤣 neyse genede cınsel ılıskısız hamıle kalmak bana cok hikaye gıbı geliyor 😌

Ayyy hıc bakmadım hortlatana kesin boyle bir derdi vardır, hahahahah yeni sandım ya ben 🤣🤣 neyse genede cınsel ılıskısız hamıle kalmak bana cok hikaye gıbı geliyor 😌
Sevişmekden korkup bebek doğurmak istemek de değişik. Hani sezeryan falan diyorsun da bu veletlerin ne yapacağı hiç belli olmuyor. 7 aylık yola düşen çok gördüm :anneadayı::emir_bebek:

Back
X