Eşimle bitmeyen küslüklerimiz. İç huzursuzluğum

. Anlayacapınız şuan ki kararım en ama en uzun küslüğü devam ettirmek. Bakalım sonunda patlayacak mı, ne olacak. Ailemi ve çocuklarımı üzmeden, çözümü olan bu sorunu halletmek istiyorum, Beklemedeyim

Arada cocuk var, ayrilma lüksümüz yok diyorsunuz (sahsen bosanin demedim de), ama buldugun cözüm cidden bu yukarda ki mi? Bi noktadan sonra ikinizden biri ama yetiskin gibi davranmak zorunda evliligi yola koymak istiyorsaniz 🤷‍♀️

Arada cocuk var, ayrilma lüksümüz yok diyorsunuz (sahsen bosanin demedim de), ama buldugun cözüm cidden bu yukarda ki mi? Bi noktadan sonra ikinizden biri ama yetiskin gibi davranmak zorunda evliligi yola koymak istiyorsaniz 🤷‍♀️
İşte öyle bi noktadayım ki şuanki huzursuzluğuma rağmen, adım atmıyorum. Müthiş inat etmiş durumdayım. Onu düzeltip yola getirme konusunda da umudum yok. Belirsizlik içindeyim

Ooo yemek yapmalı küslük keşke benim olsa. Ev işlerine katkıda bulunmaya devam ediyorsa istediği kadar küsebilir benimki sıkıntı yok. Ama neredeyse çocuğu bile evlatlıktan reddedecek kıvama geliyor bana küsünce. Hatta hatırlatıyorum bana küstün konunun çocukla alakası yok hala babasın diye. Elinden gelse sifona basmaz küsken hani öyle bir nemrutluk. Bak beterin beteri var bacım ahajsjsjs.

Konuya çözümüm ise gitmeyin barışmaya. Bakın bakalım ne kadar sürecek. Alışmış bence sizin adım atmanıza. Ama yemek önemli bir ayrıntı, yemek yapıyorsa ben daha da bir şey istemezdim mesela ajsjs.

Günaydın kızlar. Benim konum genel ve evlendiğimden bu yana yaşıyoruz bu durumu. Nerdeyse 7 yıldır beraberiz. Bir kızımız var, Allah bağışlasın.Evliliğimizin ilk aylarından itibaren, basit sebeplerden; çok uzun süren küslükler yaşıyoruz. Son bir senedir mücadelemi bıraktım; fakat; inanılmaz huzursuzluk yaşıyorum. Hayattan zevk almıyorum. Eşim özünde iyi biri. Küs olsak dahi yemek yapar. Şuan konuşsam gülümseyerek konuşur. Ama bir kez bile beni karşısına alıp, “hadi barışalım” demez. Ben uzun yıllar, karşıma alıp, “barışalım hadi, yine ben yaklaştım bak” vb sevimliliklerle saniyede hallettim ama artık takdir edersiniz ki yoruldum. Evin içinde yabancı gibi, sadece zorunlu hallerde konuşmak, öyle zor bir durum ki. Umursamaz gibi de yapmak istemiyorum. Haftalarca sürüyor her bir küslük. Önerilerinizi bekliyorum
Bu durumu nişanlı iken fark etmediniz mi? Benim bir aralar nişanlandığım kişi de sürekli küsuyordu ve tabi başka huyları da vardı . Beni çok yaraliyordu bu durum . nişanı attım

İşte öyle bi noktadayım ki şuanki huzursuzluğuma rağmen, adım atmıyorum. Müthiş inat etmiş durumdayım. Onu düzeltip yola getirme konusunda da umudum yok. Belirsizlik içindeyim

Mesele kimin adim atip atmamasi degil. Sizin bu evliligi sürdürme niyetiniz var mi? Var. O zaman alacaksiniz esinize karsiniza acik acik ikinizin de bu huylarindan artik biktiginizi, huzurlu bir aile ortamini istediginizi söyleyeceksiniz. Gerekiyorsa profesyonel destek de alin. Söyle ben inat ettim o inat etti diye bir yere varamazsiniz. O evlerin icinde yavas büyüyen patlamalar da genelde hic olumlu sonuc vermez. Madem anne baba olmayi karar verdiniz o zaman ikiniz de egonuzu bir kenara birakip gerekeni yapacaksiniz. Sizi kirmak istemiyorum yalnis anlamayin lütfen..ama cözümünüz cözüm degil, sadece gerilimin daha da tirmanmasina yardim eder üstelik bosuna hayat enerjiniz harcaniyor

Bence eşin küsmüyor. Senin küstüğünü düşünüyor. Neden küsüyorsun madem şu an konuşsam gülümseyerek konuşur diyorsun.
Neden konuşmuyorsun.
İlla barışma töreni mi yapılmalı.
Biz de tartışırız sonra normal devam ediyoruz . Önemsiz şeyler için inat yapmak çok kötü değil mi ya konuş gitsin.

Günaydın kızlar. Benim konum genel ve evlendiğimden bu yana yaşıyoruz bu durumu. Nerdeyse 7 yıldır beraberiz. Bir kızımız var, Allah bağışlasın.Evliliğimizin ilk aylarından itibaren, basit sebeplerden; çok uzun süren küslükler yaşıyoruz. Son bir senedir mücadelemi bıraktım; fakat; inanılmaz huzursuzluk yaşıyorum. Hayattan zevk almıyorum. Eşim özünde iyi biri. Küs olsak dahi yemek yapar. Şuan konuşsam gülümseyerek konuşur. Ama bir kez bile beni karşısına alıp, “hadi barışalım” demez. Ben uzun yıllar, karşıma alıp, “barışalım hadi, yine ben yaklaştım bak” vb sevimliliklerle saniyede hallettim ama artık takdir edersiniz ki yoruldum. Evin içinde yabancı gibi, sadece zorunlu hallerde konuşmak, öyle zor bir durum ki. Umursamaz gibi de yapmak istemiyorum. Haftalarca sürüyor her bir küslük. Önerilerinizi bekliyorum
Esiniz balik burcu mu

Şurada okuyorum yorumlari ve inanamıyorum
Herkes tutturmuş boşan
Yada bu adamdan niye ikinciyi yaptın vs .
Niye her durumda ooo boşan diye alkış tutuyorsunuz ben anlamadım ki
Boşanacak nesi var adamın
Adım atmayan bı adammış hepsi bu .
Adama sorsanız o da her seferinde basit sebeplerden kusecek bişey bulan bir karım var çocuk gibi ...diyebilir .
Yani yanlış anlaşılmasın şunu demek istiyorum adam kusulecek bişey yok ki bunda diyor olabilir kusuldugunun farkında olmayabilir haliyle.
Ee kusuldugunun farkında olmayan neye adım atacak ?

Ocağın altının açık kaldığının farkında değilseniz söndürmeye kalkmak aklımıza gelir mi ???

Ooo yemek yapmalı küslük keşke benim olsa. Ev işlerine katkıda bulunmaya devam ediyorsa istediği kadar küsebilir benimki sıkıntı yok. Ama neredeyse çocuğu bile evlatlıktan reddedecek kıvama geliyor bana küsünce. Hatta hatırlatıyorum bana küstün konunun çocukla alakası yok hala babasın diye. Elinden gelse sifona basmaz küsken hani öyle bir nemrutluk. Bak beterin beteri var bacım ahajsjsjs.

Konuya çözümüm ise gitmeyin barışmaya. Bakın bakalım ne kadar sürecek. Alışmış bence sizin adım atmanıza. Ama yemek önemli bir ayrıntı, yemek yapıyorsa ben daha da bir şey istemezdim mesela ajsjs.
Evet bunu da ifade etmeye çalıştım ilk mesajda. Küsken ızdırap çektirse, terslese insanın nevri döner . Bizimki temizlik dahi yapar. Kötü muamele yok hiç bi şekilde. Sizinki biraz daha sancılı geçiyormuş. Uzun sürüyor mu peki. ? Kaç gün?
Bu durumu nişanlı iken fark etmediniz mi? Benim bir aralar nişanlandığım kişi de sürekli küsuyordu ve tabi başka huyları da vardı . Beni çok yaraliyordu bu durum . nişanı attım
Nişanlıyken edemedim
Mesele kimin adim atip atmamasi degil. Sizin bu evliligi sürdürme niyetiniz var mi? Var. O zaman alacaksiniz esinize karsiniza acik acik ikinizin de bu huylarindan artik biktiginizi, huzurlu bir aile ortamini istediginizi söyleyeceksiniz. Gerekiyorsa profesyonel destek de alin. Söyle ben inat ettim o inat etti diye bir yere varamazsiniz. O evlerin icinde yavas büyüyen patlamalar da genelde hic olumlu sonuc vermez. Madem anne baba olmayi karar verdiniz o zaman ikiniz de egonuzu bir kenara birakip gerekeni yapacaksiniz. Sizi kirmak istemiyorum yalnis anlamayin lütfen..ama cözümünüz cözüm degil, sadece gerilimin daha da tirmanmasina yardim eder üstelik bosuna hayat enerjiniz harcaniyor

Bence eşin küsmüyor. Senin küstüğünü düşünüyor. Neden küsüyorsun madem şu an konuşsam gülümseyerek konuşur diyorsun.
Neden konuşmuyorsun.
İlla barışma töreni mi yapılmalı.
Biz de tartışırız sonra normal devam ediyoruz . Önemsiz şeyler için inat yapmak çok kötü değil mi ya konuş gitsin.
Pamukannesi83 Pamukannesi83 sorun değil. Karşıma alıp konuşucam ama biraz daha beklicem. Cidden gına geldi. Huzursuzluk çok zor. 2-3 gündür annemin evindeyim, eşim virüsten temaslı. Döndüğümde bir tık bi enerji istiyorum. Konuşucam bir süre sonra

Esiniz balik burcu mu
Kova
iletişimi doğru kuramamak, kendini anlatamamak küsmeye sebep olur

küsmek işlediyse karakterine düzelmez yahu alışmaya bakın
Huy olmuş artık
Şurada okuyorum yorumlari ve inanamıyorum
Herkes tutturmuş boşan
Yada bu adamdan niye ikinciyi yaptın vs .
Niye her durumda ooo boşan diye alkış tutuyorsunuz ben anlamadım ki
Boşanacak nesi var adamın
Adım atmayan bı adammış hepsi bu .
Adama sorsanız o da her seferinde basit sebeplerden kusecek bişey bulan bir karım var çocuk gibi ...diyebilir .
Yani yanlış anlaşılmasın şunu demek istiyorum adam kusulecek bişey yok ki bunda diyor olabilir kusuldugunun farkında olmayabilir haliyle.
Ee kusuldugunun farkında olmayan neye adım atacak ?

Ocağın altının açık kaldığının farkında değilseniz söndürmeye kalkmak aklımıza gelir mi ???
Evet, önceki konuşmalarımızda da eşim ben küsmedim ki diyordu. Yoksa tabi boşanma sebebi değil. Hani illa içki, kumar dışı boşanılmaz demiyorum. Eve geldiiğinde laçka laçka bağırarak konuşsa, çocukla ilgilenmese (altını bile değiştiriyor) ne biçim karısın vb şekillerde davransa. E tabi bu şiddetli geçimsizlik olur. Ben diyorum ki şu küslüğe çözüm bulsak Ama zor

Kova

Huy olmuş artık

Evet, önceki konuşmalarımızda da eşim ben küsmedim ki diyordu. Yoksa tabi boşanma sebebi değil. Hani illa içki, kumar dışı boşanılmaz demiyorum. Eve geldiiğinde laçka laçka bağırarak konuşsa, çocukla ilgilenmese (altını bile değiştiriyor) ne biçim karısın vb şekillerde davransa. E tabi bu şiddetli geçimsizlik olur. Ben diyorum ki şu küslüğe çözüm bulsak Ama zor
bu aralar bendede oluştu bu küsme

baktım kendimi anlatamayacağım cümle kuramıyorum

odama çekiliveriyorum

Kova

Huy olmuş artık

Aslında basit şeylere tartışmayi bırakmak çözüm olmaz mı ? Bence eşiniz kadar sizde basit şeylerden kaos yaratiyosunuzdur.yanlış mı analiz ediyorum

Aslında basit şeylere tartışmayi bırakmak çözüm olmaz mı ? Bence eşiniz kadar sizde basit şeylerden kaos yaratiyosunuzdur.yanlış mı analiz ediyorum
Doğru çözmüşsünüz. Öyle yapıyorum artık bende. Ama bir cümle etse (yaklaşmaya yönelik)barışıcam biliyor. O da onu yapmıyor

[/QUOTE
Şimdi bizde eşimle kusuyoruz insan küskün hakikaten bı iki gün hiç konuşmak istemiyor..iki gün konuşmadan ben rutin ev işlerini yaparım sofra kurarım o işe gider gelir..sonrasında aramızda öyle bir hadi barışalım olayı olmaz ama..kendi kendimize bı bardak su versene ..meyve varmı vs .konuşmaya başlarız sonra unuturuz..aslında sizinde eşiniz küsken gülümseyerek konuşabiliyormus bu önemli bence illaki hadi barisalim demesine gerek yok sizinde demenize gerek yok o sekilde konuşurken sizde aynen karşılık verin gerisi gelir zaten..karı koca arasinda elbet kusluk olur..ama çocuk değiliz sonuçta hadi küstuk barışalım falan

Ay yok odaya çekilmeyin. O da alışmasın. Barışınca bile çekilmeler devam eder.
yok yok evli değilim asla düşünmüyorum evlilik

sevgilim olursa yıllarca ferhat göçerle ömür gedik gibi yaşar giderim o da ilerde

annemle zeka ve düzen çatışması yaşıyorum

annem çok kolay kandırılıyor bekar bir anne hemde maaşı var alımlı derken peşine takılan oluyor

tehdit edilmekten ev değiştirmekten bıktım

bi bakıyorum biriyle tanışmış annem sadece merhaba merhaba ama ben artık korkuyorum erkeklerden evimizi bulur tehdit ederler

bir sürü dava ile uğraşıyoruz hiç korkmuyor

bu şehri terketcez şimdide eski kocası tehdit ediyor

1 yıldır 2 keri başka illere taşındık adam tehditle zorla geru getirdi bu sefer temelli gidicez çünkü çok takip ediyor annem istemiyorum desede anlamıyor

1 yılım böyle tehdit korkunç sıkıntılarla geçti internetimde az giremiyorum deliriyorum evde

gidecez diye beyaz eşyade almadık yataktan çıkamıyorum stresten salona gitsem neşeli şeekimdi annem tv izliyor çünkü saf derdi bile anlamıyor valla eminim

ondan onceki senede evlilik istedim adam bağımlı oldu 90 kuloydu 40 kiloya düştü 1 sene onun çilesi

artık derdimi konuşarak anlatmamayı seçiyorum

yatağım battaniyem dünyada başka hiçbur dünya malını istemiyorum

işte öyle eskiden bülbül gibi şakıyordum annemi zeki her yaptığı anadır doğrudur sanardım 8 yolda 20 ev değiştirince anladım beynininde sorun olduğunu, genel topluma uyamadığını

Back
X