Eşimle boşanacak durumdayım

Sizce biten bitmiş bu yoldan dönülmez mi

• Evet bitmiş

OY: 31 70,5%
  • Hayır yine düzelebilir herşey

OY: 13 29,5%

• Ankete Katılan
    44
Teşekkür ederim

Keşke hiç tanismasaydik diyince size bozulmuş. Anladığım kadarıyla inatçı biri... Yazdıklarınizdan boşanacak bişey göremedim. Ailelerin karışmasına izin vermeyin. Hatta aile içinde onlarla ilgili konuşmayın. İyide olsa kötüde olsa erkekler ailelerine laf söylemesini pek istemiyor. Laf yarışı yapmak yada üste çıkmak emin olun hiç bir işe yaramıyor.

Bende cok şaşırdım. Herseye bosanilirsa oo

İşte garip zihniyet. Hiç demiyorsunuz ki bu oyları veren kadınlar güçlü ve bu muameleyi çekmiyor, kendi yoluna bakıyor... demek ki siz de beter haldesiniz ve karşıyı da öyle sanıyor ve konu sahibinin de katlanmasını bekliyorsunuz

Şunu okuduktan sonra net diyorum bu adamdan (adamlardan özür dilerim, başka bir şey yazamadım) bir cacık olmaz. Ama siz çocuk yapıp, sonra da çocuk için evli kalıyorum diyeceksiniz. Yazık cidden…

Siz eşya değilsiniz ki önce bunun bilincine varın babanıza gönderiyor sonra babasıyla gelip alıyor vs.. zaten bu babayla gelip alma olayı felaket böyle evlilikler iflah olmuyor demek ki aranızda hiç sağlam gerçek bi ilişki olmamış yoksa babası ne alaka sizi almaya gelecek falan

tuhafsınız gercekten
Evliliğiniz oturmamış
Baba evine gitmişsiniz
Üstelik KB getirmiş geri eve eşiniz ben getirmedim ki demiş
Ve siz 6 şudur istiyoruz ama daha olmadı çocuk diyorsunuz.

Çarpılıcan yalan yere yemin etmekten

Konu sahibesi boşanmam diyorsan evi terketme zaten kocan kendi başına bir birey olsa seni almaya kendisi gelirdi. Üstelik söylemişte açık açık ben istemedim diye.
Çocuk içinde acele etme bekle boşanmak isteyene kadar.

Önce keşke hiç tanismasaydik tarzın cümleler kurmayin.Bosanmaya karar vermeden bosancam senden flan tarzi konuşmayın.Hakliyken özür dilemeyin. Soğuk davranıyorsa üstüne dusmeyin. Kırıcı cümle kuruyorsa sizde tavır koyun. Ailelere ilişkinizi yansitmayin. Eşinizin ailesine eşinizi kotulemeyin.Esinizide uyarinnbinsorunnvarsa sizinle konuşsun. Evlilik çocuk oyuncagina bunların aksi yapıldığı an donuyor. Sevgili değilsiniz. Yapamayacağınız cumleleri kurup, düzelsin diye dayanamayıp sürekli alttan almayin. Gitti geldi gitti geldi sürekli git gel yapıp ilişkiyi yipratmayin. Oda belki biseyleri idrak eder. Konuşmaya çalışın blofler yapmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…