Eşimle boşanıp, ailemle evlenecekmişim gibi, daha kötü daha kötü

Ailenize neden cevap verip susturmuyorsunuz. Onlarin ettikleri laflar neden kafanizi karistiriyor. Onlar olmadan da yapabilirsiniz cocugunuzla.dul kadin kelimesinden nefret ediyorum. Esinizde ayniymis. Al birini vur otekine.. cesur olup adiminizi atin kiziniz icin. Ne ailenizi ne de esinizi.. birakin bir kenara onlari.kizinizi dusunun.

tanik karsi tarafin kusurlu oldugunu ispat etmek bakimindan önemli, sizin yazinizdan nafaka ve tazminat talebinizinin olmadigi sonucunu çikardim, eger tazminat ve nafaka talebiniz yoksa sadece bosanma talebiniz yeterli ayrica karsi tarafin kusurunu da ispat etmeniz gerekmiyor.

ekonomik ozgurlugun elinde madem herkesin sana bu kadar karismasina izin verme
Esinle de barisna ailenede arana biraz mesafe koy babanla yasayip annen nasil tek kalacak madem " dulsun tek kalma " diyor ya ... Annen ne yaoacak kocasi olmadan ......
Esine sakin donme derim uzmanlar zaten bosan demis bence de surekli dayak yiyio cocugunun daha fazka psikolojisinin bozulmasina goz yumma !
Anne babab hic bi zmn esle bir olamaz .
Esler daha merhametsiz oluyo bazi konularda anne baba oyle olmuyo geri donersen esinle bariairsan basina kakar

Neden kadinlar bosandiginda Aileler cok kötü bisey yapilmis gibi bakiyorki anliyamiyorum , Yerinde olsam cocugumla kendi ayaklarimin ustunde dururdum .

Sonucta cocugun gelecegi icinde onemli yasadigi ortam ..
Ailenle konus ablamiyolarsa yapacak birsey yok sen istedigin gibi yasa onlarin istedigi gibi degil...

Darp varsa bunu raporla belgelemeniz gerekirdi, o zaman şahit gerekmezdi, eğer şiddet uyguladığı zaman hemen hastaneden rapor almadıysanız sözle beyanınız kabul görmez, karşı taraf itiraz edebilir.
Avukatlar o yüzden ispatla yükümlüsünüz demiştir. İşin içine şiddet ve hakaret girince çekişmeli boşanma davasına döneceğinden sizin elinizde rapor olmalıydı, o olmayınca mecbur şahit isterler, anne babanızın tavrına bakılırsa mahkemede size tanıklık yapmayabilirler ve davanız yıllar sürer, eşinizle konuşsanız şayet o da ayrılmaya razıysa anlaşmalı boşanma yolunu seçin derim, hemen bir anlaşma hazırlıyorsunuz, o anlaşmada mutabıksanız karşılıklı imzalayıp anlaşmalı boşanma dilekçesi yazıp veriyorsunuz, taraflar mahkemede boşanmaktan vazgeçtim demediği sürece tek celsede bilemediniz 2. celsede bitiyor dava.

Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…