Bu kısmı anlayamadım canım. Kürtaj sonrası ağrın vs mi var hangi konuda yardım istiyorsun?Birde ben kurtaj oldum dusuk yaptirip kurtaj yaptilar universite hastanesinde olan varsa yardimci olabilirmi?
Malesef bebegimden oldum hayat benim icin bitti aslinda. Artk yasamak bile anlamsizBende nefret ettiğim kişilerin hesaplarına göz atıyorum çok bir mana yüklememek lazım :)
Türk erkeği böyledir..hem ailesinin sözünden çıkamaz,hem ayrılır hemde ayrılsakta hala benimsine bağlar.
Evliliğinizin yok yere bitmesine üzüldüm ama bebeğine sahip çıkmaktan aciz bir adamdan kurtulmanız hayrınıza diyorum.
Acacagim oda gorecek isinden de atilacak . Benim kaybedecek birseyim kalmadi artik bu hayatta ama onun isini elinden almama az kaldiniyeyse niye sen adamdan vazgeçmişsin zaten. aç davanı olsun bitsin.
Esim den ayrilmistim bir daha ayrilmyaym evlenmek zorunda kalayim diye beni hamile biraktiEşiniz de yildirim nikahı kiy evlen 15 gün sonra ailenin ağzına bakarak bosan.cocuk oyuncağı.hamile kalıp mı evlendiniz
Evet twpki verirdim ayrildgmz zaman sevgiliyken. Neden bakiyorsun derdim. Bakma derdim. Simdiyse hic birsey gelmiyor icimden. Ondan kurtulmak istiyrm sadece. Soyadini sokup atmak istiyrm. Onunda cektigm acilari cekmesini istiyrm. Basindan bela eksilmesin istiyrmÇünkü eşin ondan vazgeçtiğine inanmıyor / inanmak istemiyor , erkekler nolursa olsun kendilerini vazgeçilmez sanıyor. Yaptığı şeylerin açıklaması ise : Seni tetikte tutuyor , tepki vermeni istiyor. Kabullenemiyor onu sildiğine. Dik dur ve kararın ne ise o yoldan ayrılma. Boşan veya boşanma diyemem zaten bu kararı vermek bize düşmez fakat uzaklaş her şeyden iyi düşün taşın ona göre yolunu çiz derim. Hayırlısı olsun senin adına.
Çok şey söylemek istiyorum da...derdi neymiş pisliğin neden bosaniyor peki.ailesi başta da istemiyormuş ama onlara rağmen evlenmişEsim den ayrilmistim bir daha ayrilmyaym evlenmek zorunda kalayim diye beni hamile birakti
Hic yaptigi sey degildi bu baskalarina karsi o yuzden sasirdim. Ayrildgmzda sevgiliyken yapardi. Ama simdi bosanacagiz cocugunu oldurdu nask bakabiliyor nasl neden aklim almiyorBu kısmı anlayamadım canım. Kürtaj sonrası ağrın vs mi var hangi konuda yardım istiyorsun?
Sosyal medyada herkes herkesi "stalk"luyor. Fazla anlam yüklemezdim ben olsam. Seni düşündüğü, geri istediği anlamına gelmiyor bu. Geçmiş olsun.
Evet ona ragmen evlendi. Sonra bakti ev tutacak ev gecindirecek 1 gece ayri kaldik kavga edip ailesi bizi kovdugu icin ben ailemin evine geldim o gelmedi. O gece ailesi napti etti sabah ben bosanmak istyrm cocugu aldr dedi. Cok yalvardim inan gel baska evde yasaylim esyali olsn ucu eski olsn ama iste vixdansiz cocugumu aldrmam icin bile baski yapti durdu. Hala kabullenemiyrm bebegimin gittigini boyle beni sevmedgni ve neden takip ettigini. Benim icin herseyi yapmisken yalvarip durmusken pesimden kosmusken nask boyle birakabildi anlam veremiyrmÇok şey söylemek istiyorum da...derdi neymiş pisliğin neden bosaniyor peki.ailesi başta da istemiyormuş ama onlara rağmen evlenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?