ESIMLE BOSANIYORUZ NEDEN BENI SOSYAL MEDYADAN STALKLUYOR?

Işte ben sizin faraziyeleriniz üzerinden gidiyorum. Çocuk düşürme suçu şikayete tabi bir suç değil ve buradan da üye süre geçtikten sonra kürtaj olduğunu yazarsa biri bunu ihbar edebilir ve kamu davası açılır, o yüzden üye böyle bir şey varsa da yazmaz, ben gerçi bu üye hamile olalı 2 ay bile olmadı diye hatırlıyorum. Her yer mobese kameralarıyla dolu, bu kadının o evden ayrıldığı tarih ve bir daha dönmeyişi çıkar. Ne cebir sonucu kürtaj oldum diyebilir ne de hap verdi de mecbur kaldım diyebilir; çünkü adamla o ara ayrılar ve adam bunu kamera kayıtları ile çok rahat ispat eder. Baskı, aldatmaca vs için yan yana olmalılar. Hakim yalan söylediğini görünce de vicdan falan yapmaz hatta tersine bir izlenim oluşur. Haklı olduğu kısımlar için tabiki davasını açsın; ama bir senaryo yazarsa bunlar için delil istenir, delil olmadığı için de başı derde girer. Iftira davası açar karşı taraf. Hiç senaryo yazmadan başına gelen cebir için ve kişilik haklarına saldırıdan dolayı tazminat davasını açsın tabi. Uğradığı haksızlıkların peşine düşsün. Bunlar için delil bulmaya gayret etsin, kazançlı çıkar.

Son düzenleme:
Whatsupp' da hikayelere bakıldığı nasıl anlaşılıyor? Yani bilmediğim için sordum beni de böyle izleyenler varsa engellemek isterim açıkçası bu arada kusura bakmayın konunuz dışında yorum yaptım ama gerçekten merak ettiğim için sordum

Yildirim nikahi nedir ? Biz arastirmistik esim askerdi surec erken olmaliydi boyle bir sey yok denmisti merak ettim :) zaten bitmis bir seyde birbirinizi takip kontrolde bulunmayin ben seneler evvel beni seven kisinin halen instagramda gecici paylasimlarimi inceledigini biliyorum bazi insanlar biraz aptal saplantilara sahiptir merak etmeye degmez ...

Mobese olmayan bi dolu yol var yahu. Bi kere ben 3 gun eve gitmedim. Polis tek bir mobesede kaydimi gormus sonrasi yok. Ankarayi turladim o 3 gunde de. Bulamadilar. 3-4 aylik gecmise yonelik kayit tutma zaten sıkıntılı. Cebir var veya yok hadi yok diyelim psikolojik baski ile oldu der. Is yerini de sahit gosterir. Tum akraba komsuya gitmis adam zaten. Toplum icinde kucuk dusurmus. Olmasa bile yalanci sahit bulabilirdi. 6284'te erkeklerin aleyhine kullanilabilecek cok sey var.

Bu kadın küçük bir yerde yaşıyor ve olay da 3-4 ay önce değil çok yeni, kamera kayıtlarını bulmak çok basit. Siz ortadan kaybolunca tüm mobeselere bakmak zorunda kalmışlardır ve Ankara gibi bir yerde bunun uzun süreceği aşikâr. Burda adamın oturduğu binayı gören kamera kaydını incelemeleri yeter bir daha dönmediğini görmek için, mobese kayıtları olmazsa oradaki esnafın kamerasında bile görülür. Bütün şehrin mobeseleri ile işi yoktu polisin. Sizin o toplum içinde küçük düşürme dediğiniz şeye biz kişilik haklarına saldırı diyoruz ve bunun için tazminat davası açılıyor. Hakim de der ki bunun için suç işlenmez, gelinir dava açılır. Hukukta hukuka uygunluk nedenleri denen bir olay var, hukuka aykırı fiili hukuku uygun hale getirir, işlediğiniz suçu suç olmaktan çıkarır diyim, bu kadın eğer ki böyle bir suç işlediyse psikolojik baskı vs diyerek bu suçtan yırtamaz; çünkü hukuka uygunluk nedenlerinden hiçbirine girmiyor bu. Belki hakim bu durumu takdiri hafifletici neden sayabilir, o da belki; çünkü takdir yetkisinde. Bu durumu psikolojik baskı da saymayabilir gerçi hakim, adam gidip akrabalara çocuğu aldırsın demiş sadece, istese aldırmazdı üye, karşı tarafın iradesini tahakküm altına alacak bir şeyi karşı tarafa karşı sistematik ve sürekli halde yapmamış, evden gittikten çok kısa bir süre sonra kürtaj oldu üye, adam da kadın gittikten sonra muhattap almamış, süreç çok kısa ve hiç görüşülmüyor, hakim psikolojik baskı var-yok neye karar verir bilemem. Iş yerini ne diye şahit gösterecek? Adam orada kimseye bir şey dememiş, kadın arayıp da anlatmış. Mahkemede bu konuyla ilgili kadının dediklerini doğrulayacak adamdan yana bir şey görmemişler, işitmemişler. Söylenenlerin kendilerine yine iddia sahibi tarafından dediklerini diyecekler. Kadın eşi ile zaten eşinin ailesinin üstünde, eşinin ailesinin verdiği evde oturuyorlarmış. Adamın şiddet uyguladığına tanıklık edecek komşu bulması bile zor üyenin. Adamınsa delil bulması çok basit, komşuları şahit göstermesi basit, kamera kaydı desen öyle. Bu üyenin olduğu gibi karşı tarafında bir avukatı olacak, o da delilleri sunacak, onun da tanıkları olacak. Karşı tarafla iletişime geçmemek için akrabalarına gittim diyecek yüksek ihtimal. Ortada kamera kayıtları varken, iki üç yalancı şahitle de olmaz o işler dediğiniz gibi. Sizin dediğiniz senaryonun gidişatını da sonucunu da az çok tahmin edebiliyorum. Üye çocuk düşürme suçundan, kocası da suça azmettirmekten ceza alır. Cebir uyguladı mecbur kaldım vs diye iftira atarsa üstüne bi de bundan dava açılır.
Neyse yoruldum, sizin dediğiniz gibi yol almak istiyorsa zaten sizden akıl alacaktır. Yalnız bu şekilde iftira atmasına yönelterek, siz de bir suça azmettirmiş oluyorsunuz, yapmayın derim, nacizane önerim. Fikir alış verişı için de teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum.

Nasil dayanabiliyosn ya nasl evladin gtmis direnebilirdim aldırmıcaktın o çoçugu yazk günah nasil ödüceksiniz o çoçuğun gunahıni snde hiç çapalamamssn gidip aldrmıssn iyi haytta duruyosn bn yaşayamazdım bu acıyla

Is yeri bayani aradiginda annesi çıkmış bayanin cigliklarini duymuslar biz boyle birini calistiramayiz demisler. Destek olmasalar bile tanik olarak yazildiklari icin canlari sıkılacaktir. Adami isten attirmak icin guzel bi neden zaten onu istiyor. Yolunu yordamini otururlar avukatiyla düşünürler. 6 ay icinde bu tarz adam bu kadina hakaret icerikli bir sürü sey yazmistir allah bilir dusunse baska deliller de koyabilir ortaya. Basit bir bosanma da bile anlasmali olmasin burnundan getir diyebilioruz. Burda neler olmus neler. Bebek yasal sürede alindiysa her turlu kurtaja zorlandigini soylemesi taraftariyim zaten. Hakimler de vicdanina gore karar verio neticede.

Tamam işte yine benim dediğime geliyoruz, iş yerindekilerin bu bayanın dediklerini doğrulayacak bilgisi yok ki söylenenlerin bu bayan tarafından söylediğini diyecekleri için etkisi de yok gibi bir şey olacak. Birini işten çıkarmak da öyle kolay bir olay değil, iş davası açar adam. Beni tanık göstermişler, canım sıkıldı, hadi gidiyorsun diyemezler adama. Adam istedi diye değil ailesi istedi aldırdı çocuğu, bir önceki konuya bakarsanız görürsünüz. Evet hakim vicdanına göre karar veriyor ve üyenin bir iradesi olduğunu da göz ardı etmeyecekler, istese aldırmaz, doğururdu. Kocam istedi ben de aldırdım derse -başka bir şey derse kanıtlaması gerek ve farklı bir şey derse kanıtlayacak delili de yok, yine çok da dikkate alınmaz, karşıdaki adam tak tak delil sunarsa ki bu kadın mahkemeye delil sunacağı gibi o adam da delil sunacak ve ben o adamın daha kolay delil bulup, sunacağından eminim.- neyini zorlama sayıp da neyine vicdan yapacaklar. Kürtaj olayı altı aylık değil çok yeni ve altı aylık mesajları ne yapsın hakim. Sizin dediklerinizden bir şey çıkmaz eminim adım gibi yine diyorum. Varsa adamın 6 ay içinde yaptığı ve kanıtlanılabilir bir şiddet, hakaret açsın ceza davası; ama kürtaj olmasına sebep olmayan bir şeyleri öne sürmesin, kanıtlayamaz, kendi başı ağrır. Şu yapılır bu yapılır diye bir şey yok, her dediğinizi ispatlamakla mükellefsiniz mahkemede, delil getirmezseniz hakimler delil getirene inanır.
Sizin dediğiniz şekilde yol almak istiyorsa sizinle eminim özelden de olsa iletişime geçecektir, ben sıkıldım cidden, bana anlatmanıza gerek de yok bu senaryoları, tatbik edecek ben değilim zira, sizin dediklerinizi uygular sonuç ne çıkar yazar buraya, şu an afaki bir tartışma içerisindeyiz ve uzatmakta bir manâ göremiyorum. Iyi gunler diliyorum.

Yavrucum ben sana bisey yazmiyorum zaten sen benim konuya yazdiklarima yaziyorsun. En basindan beri. Saptirma hic. Taniklar var ispatlayabilir taniklar konusursa. Delil yok ne demek.

Yavrucum ben sana bisey yazmiyorum zaten sen benim konuya yazdiklarima yaziyorsun. En basindan beri. Saptirma hic. Taniklar var ispatlayabilir taniklar konusursa. Delil yok ne demek.
Cebir ya da tehdit yok ki çocuk aldırma konusunda zorlama olsun, ben size bunu anlatamadım. Birilerine gidip, çocuğu aldırsın demiş. Evet bunun için şahit var, bu sizin dediğiniz şeyin delili değil ki. Bu kişilik haklarına sakdırının delili ve hukuksal hak olarak tazminat sağlar. Uzun uzun anlattım ki anlayın diye. Kocam dedi, ben de aldırdım, eeee yani? Sen çocuk musun, iraden yok mu? Karşı tarafın senin iradeni tahakküm altına alacak bir cebir ya da tehditini kanıtlayacak tanık var mı? Yok; çünkü yapmamış ve yapmadığı bir şeyi adam rahatça kanıtlar.
Neyse ciddiyim konu sahibi sizinle temasa geçer, akıl alır dava için, uygular ve görürüz kimin dediği doğruymuş. Ben bir şeye açıklık getirdim sadece hukuksal olarak, siz üstüne senaryolar yazdınız ve afaki bir tartışma oldu. Uygulanmadığı sürece tartışma ile bir yere varılamaz, niye afaki olduğunu anlamak da zor değildir sizin açınızdan da haliyle.

merak ettiği için bakıyordur hata üstüne hata yapmışsın aç davanı ayrıl kurtul.

delil topluyordur

bakın sürekli geziyor evlendiğimizde de böyleydi onun yüzünden bitti
bakın fotoğraflar ortada sosyal medya yüzünden ev ile ilgilenmeeyeciğini söylüyordu

bunlar şuaralar kadın cinayetlerinde tahrik indirimi boşnamda da delil olabilir pekala

Kalan bosluklari kendi tamamlar avukatiyla oturup. Oyle bi adamin ceza almasi icin illa ki delil bulunur.

Kalan bosluklari kendi tamamlar avukatiyla oturup. Oyle bi adamin ceza almasi icin illa ki delil bulunur.
Kalan boşluk dediğiniz şey delil, avukat sahte delil düzenlemez. Önceden uğradığı şiddete dair belgesi, tanığı varsa ya da hakaret etmiştir, onun delili varsa onun peşine düşsün zaten, bir şekilde ceza aldırabilir öyle. Iste illaki bulunur diye bir şey olmuyor, olmayınca olmuyor maalesef. Kadın eşinin ailesinin üst dairesinde oturduğu için şiddet gördüğünü kanıtlaması bile kendi açısından zor şu anda. Olan bir şey için bile zorken, olmayan şeyin delilini bulmasının güçlüğünü tahmin edebilir herkes. Allah yardımcısı olsun diyorum sadece konu sahibine de. Size de seviyeli tartışmanızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…