ESIMLE BOSANIYORUZ NEDEN BENI SOSYAL MEDYADAN STALKLUYOR?

Mumessil alkollu araba kullaniyor kendisi ve ben eczane doktorlari gezip bana yaptiklrini anlatsam kimse ondan birsey almaz cnku babam 35 yillik esnaf herkrs taniyor yasadgm sehirde cok kucuk isede giremez buralarda
Bence önce boşanma işini halledn.isinden atılır mı bilmem ama derhal kurtulun bu adamdan

kaç haftalık hamileydin?
böyle saçma şeyde duymadım.

birde eşin yanında değil miydi? eşinin patronları seni niye aradı ki?
Benimde bebeğim gelişmeyi certainly 8 haftalık böyle Kürtaj oldum. Çok acılı ufak bir doğum gibi ama doktor rahim ağzını zadelememek için yaptığını söyledi. İlerde rahim ağzın tutmaz sonra dedi. Senin sağlığın için yapılan bir yöntem bu

Evlilikte 1 ay gibi kısa bir sürede boşanma davası açmadan nikahtan vazgeçme gibi bir şey duymuştum. Araştır istersen

Nikah iptali isteyebilirsin. Delillerini sunarsin baski altinda alinmis bir karar olduguna dair. Senin kurtajin da 10 haftaligi geçmişken yapılmış sanırım cebirle (aleme rezil ederek) ki şahitlerin var herkese duyurmus is yerinden bile duymuslar onlari tanik goster ekle davaya. Tanik olduklari icin bile canlari sıkılır atarlar adami isten. 1 hafta eve kilitlemis falan. Senin bosanma davasini gec önce ceza sonra maddi manevi tazminat davası acman lazim. Bosversene stalku falan. Beni rahatsiz etme de devam ederse bakmaya hakaret ettir kendine yapıştır dosyaya. Delil toplamaya bak.

İstenmeyen gelin olmuşsunuz yetmemiş
Üstüne çocuk aldırmışsınız ki bence bi insan daha ağır ne yaşayabilir dicem ama derdiniz sosyal medya olmuş
Ergen gibi bi soru ilginçsiniz

Meraktan başka birşey değil. Sakın bakıyor hesaplarıma hala beni seviyor moduna girme. Daha fazla hata yapmadan tamamen çıkar hayatından

Artik cok cabuk bitiyor evlilikler jet hiziyla baslayan jet hiziyla bitiyor hakkinda hayirlisi olsun

Öyle bir durum inşallah yoktur; çünkü o zaman bu üye de çocuk düşürme suçundan yargılanır. Koca düşürmesi için alıp bir yere kapatıp, zorla kürtaj yaptırmadıysa asıl fail konu sahibi şu durumda. Aleme rezil etmek cebir değil, fiziki bir şiddet olursa cebir kullanmış olur. Üye kendisi gidip yaptırmış kürtajı.

Son düzenleme:

Sozel tehditle bile alikoymak cebirdir. Örnek veriyorum "arabaya bin yoksa rezillik cikartirim." Bunu cebir olarak hüküm verdi karsi tarafa benim musteki oldugum bir davada hakim.

Sozel tehditle bile alikoymak cebirdir. Örnek veriyorum "arabaya bin yoksa rezillik cikartirim." Bunu cebir olarak hüküm verdi karsi tarafa benim musteki oldugum bir davada hakim.
Tehdit ayrı şey cebir ayrı şey. Cebir=şiddet demek, o sizin bahsettiğiniz şey tehdit. Hukuk bunları ayırıyor. Fiziksel bir güç kullanmalı ki cebir sayılabilsin. Burada üyeyi tehditte etmemiş, akrabalarını arayıp, çocuğu aldırmasını istemiş ki istese aldırmazdı üye, tehdit suçu da hemen oluşmuyor zaten. Her olayda ayrıca incelenir şartların oluşup oluşmadığı, sizin o araba mevzunuzla bu aynı şey değil. Buradan sizin dediğiniz gibi bir durum çıkmaz, eğer dediğiniz gibi süre geçtikten sonra kürtaj olmuşsa ilk bu üyenin başı derde girer.

Son düzenleme:
Bir de demeyi unuttum sizin davanız ne zamandı? Eski tck cebirin hem tehditi hem şiddeti kapsadığını kabul ediyordu. Bu yüzden farklı şeylerden bahsediyor olabiliriz. Şu anda cebir ve tehdit iki ayrı suç. Cebir ile tehdit suçunu birbirinden ayıran şey de cebirin fiziksel güç kullanarak yapılması. Mesela size bu şekilde söyledikten sonra adam elinizi tutup çekse bu cebir olurdu. Fail fiziksel bir şiddet uygulayarak bir şeyi yapmanızı isterse bu cebir suçunu oluşturur. Sizin bahsettiğiniz davada failin kendi iradesine bağlı haksız bir kötülüğe uğratılacağınız, size bildirilmiş ve gelecekte dediğini yapma ihtimali de var, o yüzden tehdit suçu oluşmuş. Burada bir şeyle tehdit edilmemiş üye, karşı taraf bir kötülük ya da saldırı edeceğinden bahsetmemiş, o yüzden tehditte oluşmuyor. Süresi geçip de kürtaj olduysa bunları öne süremez o yüzden. Ama sanki bu üye hamile kalalı 10 hafta olmadı gibi, yani inşallah olmamıştır. Rezil ettiyse karşı taraf, kişilik haklarına saldırı da bulunduysa bunlar için tazminat davası açabilir tabi.

Zorlama demek. Zor kullanarak biseyi yaptirma demek. Şiddet degil. Pek vakıf görmedim seni bu konulara tartismayalim o yuzden.

Yahu o kısımları da uyduracak kılıfına sokacak yoksa bile intikam degil mi amacı. Ki adam yapmis bunlari onceki konularinda var. Iyi bi savunmayla en az 2 yil yer. Hukuk mu okudun bilmiyorum da kalıp gibi düşünmenin dışına cikabilirsen para kazanırsın.

Manyağın tekidir belki de.
Sırf ayrılmamak için karşısındaki kadını hamile bırakan
Yıldırım nikahıyla evlenen
Sonra boşanacağım aldır çocuğu diyen bir yaratıktan normal bir davranış bekleyemeyiz.
Bir şylerin altında anlam aramayı bırakın. Açın davayı bitsin.

Zorlama demek. Zor kullanarak biseyi yaptirma demek. Şiddet degil. Pek vakıf görmedim seni bu konulara tartismayalim o yuzden.
Güç kullanarak zorlama demek, alt mesajda daha detaylı anlattım. Fiziksel güç yoksa cebir saymaz hakim onu. Kalıp gibi düşünmek değil işte bu, enli boylu düşünmek, bunları dedi diye hakim bunları doğru kabul etmez, delil ister, üyenin darp raporu olduğunu hiç sanmıyorum. Önceki şiddet olayları için şahit, rapor varsa açsın yine dava. Ama siz önceki şiddet olaylarını çocuk düşürme olayına uyarlamaya çalışıyorsunuz ve sonunda eğer ki sizin dediğiniz gibi yasal süre geçtikten sonra kürtaj olduysa kendi başı derde girer. Bu kadın kürtaj olduğu sıra adamdan ayrı, beni tuttu zorla götürdü çocuğumu düşürttü, bana cebir uyguladı, diyemez. Tehdit etti dese yine kanıtlayacak elde delil ne var, yine hiçbir şey. Karşı taraf üstüne bir de iftira davası açar, savcılık da çocuk düşürme suçundan kamu davası. Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olur.

stalklamakta ne var ki ben ilkokul aşkımı bulup bakıyorum bazen. boşanmaya niyetin varsa boşan. ayrıca her şey için adamı suçlama. çocuğu o aldır demiş sen aldırmışsın. bunun sorumluluğu ikinizde de var.

ayrıca evlenmeden hamile kalıyosun. yıldırım nikahı ile evleniyosun. sonra eşinin ailesi evinden kovuyo. kürtaj oluyosun guya zorla. eşin boşanmak istiyo. baba evine zor sığınıyosun. özet bu. ve hala instagrada vatsapta hikaye atıp kimerin baktığı ile ilgileniyosun. ilginç.

Bakti ki aleyhine dönebilir o kısmı söylemez. Ya da be bileyim düşük ilacıni kocam bana agri kesici diye verdi bilmiodum hastanedekiler de mecburen dusuk basladigi icin almak zorunda kaldi der. O kisim benim tahminim zaten kadin demiyor ki 10 haftaligi gectigi halde kurtaj oldum diye. Benim uydurduğum sey uzerinden tartisioruz su anda. Eger öyleyse de baski altinda zor kullailarak aldatmacayla o raddeye getirildm diyebilir. Hakime de boyle konusursa vicdan yaptirabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…