ESIMLE BOSANIYORUZ NEDEN BENI SOSYAL MEDYADAN STALKLUYOR?

Ayrılık acısını kadınlar genelde ilk zamanlar yoğun yaşar ama 2-3 ay her şeyi atlatabiliyoruz , aslında acı çektikçe yıkılacağımızı zannediyoruz fakat gerçek hiçte öyle olmuyor daha çok güçleniyoruz , sabırlı oluyoruz, soğukkanlı oluyor eyvallahsız oluyoruz. Erkekler ise ayrılığı ilk zamanlar kabullenemedikleri için ilk zamanlar pek tepkisiz oluyorlar nasıl olsa gidip iki üç güzel söz söylerim söz veririm gönlünü alırım mantalitesi olduğu için umursamıyorlar fakat aylar geçtikçe kadından tepki görmedikçe o zaman dank ediyor 1 dk ya ben bu kadını seviyorum onu kaybetmek istemiyorum diyip acı çekmeye başlıyorlar. Sen tepki verirsen ; Bak hala beni umursuyor , söyleniyo , kızıyo , ama bir yere gidemiyor diyor. Genelde erkek aklı böyle çalışıyor onlara laf işlemez , hareketlerinle onlara had bildirmek gerekiyor. Ona nasıl çektirirsin tek kalemde silip atarak ( Benim için bir şey ifade etmiyorsun) anlamına gelir. Hiç bir şey demene gerek yok en büyük ceza sessiz kalman.

Üzül acını çek bastırma ama şunu unutma hepsi geçicek 1 yıl sonra şükredeceksin kim bilir belki seni hak eden bir adamla yola devam ediceksin. Sadece kendi gücüne güven kimseye muhtaç değilsin. Sana değer vermeyen hiç kimseye eyvallahın olmasın arkadaşım.

Salla geç o yana :) acı çekiyor musun diye bakıyordur ..egosunun biyerleri daha çok kalksın diye .. o herhalde yalvar yakar geri döneceğini, ailesine kulluk edeceğini sandı :) bırak avucunu yalasın ,aç davayı egosunda boğulsun ..

Benim kızım benden habersiz evlense çok üzülürüm ...

Tabi zoru görünce kaçtı.sorumluluk alamadı adam olsaydı arkanızda dururdu bebeginle senin.sakin bu herife yalvarma.bundan koca olmaz.

Malesef bebegimden oldum hayat benim icin bitti aslinda. Artk yasamak bile anlamsiz

Böyle olmaması gerekirdi belki ama hayat başımıza herzaman dilediklerimizi getiren bir olgu değil.

Yaşayarak öğrenilmesi,görülmesi gereken durumlar varmış..

Hayat bitti diye düşünmenizi şuan yaşadığınız yoğun üzüntü ve strese bağlıyorum..bunun için mi herşeyi göze aldım pişmanlığı yaşıyorsunuz..evliliğini sürdürenler de "ben bununla mı evlenmişim" diye düşünmüyorlar sanmayın..evlilik başladığı gibi mutlu süren bir olgu değil.

Hayatınızın tüm anlamı aşk üzerine mi kuruluydu da birden anlamsızlaştı? bebek olayına girmek istemiyorum çünkü daha ilk zorlukta eşini terketmeyi seçen adamın iyi bir baba olacağınızı düşünmek hayal ötesi olurdu..üzüntünüzü anlıyorum haklısınız fakat bazen üzüldüğümüz durumların gelecekteki getirelerini düşünmek lazım..

Yerinizde olsam ailemden özür diler, önüme bakardım..eski kocanız sizi stalklasa da,sizden haber almaya çalışsada,size haberler gönderse de artık dönüşü olmayan bir yola çıktığınız kanaatindeyim..hakkınızda en hayırlısı olsun bundan sonra..

Cok tesekkur ederim gercekten hakkinizi helal edin o kdr iyi geldi ki resmen gozyaslarim d9kuldu gozumden. Biliyorum hersey iyi olacak benim hayatimda bu kadriyla kurtuldum zaten sukur. Ama onun hayatinda yolunda olmasn istiyrm. Is yerine yazdim aradilar ve sorusturmaya girdi dediler isinden olacak sonunda ve bir daha istesede oyle bir yere giremez. Ailesi sadece para pesinde ogullarinin maasini aldiklari icin elinden. Ama rabbim buyuk iste ben haksiz olsam isinden olmazdi hakliyim ki olacak sukur bu bile icime su serpti. Simdiki istedgm pisman olup gelsinde suratina tukureyim

Evet artik bu yoldan donmem Allahimda donmeyi bana nasip etmesin. Icim yaniyor bunu haketmedim evladimin alinmasini haketmedim

Tabi zoru görünce kaçtı.sorumluluk alamadı adam olsaydı arkanızda dururdu bebeginle senin.sakin bu herife yalvarma.bundan koca olmaz.
Yalvarmak mi Allah nasip etmesin. Twk duam isinden olacak onun sonrasinda ailesinin gercek yuzunu gormesini istyrm baskada bir istegm yok

Esim den ayrilmistim bir daha ayrilmyaym evlenmek zorunda kalayim diye beni hamile birakti
Sanki hamile bırakmak arkadan habersiz çevrilen bir işmiş gibi yazmışsın. Korunsaydın güzelim madem adam evlenmek zorunda kalman için hamile bıraktı.
Watsapta instagramda öylesine hikayede gezerken bakıyodur. Seni atlayıp altındaki adamdan mı devam etsin bakmaya. Asıl önemsemek bu olur. Öylesine sırada sen olduğun için bakıyor bence öyle.

Evet en baslarda yalvardim. Sonrasinda sessiz kaldim ofkemi kustum. Ama asla donmem artik. Bu is kafami gectim evladim gidinxe yuregimde bitti. Cocuk icin yalvardim zaten. 2 gun once coxugumj aldilar. Allahta elinde isini alacak. Bugun 1 ay oldu evleneli dusunun. Bende hic huzunlu seyler koymadim hep sahte yalandan seyler baskasindan caldim attim oynamakli kuluplu falan o aci ceksin

15 gunluk evliliginizde hamile kalip, ki belli ki evlilik oncesi hamile kalmissiniz, kimseden habersiz evlenirseniz basiniza bunlarin gelmesi cok normal. ( asla yargilamiyorum, Malesef toplum sartlari) eski esiniz eminim ki sadece benden hamile kaldi, evleniyim de sonra bosanirim, uzerimden sorumlulugu atarim, kafasi ile evlenmis. Stalklamasini da cok takmayin. Sonucta biz de evli barkli insanlariz kimleri kimleri stalkluyoruz sen biran once bosanma davani ac kurtul. Hicbir yerden de engelleme birak sende hayatin devam ettigini gorup kudursun.

Çok iyi gidiyosun devam et .sakın üzgün olduğunu hissettirme ..

Senin istediğin çocuğun hayatına engel olan bir adamdan ne beklersin ki? Bu ortak alınması gereken bir karar .. bırak ayağına takılır birgün ..sadece uzak dur ,asla soylediklerine inanma ve geri dönme .geri dönersen kendi ipini çekersin ..

Acacagim oda gorecek isinden de atilacak . Benim kaybedecek birseyim kalmadi artik bu hayatta ama onun isini elinden almama az kaldi

yani
hamilesiniz diye dayak yemeye devam mı

çok safsın.
kendini yakacaksın.
ölmez sağ kalırsak bu lafımı hatırlatırım sana açacağın konularda..

buyur bunlar hamile kaldığın için seni döven adamla evleneceğini söylediğin konundan.

ölmedik şükür .

Canım rica ederim ne demek , olucak emin ol er ya da geç sana yaptıklarının cezasını çekecek. Göreceksin hata duyduğunda banane ya diyecek rahatlığa geliceksin nefret dahi etmiyeceksin. Sadece kendine odaklan mutluluk huzur bizim içimde inan ne anneye ne babaya ne de evlada bağlı bu his. İçimizde ki boşluğu sadece ve sadece kendimizi çok severek ve kendimize çok değer vererek doldurabiliriz ondan kimsenin sevgisine ihtiyacımız kalmıyor emin ol :) Mutlu ol yüzün hep gülsün

Ben esimden ayrildgm icin onunla evlenmk zorunda kalayim diye beni hamile birakti. Sonrasinda olanlar bunlar. Engellersem daha cok merk eder gbime geliyor. Yakinda isinden de olacak insallah is yeri beni aradi ameliyata giriyordm annem acmis ciglimlarimi duymuslar ve adam bu sekilde davranan bir insan bizim imajimjzi zedeler demis sorusturmaya girmis. Allah buyuk iste isinden olsn en buyuk nimeti elinden gitsin gorucem ben onu. Aileside 5 kurus para vermicek. Ve benim canimdan can gitti o aciyi anlicak az da olsa

Zaten geri donmem yok ne aklimda ne kalbimde. Isinden olacak onu bekliyorum o gun kutlama yapcam lokma dokup dagitcam. Zaten barismak isteyecek adam cocugu aldirmaz

Allah razi olsun senden .... Allahimda senin yuzunu guldursun dualarini kabul etsin.

Sana zorla düşük mü yaptırdılar? Ve sen hala dava açmadın mı

Zaten geri donmem yok ne aklimda ne kalbimde. Isinden olacak onu bekliyorum o gun kutlama yapcam lokma dokup dagitcam. Zaten barismak isteyecek adam cocugu aldirmaz
Erken alınmış yanlis bir kararın aci sonucu .. boşver önüne bak ,ilgilenme .. kimse ettiğini bulmadan ölmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…