- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
6 yıllık evliyim.eşimle bu akşam ayrıldık sebebi ne aldatma ne şiddet ne yalan.şiddetli geçimsizlik.aslında böyle olucağını hiç tahmin etmezdim.biz çok kavga yapıyoruz.eşime yapmasını istemediğim şeyleri bir çok kez söylüyorum ama hep söyletiyor bende en sonunda dışarıda bile bağırmaya başladım.zaten çalışıyorum işim çok yoğun birde 3 yaşında çocuğum var hiç uğraşamıyorum sinirlerim kaldırmıyor ok bağırıyorum bana bıktım bağırmandan böyle olucaksa ayrılalım dedi bende sen bilirsin hemen git dedim oda gitti.hiç evliliği kurtarmak,hatayı anlamak gibi çabası yok sadece beni suçluyor hep bağırıyorsun diye ben sabır taşımıyım?hiç anlaşamıyoruz 10 gün küs kalıyoruz ne o düzeldi ne ben.psikiyatsite gittim ilaç kullandım ama hiç birşey değişmedi.o kafasına hiç birşeyi takmıyor umrunda değil.beni gün içinde hiç aramıyor bana fazla değer vermiyor bunu hissediyorum ama ona sorunca evliliğimizde hiç sorun yok.en son artık ben ona çok bağırdım sokakta dönüp bize baktılar oda bana salak dedi.böyle çirkin bir evlilik işte...sinir hastası oldum zaten hemen ayrılmak istedi bende sen bilirsin dedim.çok moralim bozuk ne olur bana birşeyler söyleyin çok kötüyüm