eşimle boşanma noktasından döndük ancak...

betxuxl19

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
2.051
14
156
Diğer
eşimle tayin nedeniyle 1 yıldır ayrı yaşıyorduk.asla aldatacak bir karekteri yoktu.beni de çok seviyordu.hafta sonları geliyor güzel vakit gçiriyorduk.her ihtiyacını karşılıyordum.ancak son 1 ayda kafayı bozdu.geçer diye bekledim geçmedi.kavga ettik.kavgada çok şey söylenir bilirsiniz.sonra o telefonlarıma ve mesajlarıma karşılık vermedi.o hafta sonu 5.evlilik yıldönümümüzdü. gelmedi.sonraki hafta okullar kapandı ancak gene gelmedi.üstelik alanyada tatil parası ödenmişti.çağırdım.gelmeyeceğini söyledi.yalvardım.yok.en son dakika geldi.otobüs bileti yandı.birlikte gittik.o gün bana seninle eskisi gibi olmaz dokunma bana ben senin için gemedim çocuğumuz için geldim dedi.yanıma tayin istemeyeceğini söyledi.böyle bir evlilik olurmuyu.iyice benden tiksinerek konuşunca ona boşanmak mı istiyorsun dedim evet dedi.boşanmak istediğini söyledi.kovdum.gitti.sonra okulundan araştırdım.bu başka 2 şehre 2 kız ve yanında 2 erkekle geziye gitmiş.önce tam olarak aldatıldığımı zannettim.ama o kızlar bununla flört bile etmeyecek kadar havalılarmış.son zamanlarda bu bir sürü elbise de almıştı.yani ikili görüşme ve seyahatte yok.benden ilk soğuduğu hafta okulla anıtkabire gitmişlerdi orda bir kızın 2 resimin çekmiş güye mekan çekiyor ama kız ortalanmış.o kızlarla gezerek havalanmış beni takmamış bu gezilerden haberim yoktu.üstelik resimlerine baktım sanki bekar biriymiş gibi o kızların fotolarını çekmiş hatta toplam 3 kızın.onlarda poz vermiş.önce seni hiç aldatmadım hep sevdim dedi.sonra tatile geri dön dedim dönmedi.sonra boşanıp boşanmamanın krarını veriyorum dedi.ben kindarım bunları unutamam dedi.ben gene alttan aldım biraz yalvardımda aslında demeliydimki hatayapan hem sensin hem de neyi düşünüyorsun?hiç düşünme bitti .ama diyemedim.ben ona şöyle bir mesaj attım.kabinden birine çarpıntın olduysa bu evliliğe dönme ama devam etmek istiyorsan tayin iste ya da resmi olarak mahkemeyle bu işi bitir.sonra tayin istemiyorum bu evliliği bundan sonra yürütemeyeceğim kararım bu diye mesaj çekti.uzun mesajlar konuşmalardan sonra ben sensiz yapamam tayin isteyeceğim seini seviyorum dedi.affetttim.tayin istedi ve çıktı da.bana gelip yanına kendimi sana affettireceğim dedi.bir gün sonra o kızları facesinden sileceksin dedim.kabul etmedi ben de o zaman herşey bitti dedim teli kapattım.1 gün sonra aradı ev kirası için.facesi ne yaptın dedim.napacam sileceğim dedi.bana 2 aydır zulum çektirmesine rağmen silmek çok ağrına gitmişti.üstelik beni de faceden silmiş.ancak 15 gündür barışmamıza rağmen 2kere aradı.şimdi kendi memleketinde.ben de onu aramıyorum.gelirmi gelmez mi bilmiyorum.sonumuz ne olur kızlar?çok hatalar yaptı kabalıklar, haksızlıklar.peki bu aldatmaya girer mi?lütfen yanıtlayın.benim aklım benim durumuma yetmiyor.ne yapmalıyım?

canim esin senden vazgecmis ve yeni heycanlar pesinden kosmus,halada devam ediyor bence.bide cocugunuz varmis ama benim fikrimce eskisi gibi olamazsaniz.seni bukadar üzen bi adama pek sans verme derim.

baska arayislara girmis hala aldatma oluyormu diye soruyorsun, arayan bulur mevlasinida belasinida. bu adamin nesine güveniyorsunki . nasil baskalariyla beraber olmadigina inanabiliyorsun. bide senden tiksiniyor diye yazmissin :bbo:
adam seni istemiyor neden yalvariyorsun anlamadim:sinifsinif:

cok merak ettim ona neler dediginizi , nasil oluyorda kavgada söylenen sözlerden sonra insan bir anda tiksinmeye basliyor sogumaya basliyor istemiyor bosanacagim diyor ve hala yalvaran siz oluyorsunuz, ne güzel mesleginizde varmis , zaten anlattiginiza görede baska sulara yelken acmis birde silmem o kizlari diye inat ediyormus yüzsüzlüge bakarmisin yaa..
bence siz ona tekmeyi vurun sag gösterip soldan cakin... tiksiniyormus beyefendi ne kadar agir bir söz yaa ,esinizden bunu duyduktan sonra yalvarmaniz cook ama cok büyük hata.. insallah biran önce bosanma davasini acarsiniz.. oda ne halt ediyorsa etsin, ayri ayri poz verenleri ceksin dursun.... utanmazlik resmen okurken daral geldi o derece yani adamin hareketlerine cok sabirli bir insanmisiniz..
cocugu icin geliyorsa yilda birmi görecek ayda birmi görecek gelsin görsün gururunuzu cignetmeyin bu kadarda

üzülerek söylüyorum ama bu evlilik çoktan bitmiş.eşiniz hiç de evli gibi hareket etmiyor ve edecek gibide durmuyor.şuan yanınızda olmamasıda buna işaret.

Kabullenemiyorsunuz ama evet aldatılmışsın..
Bu şekilde evliliği sürdürüp sürdürmemek sana kalmış ama biraz gururlu olun ve bitirin diyorum ben..

Adam hem suçlu hem güçlü! Ama ona bu cesareti siz vermişsiniz.
Gelip onun yalvar yakar olması gerekirken yalvaran siz olmuşsunuz.
Amiyane tabirle de kıçı kalkmış maalesef.
Bundan sonra uğraşan siz olmayın bari.

Eşin hatalı ama mesajla telefonla olacak iş değil yüz yüze gelip açık açık konuşmanız herşeyi içinizden sözcüklere dökmeniz gerek diye düşünüyorum...

Yazık hem suclu hemde güclü.
Var mı öyle seyy??
Yapan o düsünen de o.
Valla arkadasım bence bu düpedüz aldatmadır.
Karar sizin..

bence bu ilişkii bitmiş devam edip nereye kadar gidecek ki.. affedilen bir kere daha yapar yıllar sonrada olsa yapar... ki ciddi anlam da bir çabası da yok buna rağmen istemeniz yanlış.
zaten uzakdayken kısmende olsa alışmışsınızdır. yalnız devam edin yolunuza..

Bence en basta yanlis olan sey nedir biliyomusunuz,kari,kocanin is nedeniyle ayri durmalari cok,cok yanlis... egerki bu evlilige adim atilicaksa karar verildi ise ya ayni yerde is buluncak.yada evlenilmeyecek veyahut kadin calismayacak....kari koca sadece hafta sonlari gorusebiliyor yok yaa cok ters bir durum...illaki boyle bir durum bas gostermesi lagzimdi degilmi tayin istemesi icin...neye yararki artik....CADIARZU

Evliliginiz sallantiya girmis, inshAllah dogru yolu gorur esinizde yuvasini toplar yanibasina birdaha yanlisliklar yapmaz...

ya hem suçlu hem güçlü hem aldatıyor hem yalvartıyor nasılda üste çıkmış sizin yalvarmanız da şaşırttı beni, aldattığı apaçık hala naza çekiyor daha neler duycaz. Kardeşim Allah sabır versin mademki barışmışsın bundan sonra sabra çok ihtiyacın olacak adam baktı ki aldattığım halde hala beni bırakmıyor bundan sonra yapsam ne olcak diye düşünecek. Allah kolaylık versin

Beni istemeyeni bende istemezdim gururum ve onurum herşeyden önemli

bu tarz konuşmalar eşini seven bir erkeğin ağzından çıkacak cümleler değil.kendini bir şey zannediyor işi olmayıp beş kuruşsuz olsaydı görürdüm ben onu...
sizde kafanıza takıyorsunuz işiniz var mesleğiniz elinizde biraz kendinize güvenin.su an sizin tek sıkıntınız çocuk olmalı bence babasız büyütmek sadece sorun...

canım benim öncelikle allah yardımcın olsun çok üzüldüm ...benzer şeyleri yaşadım bende benim sana göre tek şansım çocuğum yoktu...ama kendini üzme herkes hak ettiğini yaşar merak etme ....

.sonra okulundan araştırdım.bu başka 2 şehre 2 kız ve yanında 2 erkekle geziye gitmiş.önce tam olarak aldatıldığımı zannettim.ama o kızlar bununla flört bile etmeyecek kadar havalılarmış

aldatılmışsınız. çok bariz. havalı kızlar ilgi duymadıkları 2 erkekle( ki biri evli) tatile çıkmazlar. 2 erkek ve 2 kız gezide. . ve bir şey olmayacak.
ilahi. sabah sabah güldürdünüz beni.
böyle avutmayın kendinizi. gerçeklerden kaçarak.
bu evliliğin sonu gelmiş bence. yapıyor ediyor pişman oluyor eşiniz.
size karşı hisleride dengesiz. bir seviyor, bir sevmiyor. bu şekilde evlilik yürümez. acı çekersiniz hep ,
en sağlıklısı, o yoluna ,siz yolunuza.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşin sana karşı heyecanını filan zaten kaybetmiş...
hadi bi halt yemiş, yakalandı diye kaybetme paniği bile yaşamamış...
sanırım elinin altında yedek elemen olarak görüyor seni...
geleceğiniz ne olur bilemem ama, bence kendi mutluluğun için devam etme...

sakın uzulme canım ama eşin senı gözden çıkarmış bence egıtımcıymışsın kendı ayakalrın ustunde durabılen bı ınsansın neyı beklıyosun kı nıye yalvarıyosun bı ınsan bır kere aldattımı hep aldatır unutma bunu bence ayrıl gıtsın zaten senı gerçekten sevıyosa doner gelır bosanıpta tekrar evlenen çıftler dolu hem ıkınızede deneme suresı olur herseyı anlarsın zaten bu surecte bosanma zaamnında senden vazgecmezse tamam dersın yanlış yapmışım ama hıç arayıp sormazsa kendı hayatına bakarsa ıyıkıde bosanmışım dersın bılmıyorum ben boyle dusunuyorumm

aldatıldınız ve üstüne bide yalvardınız öyle mi ?akannehir

İki gün sonra arar eşiniz geliyorum der kabul edersiniz
sizden coktan vazgeçmiş başka arayışlara girmiş bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…