eşimle tayin nedeniyle 1 yıldır ayrı yaşıyorduk.asla aldatacak bir karekteri yoktu.beni de çok seviyordu.hafta sonları geliyor güzel vakit gçiriyorduk.her ihtiyacını karşılıyordum.ancak son 1 ayda kafayı bozdu.geçer diye bekledim geçmedi.kavga ettik.kavgada çok şey söylenir bilirsiniz.sonra o telefonlarıma ve mesajlarıma karşılık vermedi.o hafta sonu 5.evlilik yıldönümümüzdü. gelmedi.sonraki hafta okullar kapandı ancak gene gelmedi.üstelik alanyada tatil parası ödenmişti.çağırdım.gelmeyeceğini söyledi.yalvardım.yok.en son dakika geldi.otobüs bileti yandı.birlikte gittik.o gün bana seninle eskisi gibi olmaz dokunma bana ben senin için gemedim çocuğumuz için geldim dedi.yanıma tayin istemeyeceğini söyledi.böyle bir evlilik olurmuyu.iyice benden tiksinerek konuşunca ona boşanmak mı istiyorsun dedim evet dedi.boşanmak istediğini söyledi.kovdum.gitti.sonra okulundan araştırdım.bu başka 2 şehre 2 kız ve yanında 2 erkekle geziye gitmiş.önce tam olarak aldatıldığımı zannettim.ama o kızlar bununla flört bile etmeyecek kadar havalılarmış.son zamanlarda bu bir sürü elbise de almıştı.yani ikili görüşme ve seyahatte yok.benden ilk soğuduğu hafta okulla anıtkabire gitmişlerdi orda bir kızın 2 resimin çekmiş güye mekan çekiyor ama kız ortalanmış.o kızlarla gezerek havalanmış beni takmamış bu gezilerden haberim yoktu.üstelik resimlerine baktım sanki bekar biriymiş gibi o kızların fotolarını çekmiş hatta toplam 3 kızın.onlarda poz vermiş.önce seni hiç aldatmadım hep sevdim dedi.sonra tatile geri dön dedim dönmedi.sonra boşanıp boşanmamanın krarını veriyorum dedi.ben kindarım bunları unutamam dedi.ben gene alttan aldım biraz yalvardımda aslında demeliydimki hatayapan hem sensin hem de neyi düşünüyorsun?hiç düşünme bitti .ama diyemedim.ben ona şöyle bir mesaj attım.kabinden birine çarpıntın olduysa bu evliliğe dönme ama devam etmek istiyorsan tayin iste ya da resmi olarak mahkemeyle bu işi bitir.sonra tayin istemiyorum bu evliliği bundan sonra yürütemeyeceğim kararım bu diye mesaj çekti.uzun mesajlar konuşmalardan sonra ben sensiz yapamam tayin isteyeceğim seini seviyorum dedi.affetttim.tayin istedi ve çıktı da.bana gelip yanına kendimi sana affettireceğim dedi.bir gün sonra o kızları facesinden sileceksin dedim.kabul etmedi ben de o zaman herşey bitti dedim teli kapattım.1 gün sonra aradı ev kirası için.facesi ne yaptın dedim.napacam sileceğim dedi.bana 2 aydır zulum çektirmesine rağmen silmek çok ağrına gitmişti.üstelik beni de faceden silmiş.ancak 15 gündür barışmamıza rağmen 2kere aradı.şimdi kendi memleketinde.ben de onu aramıyorum.gelirmi gelmez mi bilmiyorum.sonumuz ne olur kızlar?çok hatalar yaptı kabalıklar, haksızlıklar.peki bu aldatmaya girer mi?lütfen yanıtlayın.benim aklım benim durumuma yetmiyor.ne yapmalıyım?
eşimle tayin nedeniyle 1 yıldır ayrı yaşıyorduk.asla aldatacak bir karekteri yoktu.beni de çok seviyordu.hafta sonları geliyor güzel vakit gçiriyorduk.her ihtiyacını karşılıyordum.ancak son 1 ayda kafayı bozdu.geçer diye bekledim geçmedi.kavga ettik.kavgada çok şey söylenir bilirsiniz.sonra o telefonlarıma ve mesajlarıma karşılık vermedi.o hafta sonu 5.evlilik yıldönümümüzdü. gelmedi.sonraki hafta okullar kapandı ancak gene gelmedi.üstelik alanyada tatil parası ödenmişti.çağırdım.gelmeyeceğini söyledi.yalvardım.yok.en son dakika geldi.otobüs bileti yandı.birlikte gittik.o gün bana seninle eskisi gibi olmaz dokunma bana ben senin için gemedim çocuğumuz için geldim dedi.yanıma tayin istemeyeceğini söyledi.böyle bir evlilik olurmuyu.iyice benden tiksinerek konuşunca ona boşanmak mı istiyorsun dedim evet dedi.boşanmak istediğini söyledi.kovdum.gitti.sonra okulundan araştırdım.bu başka 2 şehre 2 kız ve yanında 2 erkekle geziye gitmiş.önce tam olarak aldatıldığımı zannettim.ama o kızlar bununla flört bile etmeyecek kadar havalılarmış.son zamanlarda bu bir sürü elbise de almıştı.yani ikili görüşme ve seyahatte yok.benden ilk soğuduğu hafta okulla anıtkabire gitmişlerdi orda bir kızın 2 resimin çekmiş güye mekan çekiyor ama kız ortalanmış.o kızlarla gezerek havalanmış beni takmamış bu gezilerden haberim yoktu.üstelik resimlerine baktım sanki bekar biriymiş gibi o kızların fotolarını çekmiş hatta toplam 3 kızın.onlarda poz vermiş.önce seni hiç aldatmadım hep sevdim dedi.sonra tatile geri dön dedim dönmedi.sonra boşanıp boşanmamanın krarını veriyorum dedi.ben kindarım bunları unutamam dedi.ben gene alttan aldım biraz yalvardımda aslında demeliydimki hatayapan hem sensin hem de neyi düşünüyorsun?hiç düşünme bitti .ama diyemedim.ben ona şöyle bir mesaj attım.kabinden birine çarpıntın olduysa bu evliliğe dönme ama devam etmek istiyorsan tayin iste ya da resmi olarak mahkemeyle bu işi bitir.sonra tayin istemiyorum bu evliliği bundan sonra yürütemeyeceğim kararım bu diye mesaj çekti.uzun mesajlar konuşmalardan sonra ben sensiz yapamam tayin isteyeceğim seini seviyorum dedi.affetttim.tayin istedi ve çıktı da.bana gelip yanına kendimi sana affettireceğim dedi.bir gün sonra o kızları facesinden sileceksin dedim.kabul etmedi ben de o zaman herşey bitti dedim teli kapattım.1 gün sonra aradı ev kirası için.facesi ne yaptın dedim.napacam sileceğim dedi.bana 2 aydır zulum çektirmesine rağmen silmek çok ağrına gitmişti.üstelik beni de faceden silmiş.ancak 15 gündür barışmamıza rağmen 2kere aradı.şimdi kendi memleketinde.ben de onu aramıyorum.gelirmi gelmez mi bilmiyorum.sonumuz ne olur kızlar?çok hatalar yaptı kabalıklar, haksızlıklar.peki bu aldatmaya girer mi?lütfen yanıtlayın.benim aklım benim durumuma yetmiyor.ne yapmalıyım?
sakın uzulme canım ama eşin senı gözden çıkarmış bence egıtımcıymışsın kendı ayakalrın ustunde durabılen bı ınsansın neyı beklıyosun kı nıye yalvarıyosun bı ınsan bır kere aldattımı hep aldatır unutma bunu bence ayrıl gıtsın zaten senı gerçekten sevıyosa doner gelır bosanıpta tekrar evlenen çıftler dolu hem ıkınızede deneme suresı olur herseyı anlarsın zaten bu surecte bosanma zaamnında senden vazgecmezse tamam dersın yanlış yapmışım ama hıç arayıp sormazsa kendı hayatına bakarsa ıyıkıde bosanmışım dersın bılmıyorum ben boyle dusunuyorummeşimle tayin nedeniyle 1 yıldır ayrı yaşıyorduk.asla aldatacak bir karekteri yoktu.beni de çok seviyordu.hafta sonları geliyor güzel vakit gçiriyorduk.her ihtiyacını karşılıyordum.ancak son 1 ayda kafayı bozdu.geçer diye bekledim geçmedi.kavga ettik.kavgada çok şey söylenir bilirsiniz.sonra o telefonlarıma ve mesajlarıma karşılık vermedi.o hafta sonu 5.evlilik yıldönümümüzdü. gelmedi.sonraki hafta okullar kapandı ancak gene gelmedi.üstelik alanyada tatil parası ödenmişti.çağırdım.gelmeyeceğini söyledi.yalvardım.yok.en son dakika geldi.otobüs bileti yandı.birlikte gittik.o gün bana seninle eskisi gibi olmaz dokunma bana ben senin için gemedim çocuğumuz için geldim dedi.yanıma tayin istemeyeceğini söyledi.böyle bir evlilik olurmuyu.iyice benden tiksinerek konuşunca ona boşanmak mı istiyorsun dedim evet dedi.boşanmak istediğini söyledi.kovdum.gitti.sonra okulundan araştırdım.bu başka 2 şehre 2 kız ve yanında 2 erkekle geziye gitmiş.önce tam olarak aldatıldığımı zannettim.ama o kızlar bununla flört bile etmeyecek kadar havalılarmış.son zamanlarda bu bir sürü elbise de almıştı.yani ikili görüşme ve seyahatte yok.benden ilk soğuduğu hafta okulla anıtkabire gitmişlerdi orda bir kızın 2 resimin çekmiş güye mekan çekiyor ama kız ortalanmış.o kızlarla gezerek havalanmış beni takmamış bu gezilerden haberim yoktu.üstelik resimlerine baktım sanki bekar biriymiş gibi o kızların fotolarını çekmiş hatta toplam 3 kızın.onlarda poz vermiş.önce seni hiç aldatmadım hep sevdim dedi.sonra tatile geri dön dedim dönmedi.sonra boşanıp boşanmamanın krarını veriyorum dedi.ben kindarım bunları unutamam dedi.ben gene alttan aldım biraz yalvardımda aslında demeliydimki hatayapan hem sensin hem de neyi düşünüyorsun?hiç düşünme bitti .ama diyemedim.ben ona şöyle bir mesaj attım.kabinden birine çarpıntın olduysa bu evliliğe dönme ama devam etmek istiyorsan tayin iste ya da resmi olarak mahkemeyle bu işi bitir.sonra tayin istemiyorum bu evliliği bundan sonra yürütemeyeceğim kararım bu diye mesaj çekti.uzun mesajlar konuşmalardan sonra ben sensiz yapamam tayin isteyeceğim seini seviyorum dedi.affetttim.tayin istedi ve çıktı da.bana gelip yanına kendimi sana affettireceğim dedi.bir gün sonra o kızları facesinden sileceksin dedim.kabul etmedi ben de o zaman herşey bitti dedim teli kapattım.1 gün sonra aradı ev kirası için.facesi ne yaptın dedim.napacam sileceğim dedi.bana 2 aydır zulum çektirmesine rağmen silmek çok ağrına gitmişti.üstelik beni de faceden silmiş.ancak 15 gündür barışmamıza rağmen 2kere aradı.şimdi kendi memleketinde.ben de onu aramıyorum.gelirmi gelmez mi bilmiyorum.sonumuz ne olur kızlar?çok hatalar yaptı kabalıklar, haksızlıklar.peki bu aldatmaya girer mi?lütfen yanıtlayın.benim aklım benim durumuma yetmiyor.ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?