gel davayı aç arabamı getir dedim.o nerden senin araban oluyor vs yazınca kudurdum.hem yıllarımı hem paramı hem de kızlığımı almıştı benden çünkü.ben ona çok ağır mesajlar attım.üniversiteden beri doyurdum seni şimdi adam mı oldun aç falan yazdım.
Kabullenemiyorsunuz ama evet aldatılmışsın..
Bu şekilde evliliği sürdürüp sürdürmemek sana kalmış ama biraz gururlu olun ve bitirin diyorum ben..
barıştık o nedenle tayin istedi yanıma .kuyruğu dik tutmaya, ezilmemeye çalışıyor.eminim fiziksel bişey yok.o kızlar bunu sadece o sıkıcı kasaba ortamından kurtulmak için kullandılar yanlarında 3 erkekde var. onun arabayla kendine güveni arttı bir de arayı düzeltmek için söylediklerimle(başa kalkmalarımla)benden soğudu.ama son söylediklerimi inanın haketti.sabretmek beklemek çok zor.kararından vazgeçme derken ayrıl mı diyorsun?
bir şöyle düşünüyorum tayin istediğine göre gelecek iyi davranacak düzelecek
bir de beni artık sevmiyor yapamayacak.
bunu iki şekilde yapabilir ayrılmayı:
1.si evi ayrı yere taşır boşanır
2.si beni ayrılalım sözünü demeye zorlatır kötü davranır böylece yükü üstünden atar.
herşeyin hayırlısı.
ona o kadar iyi bir karılık ettim ki anlatamam nelelr neler.ama mütevazi biriyim.güzelim de ama o bunları hissedememiş.arabayı alınca beni küçük görmüş iki kızla gezince de...[/QUOTE]
hala bunu kabul etmekte zorlanıyorsunuz. yazmışsınız 2 erkek ve 2 kız 2 şehir gezmişler, tatile çıkmışlar arabayla. ve diyorsunuz ki o sıkıcı kasabadan kurtulmak için kullandılar. e
ee kullanmışlarsa eşinizde kullandırmış işte kendini.
evli adamın ne işi var, 2 kızla gezide tatilde. ve bir şey olmadı diyorsunuz hala.
hep diyorum yinede diyeceğim. insan neye inanmak isterse, ona inanırmış. sizde böyle inandırıyorsunuz kendinizi...
valla biz kadınlar ne kadar toleranslıyız. hala konuş diyoruz. ya,siz , 2 erkekle vebir kız arkadaşınızla ,2 şehir gezmeye,tatile, gitseniz,adam ne der Allahaşkına. ...
ha normal mi der. adamlar havalıydı zaten kadınlara bakmazdı mı der ,etraf. .
yapmayın ya..
Canım hamileyken hatırlıyorum eşinle bir sorunun hiç yoktu anlattığın yansıttığın.Aksine yardımcı filan derdin yanlış hatırlamıyorum dimi..flört ya da fiziksel aldatma olmadığına eminim.çok araştırdım.ancak ruhuyla yaptıysa bilemem.
o son dönemde bunalıma girdi.depresyona.dengesiz davranışlarım ondan beni affet dedi.bizim 5 yıldır iyi bir evliliğimiz vardı.hem de çok iyi.ben o bana karşı kaba ilgisiz olunca başına bazı şeyleri kalktım.o hafta evlilik yıldönümümüzdü.gelmedi.bizim aramızda bir denklik yoktu.evlenirken inanın herşeyleri ben aldım.altınlarla da düğünü yaptı.öncesi de var o hem yetim hem öksüz olduğu için ona çok iyi davrandım.durumu yoktu .benim iyiydi.ona çoook yardımlarda bulundum.kendisiyle ilgili başak problemlerde olmuştu ben hep onu sevdim belli ettim kıçını kaldırdım.ne zaman parayı buldu.o zaman azdı.altına toyota araba aldık.herşey ondan sonra oldu zaten.
kararım bu dedikten sonra tatmam gel davayı aç arabamı getir dedim.o nerden senin araban oluyor vs yazınca kudurdum.hem yıllarımı hem paramı hem de kızlığımı almıştı benden çünkü.ben ona çok ağır mesajlar attım.üniversiteden beri doyurdum seni şimdi adam mı oldun aç falan yazdım.
madem hiç bir şey söylemediğimde buna rağmen bunları unutamıyordu şimdi bu sözleri nasıl unutacak?
o bana barışma mesajı attı.kendini bunları söylememek için çok tuttun biliyorum seni de buna ben zorladım dedi.
faceden silmek için bir gün bekledi.amacı bence bana baskı yapamazsın beni adam edemezsindi.
14 temmuzda barıştık güya.16sında faceden sildi.sonra 9 gün sonra aradı napıyon dedi bebekle konuştı kapattık.ve hala hiç konuşmadık.
çok dik kafalı biri.beni aldattın dediğime çok kızıyor.
yorumlarınız için çok mineettarım.gerçekten herkes olayı anlamış.ve aynı kanaatte.
tayini barıştıktan sonra istedi ve ordan ayrılmak ordaki evi dağıtmak zorunda.sanırım son gün cuma.ben şimdi beklemekteyim.gelince ne yapacak.hala niyeti bozuk mu bilmiyorum.yoksa suç bastırıyor ya da gelmeye yüzü mü yok.hala benden hadi gel lafını da bekliyor olabilir.
ben bu süreçte 5 kilo verim çok yıprandım.olumlu adım atacak değilim ancak geldikten sonra hala surat yapıyor gönlümü almaya çalışmıyorsa ben bu işi bitireceğim.belki de ordaki eşyaları buraya getirip başka ev tutar o zaman olay netleşir.sizce tavrim nasıl?
bu tavrimin 3 nedeni var:
1.si bebek
2.si son iki aya kadar süper iyi giden bir evliliğin yıkılmasını istememenm
3.sü boşanmaktan korkuyorum.
belki de onu hala seviyorum.bilmiyorum.yaralarım hala kanıyor.
ancak dediğiniz gibi öğretmenim kendime ve kızıma çok iyi bakabilecek durumdayım.çok teşekkürler nasıl sancılı bir durumdayım bielemezsiniz.
diyenlerden biride ben olduğum için:lepi:
benim düşüncem canım,ben kadınla erkeği bir tutarım ama her yerde değil.Oratada bir çocuk olunca boşan demesi kolay değil.
Ben bir şans verirdim çünkü.
Canım hamileyken hatırlıyorum eşinle bir sorunun hiç yoktu anlattığın yansıttığın.Aksine yardımcı filan derdin yanlış hatırlamıyorum dimi..
Dediğim gibi sen konuşurken anlarsın zaten sonunuzu.Devam etmeli mi bitmeli mi?
Biz hamileyken erkekler hakkında ne çok sohbet ederdik bizi anlamıyorlar farklı bir dünyadan gelmişler diye..Lütfen o zamanki gibi düşün,biraz yapıcı olarak davran derim.Yuvayı yıkmak kolay ama sonrası..Çocuk olmasa tamam dicem gene,sen yoluna o yoluna.Bi daha görüşmezsin olur biter.Ama çocuk olunca sürekli görüşeceksin..Ve vereceğin karar çok doğru olmalı.
gurur ve onur sadece erkek tekelinde bi durum değil
erkek ihanet girişiminde bulunurken ortada olan bi çocuğu düşünmezse
şeyinin derdine düşüp kadın neden düşünsün
bu durumda kadının ayrılmayı istemesi daha mı adice erkeğin ihanetinden
ya da o adam ne kadar hakeder baba olmayı
baba olmak sadece alt yapı hizmetlerini karşılamak değil sonuçta
nasıl kadından bekleniyosa aileyi bi arada tutma fikri
erkek de aynı hassasiyeti göstermeli
tek başına olmuyo sonuçta çocuk neden güzellik..
üzgünüm canım hepimiz insanız ve hepimizin bir kalbi ve ruhu var. eğer erkek bundan hoşlanmıyorsa ve kadın bunu yaptığında kapıya koyuyorsa kadında aynı şekilde davranabilmeli.
erkek bunu kaldıramıyorsa,bu onun namusuna yapılan bir saldırıysa, biz kadınlarında bir şerefi ve namusu var.
yok öyle nane. ben erkeğim her haltı yerim sen kadınsın, otur oturduğun yerde mantalitesi beni aşar.
altına imzamı atarım okypete. sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.
saçını süpürge eden, kadının aldatmasını erkeğin aldatmasından daha kötü gören, eşinden dayak yiyince "ben de ona saygısızlık ettim haklıydı tokat atmakta" diyen kadınları gördükçe sizin gibilerden daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?