eşimle boşanma noktasından döndük ancak...

çok ağır konuşmuşsun canım ya, madem seni aldatmadığına eminsin, madem kalbin bu evliliğin devamından yana, keşke bu lafları söylemeseydin

benim anladığım sizin aranızda karşılıklı çok ağır bi iletişim kopukluğu var, bi kere anlamadığım neden yazışıyorsunuz, yani bi aile, 3 kişinin geleceği söz konusu bunlar mesajlarla konuşulur mu? mesaj olayı, yanlış anlaşılmalara çok açık ve ayrıca futursuz konuşmak için çok cesaret verici bi yöntem. Keşke en başından karşılıklı konuşabilseydiniz.

beni artık sevmiyor biliyorum diyosun, peki sen seni sevmeyen bi adamın senin yanında durmasına nasıl dayanacaksın

Son düzenleme:
Kabullenemiyorsunuz ama evet aldatılmışsın..
Bu şekilde evliliği sürdürüp sürdürmemek sana kalmış ama biraz gururlu olun ve bitirin diyorum ben..

Çok katılıyorum sana.Bu evlilik yürüse bile senin ve çocuğunun mutlu olabileceğini sanmıyorum ayrılman en iyisi.En başında yapman gerekirdi bunu ama sen sabretmişsin.Hala böyle yapıyorsa demekki zaten herşey bitmiş . Boşver boşuna eziyet çekme derim ben.

Evliliğinizde zaten problemler varmış, siz ne kadar mükemmel gidiyordu desenizde.
Problem olmasa o kadar ben yaptım ettim demezdiniz, o da evliliği için çaba gösterir, başka alemlere akmazdı, herşey yolunda değilmiş demek ki..
Zorlamanın alemi yok, bebek bu ortamda büyürse daha kötü.
Boşanmaktan korkmayın, evlenmek kadar tabi bir durum..

bi kız evli erkekle geziye gitck ve aralarında bi şey geçmiycekaklinialirimsmile:bbo:
inandınız mı?
adam sizin paranızı kullanıyor:hulya:
kendinize ne kadar güveniyorsunuz aldatmadı diye fisfisfis
üzüldüm size bilmiyorumkismile

5 yıllık evlilik

mesajla kavgalar ayrılmalar barışmalar

evlilikten çok iki sevgili arasındaki ilişkiye benziyor durumunuz

yanınıza geliyormuş nasılsa

umarım düzeltmek için çabalar

çocuğunuzda var

endişelerinizde haklısınız

herkes 2. bir şansı hak eder

diyenlerden biride ben olduğum için:lepi:
benim düşüncem canım,ben kadınla erkeği bir tutarım ama her yerde değil.Oratada bir çocuk olunca boşan demesi kolay değil.
Ben bir şans verirdim çünkü.

Canım hamileyken hatırlıyorum eşinle bir sorunun hiç yoktu anlattığın yansıttığın.Aksine yardımcı filan derdin yanlış hatırlamıyorum dimi..
Dediğim gibi sen konuşurken anlarsın zaten sonunuzu.Devam etmeli mi bitmeli mi?
Biz hamileyken erkekler hakkında ne çok sohbet ederdik bizi anlamıyorlar farklı bir dünyadan gelmişler diye..Lütfen o zamanki gibi düşün,biraz yapıcı olarak davran derim.Yuvayı yıkmak kolay ama sonrası..Çocuk olmasa tamam dicem gene,sen yoluna o yoluna.Bi daha görüşmezsin olur biter.Ama çocuk olunca sürekli görüşeceksin..Ve vereceğin karar çok doğru olmalı.

of of arkadaşım allah sabır versin.keşke yapmasalar 3kuruşluk zevk için insanların hayatlarını zehiretmeseler.fark etmez bir kadınla yatıp yatmaması seni aklından çıkarmış artık yok sadece gezmiş yok sanal yok sadece msj falan fasafiso.onu yap bunu yap demiyorum herşeyin hayırlısı allah yardımcın olsun.

diyenlerden biride ben olduğum için:lepi:
benim düşüncem canım,ben kadınla erkeği bir tutarım ama her yerde değil.Oratada bir çocuk olunca boşan demesi kolay değil.
Ben bir şans verirdim çünkü.

üzgünüm canım hepimiz insanız ve hepimizin bir kalbi ve ruhu var. eğer erkek bundan hoşlanmıyorsa ve kadın bunu yaptığında kapıya koyuyorsa kadında aynı şekilde davranabilmeli.
erkek bunu kaldıramıyorsa,bu onun namusuna yapılan bir saldırıysa, biz kadınlarında bir şerefi ve namusu var.
yok öyle nane. ben erkeğim her haltı yerim sen kadınsın, otur oturduğun yerde mantalitesi beni aşar.

gurur ve onur sadece erkek tekelinde bi durum değil
erkek ihanet girişiminde bulunurken ortada olan bi çocuğu düşünmezse
şeyinin derdine düşüp kadın neden düşünsün
bu durumda kadının ayrılmayı istemesi daha mı adice erkeğin ihanetinden
ya da o adam ne kadar hakeder baba olmayı
baba olmak sadece alt yapı hizmetlerini karşılamak değil sonuçta
nasıl kadından bekleniyosa aileyi bi arada tutma fikri
erkek de aynı hassasiyeti göstermeli
tek başına olmuyo sonuçta çocuk neden güzellik..

vereliniortakalkisalkisalkis

altına imzamı atarım okypete. sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum.

saçını süpürge eden, kadının aldatmasını erkeğin aldatmasından daha kötü gören, eşinden dayak yiyince "ben de ona saygısızlık ettim haklıydı tokat atmakta" diyen kadınları gördükçe sizin gibilerden daha fazla olması gerektiğini düşünüyorum.

yok bi gelişme.aramıyor gelmiyor sormuyor üstüme düşmesi lazım ama yok işte.çok sinirlerim gergin beynim sancılı.bekliyorum ama neyi?o geldiğinde artık o davranışlarıyla belli edecek.
peki diyelim ki geldi ve soğuk davranıyor fazla konuşmuyor gönlümü almıyor stem yapıyor hatt 3 gün bekleyeyim diyorum sonra ben sana bir şans verdim kendimi sana affettireceğim dediğin için seninle yeniden başalldım ancak amacın devam etmekse böyle yapmamaılısın.diyeyim mi?
misafirlikteyim akşama daha iyi girerrim

ah be guzelım onca olandan sonra hala kurtarmaya ondan adım beklemeye devam edıyorsun ama yok cok uzulerek soyluyorum ama sonu yok cnm bnm lutfen gerılme artık hersey ıcın hayırlısı ama duzelmek ısteyen duzeltmek ısteyen ınsan cırpınır bır seyler yapar kendını yıprattıgına degmiyor lutfen cocugunu dusun dıyelım sadece onun ıcın donup geldıgınde ılgısız sevgısız bır eşe katlanacaksın pekı ya sonra o cocuk sevgısız kavga dolu ortamda ne kadar ıyı buyuyebılır kı bılemıyorum ya da sen bu surecte hıcmı guzel seyler duymak ıstemeyeceksın hıcmı beraber bırseyler yapmak ıstemeyeceksın bılemıyorum gelecegı yalnız allah bılır ama gelecegımıze yon veren de bızlerız

Son 1 ayda bir soğukluk yaşanması ve aynı zamanda,
eşinizin başka birileriyle gezi ya da tatil yaptığınızı öğrenmeniz,
bana göre tesadüf değil.
Ben böyle tasadüflere inanmam.
Fiziksel birşey yoksa bile, bayağı eğlendiği ve sizi umursamadığı açık.
Fiziksel birşey olup olmadığını da bilmiyoruz.
Kızlar çok havalı olunca, kesin aldatmamış mıdır?
Bu alakayı nasıl kurdunuz orasını anlamadım.
Kızlar havalı olabilir, pekala eşinizle birşeylerde yaşayabilir, olamaz mı?
Eşiniz madem ,gayet doğal bir gezi yapmış,
sizin niye haberiniz yok, siz araştırarak öğreniyorsunuz, sizden neden saklanıyor?
İyi kokular gelmiyor işin içinden.
İpler bayağı kopmuş, siz de haklı ya da haksız,
bir erkeğe ağır şeyler kullanmışsınız.
Ve en önemliside hala sizin arkanızda duran,
yuvanızı toparlmaya çalışan biri yok karşınızda.
Bundan sonra zor görünüyor açıkçası.
Hala siz çabalıyorsunuz.
Ben ayrılın ya da ayrımlayın diyemem,
tabi aldatma varsa, bu da net değil, fiziksel aldatma yoksa bile,
dediğim gibi başka birşeyler olmuş gibi bence.
Bunları iyi değerlendirmek lazım.
Eğer aldatma varsa ve işler bu noktaya geldiyse,
ben bitmesinden yana olurum.
Sizin kararınız sizin tabi.

KK oldukça geniş bir üye kitlesine sahip sizin dediğiniz kadın portresi burada bile belki bir elin parmaklarını geçmez.Ki bırakın çoğunluktan bahsediyorsunuz sanıırm...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Haklısın okypcim ama bir evlat olunca doğru dürüst aldatma olmayınca ben kurtarılması gerektiğini düşünüyorum..
Hepimizin aynı fikirde olması zatn imkansız.Şeniz

buraya gerçekten çok kaliteli insanlar geliyor fikirler veriyor.herkese çok teşekkür ederim öncelikle.tanılarınız çok doğru.
benim eşimi tanıyanlar sizin yapmadığınız şu yorumları yaptılar ayrıca.
1.si kendini haklı göstermek, rahat gelmek ,ezilmemek ,kendisine laf söyletmemek için kendini haklı göstermek için barışmadan sonra aramıyor sormuyor bu şekilde suçu kabul etmiyor.lmaz:
birde benim onu çağırmamı bekleyerek kendini hala naza çekiyor öyle yaparsam daha rahat gelirim diye düşünüyor.
2.si suçluluk duyuyor nasıl geleceğim yüzüne bakacağım diye utanıyor utancından gelemiyor.
ben bu adamla 5 yıl flört 5 yıl evli kaldım ama çözemedim.şimdi aramamasının nedeni yüzünün olmaması mı yoksa boşanmak mı?
peki neden o kasabayı çok sevmesine rağmen sırf benim için tayin istedi.madem istedi neden arayı düzeltmeye çalışmıyor?amacı ne ne planlıyor?beni artık sevmiyor ve yapamayacağını mı düşünüyor.
arkadaşlar bu adam hiç aile görmemiş aşkı bitince de çok sevdiği hop hop hoplattığı çouğunu,aileyi hiç önemsemeden aşkı bitince evliliği de bitrme kararı almıştı.önce kaybedeceklerini düşündü tayin istedi çıktı da şimdi belki de pişman oldu.aşk evliliğiydi aşk bitti aile çocuk da önemli gelmedi ona.boşanmak istedi.
bu çok ahmak oynuyıor sadece gezmesine rağmen aldatmış pozisyonunda hareket ediyor bence.
ben iyi araştırdım diyenler normal bir arkadaşlık gezisiydi dediler.
hiç aramıyacağım bu hafta gelmesi gerekir çünkü okulunu değiştermek zorunda .ama yanıma gelmeden okulda işlerini hallederse ne yapayım?sonuçta ordaki evden hiç bir şey getirmse tvyi ve kap kacağı getirmeli.burdan durumu belli de olacak.
genede haftaya gelmezse ben artık sürümcemede kalmasını bayram sonunu beklemek istemiyorum.ne yapmalıyım?
gelirse sonuçta erkek seks istemeli en azından yaklaşmalı de mi?eğer hala konuşmuyorsa kaç gün beklemeliyim ve sonunda nasıl bir konuşma yapmalıyım?
çok yoruldum artık ne olacaksa olsun istiyorum.sizleri çok seviyorum.çok teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…