eşimle boşanma noktasından döndük ancak...

Bir de ben hep onu derim ilişkilerde,karşındakinin niyeti
çok önemli bir kere niyeti bozdu mu tekrar yapar Allah
kimseye göstermesin.Aldatma da sadece fiziksel olmaz,
onu aklından geçirmesi bile aldatmadır bence

canım Allah yardımcın olsun
gerçekten zor bir durum
eşinin neden hala tayin isteyip geldiğini anlayamadım?

Allah yardımcınız olsun... Saygısız sevgisiz bi eşiniz var... Sizde ayakları üstünde duran bi insansınız niye bu kadar tahammül ediyorsunuz... siz peşine düştükçe o daha beter kaçar oluyor... bırakın gitsin ama geri dönmeye çalıştığında da izin vermeyin buna...

Bi de eğitimci eşiniz nasıl bir insandır bu acaba telefonundaki resimde öğrencisine felan mı ait... yapabilecek yapıya sahip gibi...

Arkadaşlar,
Öncelikle 2 şey yanlış anlaşıldı.Kızlarla tatil yapılmadı günü birlik gezildi ve o barışma konuşmasında ısrarla özürler diledi ve gelmeyi istedi ben de gelme dedim.Beni kıkırtmak için tuzaklar kurdu.1)cüzdan 2)telefonundaki fotoğraf.ben zaten kırgınım beni üstüne saldırttı.
-ne düşünüyorsun dedim
-ne düşüneim tatil istedim geldim ya dedi....anlayacagınız kız meselesı dısındakı hatlarını kabul etmedı.Bana güvenmiyorsan bende s.... olup gıdıyım dedı ve gıttı.Kızlarla bıseyler yasamadıgına yemınler ettı ruhunla aldatmışsın sen benı dedım.
Sen beni çok küçük gördün,benim sana mütavazılıgım yetım ve öksüz olmandan dedim.Ben seni kabul edecektim ama gelmedin,affet beni demiyorsun,hala telafi etmiyorsun dedim.Sadece gezdiğini kusur buluyor....Şimdi yeni okuluna gitti ...eşyalarını da al git birdaha gelme ben bç,öyle bir evlilikböyle koca istemiyorum dedim.Sen benimle daha fazla zaman harcama dedı ve elınde hıc ırsey yok gıttı.
DOĞRU YAPMIŞMIYIM--ŞİMDİ NE YAPMALIYIM---GELİR Mİ?..OFFF!!

nasıl yani cüzdandan mı mesajlaşıyorsunuz? bundan skeç çıkar yahuu...

gelir mi ne demek şimdi? sen de iyi değilsin benceee...

Betül merhaba,
konunun başından beri özellikle senin yazdıklarını okumaya çalıştım...
öncelikle şu son mailinde göre tamamen kopmuş gibisiniz eşinle ve gitmiş..aslında o son bahsettiğin tavırları ile eve gelmeye hiçde hakkı yok diye düşündüm ben..şu anda eminimki içinde bulunduğun belirsizlik canını acıtıyordur çok iyi anlıyorum seni..yalnız emin ol ilk bir kaç gün den sonra şimdi hissedeceğin acılar haifledikçe daha aklı selim mantıklı düşüneceksin ve inan eşinde zaman geçtikçe öyle olacak..
sadece ben sende şunu hissettim eşin bir şekilde depresyon veya farklı bir yaşama adım atmış seni çocuğunu gözden çıkarmış gibi belki kızını olmasada seni öyle görünüyor ama sen hala konuşmaya çalışan kafandaki sorulara onun cevap vermesi için ilk adımları atan kişisin..
lütfen Yapma rica ediyorum bunu yapma..sanaa ayrıl yol ver demiyorum alsa hakkımız yok bu kararı verecek kişi sensin..ama sen annesin bende anne olduğum için anlarımki ileride kızın sana anne neden ayrıldın hiçmi sabredemedin gibi suçlamalarda bulunur ki ortada aldatma var ama doğru dürüst tek bir kanıt yok...seneler sonra sen bilsen bile bunlar yalan olur başkaları için...buradaki senin hayata bakışın çok öenmli fiziksel yada ruhsal gönülün kayması sorun ciddi sorun...ama eşinin bu durumla ilgili bırak vicdan duyması kendi bile ne istediğini bilmeyen bir durumda..ona ne istediğini anlaması için ondan ayrı kalman şart canım..böyle istediği gibi eve gelecek seninle muhatap olacak zor yani..ne yapmak istiyorsa bırak eşin kendi yapsın boşanmakmı bırak kendi gitsin mahkemeye başvursun başkasımı bırak gitsin zaten gitmiştir gerçektende..yani neden sen hem sosyal hem maddi anlamda ne istediğini bilemeyen bir adam için bu kadar sıkıntı çekesin hemde kızın var yükün ağır..yıllar sonra illaki bir suçlu olacaksa bırak tek suçlu o olsun..bırak herşeyi o yapsın yapacaktırda..
hakaret konularaına gelince özellikle bir adamın çocğunun annesine burada telaffuz edemeyeceğim o kelimeyi söylemesi inanki o kadar acıklı..ama inan evliliklerin hepsi tzo pembe olmuyor ve aşık olduğun adamdan neler neler duyuyorsun..yinede katlanılıyor..yani o notu sana yazıp cüzdana koyup seni krımak ne kadar planlı bişeydir bir anlık sinir falan değil yanii düşünsene eşler kavga eder ve bir anlık sinirle çıkar ya bu kasten ve planlayarak sana HAKARET ediyor..bence uzattım farkındayım ama şu ana kadar olan tavırlarını tamamen değiştirip farklı bir profil oluşturmalısın..ayrılmak istemiyorsan eğer diye yazıyorum ;Ona bunları yaptığına bin değil milyar pişman edene kadar ve eğer pişman olursa daha uzun seneler birlikte yaşarsanız her hatırladığında sana ettiği hakaertei yüzüne vuracağını belirt!
ve eğer sen ayrılmak istiyorsanda bu kadar duyarsız ve seni kazanmaya çalışmayan bir adam için isabetli alınmış bir kararda olmuş olabilir...
Ama her iki durumdada senin kazanman lazım anladın...senin bence kimseye ihtiyacın yok..ekonomik ve fiziksel olarak ona bağımlı değilsin GELİR miyi düşünme bırak bundan sonra başına gelecekleri o düşünsün !!! Sen kızının ve yaşamın Allahın sana verdiklerinin keyfini çıkart lütfen..hergün azalarak üzüleceksin ama azalacak a.s (emin ol yaşanmışlık dan dolayı tecrübe edilenlerden yola çıkarak yazdım sana)
sevgilerimle..
Allah yardımcın olcun..

ben telefonun fırlatınca duvara o da gitmişti düN.içim çok rahatlamıştı.giderken bir süRü şey söylemiştim .eğer bu evlilik devam edecekse hatalarını tamamen kabul etmeliydi.gitti ve tayin işini halledince beni aradı.ne dÜŞÜnüYORsun dedi.ben de anlattım.geleyim unutalım dedi.tamam dedim.gelince iyi davrandı.akşamda çoks özürler diledi.sadece gezdim seni seviyorum ve hiç aldatmadım utancımdan ve bana gelme istemiyorum dediğinden gelemedim dedi.
kabul etmem dediğim şeyleri şuan kabul ettim.inşallah eskisi gibi olacak.
herkeske çok teşekkür ederim.
biraz daha mesafeli bir ilişki yaşamalıyım belk:1hug:i ama mutluyum.

belliydi bunların olacağı. zaten baştan affedeceğinizi anlamıştım. hayırlı olsun. umarım pişman olmazsınız.

Evliliğiniz çoktan bitmiş zaten canım...
Bir de 1 yıl ayrı kalarak evlilik mi olur...
Ben asla yapamam öyle...

Eğer bu olayda sizin yerinizde ben olsaydım, ne yaptığı ne söylediği önemli bile değil, benden habersiz 2 ayrı şehre gittiğini öğrenince bitirirdim! Ne demek ya? Eğer benden sakladığı bişey olmasa neden haber vermesin ki?
Bilmiyorum ama, yalvardım demişsiniz,üzüldüm açıkçası.. Siz bişey yapmadınız ki nie yalvarıyorsunuz? Yalvarması gereken o, bırakın derim ben.. nacizane..

Son mesajınızı kaçırmışım, affetmişsiniz zaten, hayırlısı olsun ama umarım pişman olacağınız birşey yaşamazsınız..

Son düzenleme:
Eşin hatalı ama mesajla telefonla olacak iş değil yüz yüze gelip açık açık konuşmanız herşeyi içinizden sözcüklere dökmeniz gerek diye düşünüyorum...

Katılıyorum , eger devam kararı alınırsa acıl olarak tayın ıstenmelı ve artık aynı evde yasamalısınız. eger tayin işi uzarsa bu evlıklıgın sonu yok gıbı gorunuyr. herseyın hayırlısı olsun. sız elınızden gelenı yapmıs hatta gururunuzu bıle dusunmemeıssınız. gonlunuze gore olsun

bu kadar çok şeye katlanıp bir de bitmemesi için siz uğraştığınıza göre eşinizi çok seviyorsunuz.
bazen hayatta oyle olaylar oluyor ki insana 1 ay önce sorsalar böyle bi durumda napardın diye o zaman verdiği cevabın tam tersini yapabiliyor.gözün kör olması olayına çok inanırım ben.zaten erkeklerinde klasik taktiğidir suçluyken mağduru oynayıp üste çıkmak o yüzden ben size sadece sabır ve hayırlsını diliyorum.sakin kafayla düşünmeye çalışın araya zaman girsin biraz o zaman dışardan bi gözle bakabilirsiniz olaylara.

Bu adama fırsat falan verme yazık sana da.Belki seni seven düzgün bir insan çıkar karşına. Ayrıl git bakalım aldatan adama çocuğu bile göstermez mahkeme.Çocuğun bu tür bir ortamda nasıl büyür ? Er geç başka olaylar ortaya çıkacaktır. Boşanmak güzel değil ama bazen gerekli.

Afedersiniz bi yeri havaya kalkmış. ne kendiniz görüşün ne çocukları gösterin bi süre. Laf etmeye kalkarsan aileni kimler uğruna harcadıysan onlara git de. Süründür uzun süre. Arama sorma. Terbiyesiz adi herif. Karısı var çocuğu var hala nelerle uğraşıyo utanmaz. Bide boşanıcam diyor. kusura bakmayın ama bana böyle yapılsaydı çoktan küfrü basıl defol git demiştim gibime geliyor. Tabi yaşamadan söylemek kolay ama yazdıklarınız çok üzücü ya. ALLLAH yardımcınız olsun dilerim o bi yeri havaya kalkan adamda pişmanlıktan peşinizde köpek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…