eşimle boşanma noktasından döndük ancak...

eşin bi tiksinir gibi konuşmuş bi seviyormuş gibi konuşmuş
çok değişik bir adam
anlamadım. seni hala istiyor mu istemiyor mu

sadece fotoğraf çekmiş aldatma yok gibi görünüyor.
orayı artık kurcalama. kurcalayacaksan da eşine belli etmeden araştır. o olayla ilgili eşine soru sorma. ya da eşinin içme huyu falan varsa sarhoşken itiraf ettirmeyi deneyebilirsin. ama olayla ilgili kavga etme kapris yapma. altı üstü sıradan bir fotoğraf, elinde delilin yok.

yalnız sana şunu tavsiye ederim:
sakın kendini kandırma.
eğer geri dönmesi için ona sen ricalarda bulunduysan ve o da isteksizce kabul ettiyse bunu kendine itiraf et. aksi halde çok yanlış yerlere gider evliliğin.
mesela seni seviyorum demişse demiştir. ama demediyse sen bir takım davranışlarından "beni hala seviyo galiba" diye çıkarttıysan bu yanlış olabilir.
eşinin seni sevdiğinden emin olmalısın

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşin hatalı ama mesajla telefonla olacak iş değil yüz yüze gelip açık açık konuşmanız herşeyi içinizden sözcüklere dökmeniz gerek diye düşünüyorum...

Bende böyle düşünüyorum canım..
Açık açık konuşmanız taraftarıyım,bir araya gelin.Eğer seviyorsanız birbirinizi kızınızda var neticede bir şans daha verin birbirinize.
Ara çağır gel konuşalım diye,evliliği dişi kuş yapar kanattindeyim.Biraz nene görüşü eski kafalı ne olursa olsun ama kurtarabilirsin eğer seviyorsan..

adamdaki pişkinliğe bak yaa
hem hatalı hemde z.yağı gibi üstte.
aldatmak illa bedensel olmaz bence, hoş onuda bilmiyorsunuzki
bu kadar hakareti işitipte eskisi gibi olacağınızı sanmıyorum.
sizinde bu denli fedakarlığınızı çocuğunuza bağlıyorum.
allah yardım etsin

osizden kopalı çok olmuş bakmışki ona karşılık veren yok limana geri dönmüş üzgünümm ama kabul etmeseniz daha iyiydi

valla biz kadınlar ne kadar toleranslıyız. hala konuş diyoruz. ya,siz , 2 erkekle vebir kız arkadaşınızla ,2 şehir gezmeye,tatile, gitseniz,adam ne der Allahaşkına. ...
ha normal mi der. adamlar havalıydı zaten kadınlara bakmazdı mı der ,etraf. .
yapmayın ya..

canımsın salla gitsin sen eşini.her şey çoktan bitmiş ama senin gözün yeni görmüş,kulakların yeni duymuş.şimdi bitir ki çocuk büyüdüğünde daha bi zorlaşacak olay ve bitiremeyecek kendine yazık edeceksin.örnek olarak ben.inan 3 gün üzülürsün 4.gün oh be hayat varmış dersin.saygılarımla..

boşanıp boşanmamanın krarını veriyorum dedi.ben kindarım bunları unutamam dedi.

vallahi neden senden tiksinmişde dokunamıyormuş, neden ben kindarım bunları unutmam demiş anlamadım, sen ne yaptın ki?:uhm:
çocuğunuz kaç yaşında

Çok haklısın.. :1closedeyes:

Kendi işiniz gücünüz var,
size karşıda telafisi bence mümkün olmayan davranışları olmuş,
hala böyle bir adamı niye çekiyorsunuz?

flört ya da fiziksel aldatma olmadığına eminim.çok araştırdım.ancak ruhuyla yaptıysa bilemem.
o son dönemde bunalıma girdi.depresyona.dengesiz davranışlarım ondan beni affet dedi.bizim 5 yıldır iyi bir evliliğimiz vardı.hem de çok iyi.ben o bana karşı kaba ilgisiz olunca başına bazı şeyleri kalktım.o hafta evlilik yıldönümümüzdü.gelmedi.bizim aramızda bir denklik yoktu.evlenirken inanın herşeyleri ben aldım.altınlarla da düğünü yaptı.öncesi de var o hem yetim hem öksüz olduğu için ona çok iyi davrandım.durumu yoktu .benim iyiydi.ona çoook yardımlarda bulundum.kendisiyle ilgili başak problemlerde olmuştu ben hep onu sevdim belli ettim kıçını kaldırdım.ne zaman parayı buldu.o zaman azdı.altına toyota araba aldık.herşey ondan sonra oldu zaten.
kararım bu dedikten sonra tatmam gel davayı aç arabamı getir dedim.o nerden senin araban oluyor vs yazınca kudurdum.hem yıllarımı hem paramı hem de kızlığımı almıştı benden çünkü.ben ona çok ağır mesajlar attım.üniversiteden beri doyurdum seni şimdi adam mı oldun aç falan yazdım.
madem hiç bir şey söylemediğimde buna rağmen bunları unutamıyordu şimdi bu sözleri nasıl unutacak?

o bana barışma mesajı attı.kendini bunları söylememek için çok tuttun biliyorum seni de buna ben zorladım dedi.
faceden silmek için bir gün bekledi.amacı bence bana baskı yapamazsın beni adam edemezsindi.
14 temmuzda barıştık güya.16sında faceden sildi.sonra 9 gün sonra aradı napıyon dedi bebekle konuştı kapattık.ve hala hiç konuşmadık.
çok dik kafalı biri.beni aldattın dediğime çok kızıyor.
yorumlarınız için çok mineettarım.gerçekten herkes olayı anlamış.ve aynı kanaatte.
tayini barıştıktan sonra istedi ve ordan ayrılmak ordaki evi dağıtmak zorunda.sanırım son gün cuma.ben şimdi beklemekteyim.gelince ne yapacak.hala niyeti bozuk mu bilmiyorum.yoksa suç bastırıyor ya da gelmeye yüzü mü yok.hala benden hadi gel lafını da bekliyor olabilir.
ben bu süreçte 5 kilo verim çok yıprandım.olumlu adım atacak değilim ancak geldikten sonra hala surat yapıyor gönlümü almaya çalışmıyorsa ben bu işi bitireceğim.belki de ordaki eşyaları buraya getirip başka ev tutar o zaman olay netleşir.sizce tavrim nasıl?
bu tavrimin 3 nedeni var:
1.si bebek
2.si son iki aya kadar süper iyi giden bir evliliğin yıkılmasını istememenm
3.sü boşanmaktan korkuyorum.
belki de onu hala seviyorum.bilmiyorum.yaralarım hala kanıyor.
ancak dediğiniz gibi öğretmenim kendime ve kızıma çok iyi bakabilecek durumdayım.çok teşekkürler nasıl sancılı bir durumdayım bielemezsiniz.

sen kendın ıcın en dogru kararı vermışsın ogretmensın durumun ıyı cocuguna bakabılır kendı hayatını rahatlıkla surdurebılırsın eger hala sana surat yapıyor senı uzmeye devam edıyorsa neden daha fazla uzulesın kı barıştıysanız daha sık araması gerekmezmıydı bence bıraz daha dıkkatlı ol

bence tedbırı elden bırakma o kadar agır sozler gecmışkı aranızda araya uzaklıkta gırdı bıde eşinin yaşadıklarından pek emın degılsın senı aldattımı belkı bır gecelıktı yada ortama uyum saglamak ıcın ne bıleyım ama dıkkat et yelkenlerı suya ındırme kararından vazgecme dımdık dur karsısında o olmasada yaşayabılecegını hıssetsın sen degıl o senı kaybetmekten korksun kendıne yazık etme erkek mılletı bır kere aldatır effedersen yıne yapar gelıp gelmeyecegını bılmıyorsun daha aramıyor pekı neyı beklıyor aramak ıcın barışmadınızmı ınan en dogru kararı yıne sne vereceksın

barıştık o nedenle tayin istedi yanıma .kuyruğu dik tutmaya, ezilmemeye çalışıyor.eminim fiziksel bişey yok.o kızlar bunu sadece o sıkıcı kasaba ortamından kurtulmak için kullandılar yanlarında 3 erkekde var.
onun arabayla kendine güveni arttı bir de arayı düzeltmek için söylediklerimle(başa kalkmalarımla)benden soğudu.kendime haksızlık etmeyeyim.laflardan önce soğudu.ama son söylediklerimi inanın haketti.sabretmek beklemek çok zor.kararından vazgeçme derken ayrıl mı diyorsun?
bir şöyle düşünüyorum tayin istediğine göre gelecek iyi davranacak düzelecek
bir de beni artık sevmiyor yapamayacak.
bunu iki şekilde yapabilir ayrılmayı:
1.si evi ayrı yere taşır boşanır
2.si beni ayrılalım sözünü demeye zorlatır kötü davranır böylece yükü üstünden atar.
herşeyin hayırlısı.
ona o kadar iyi bir karılık ettim ki anlatamam nelelr neler.ama mütevazi biriyim.güzelim de ama o bunları hissedememiş.arabayı alınca beni küçük görmüş iki kızla gezince de...

Son düzenleme:
evet kararından vazgecme derken ayrılmayı dıyorum bu senın oncelıgın olsuncunku erkekler hemen degışmezler hatta hıc

ıyı davrandıgını aranızda yaşanan herşeyı unuttugunuzu dusunelım bu ıyı davranma ne zmna kadar bır ıkı uc gun belkı 1 hafta onun ıcın mesafenı koru onu ve sabrını ve sana olan sevgısını ölç bekle

eger ayrı eve taşınırsa ondan oönce aç boşanma davasını

sana kotu davranmasına ızın verme baktın bırsey degışmemiş aynı tas aynı hamam bıtırelım de bıtsın sonu bellı olan şeyı ertelemeye kendını ezdırmeye gerek varmı

3 yıldır eşimi istedıgım kıvama getırmek ıcın cabalıyorum cok sukur ıyı ama daha ıyı olsun her dedıgımı yapsın fılan ama olmuyor kavgayla denedım nafıle kustum nafıle konuştum nafıle dınledım nafıle sonunda bıraktım ve boyle kalsın dedım daha fazlası olmayacaksa kenımı hırpalamanın alemı yok boyle de mutluyum dedım nasıl olsa degışmıyor nasıl olsa huylu huyundan vazgecmıyor etrafım buradakı tum kadınlar erkeklerın asla degışmedıgını bana bır kez daha hatırlatıyor o yuzden dımdık ol

sen onun ıcın bu dunyada olabılecek en ıyı eşsin zaten kaybederse kendı kaybeder senın gıbı bır eşi yıllarca uzaklarda kendıne cocuguna bakıp sahıp cıkmışsın daha ne ıstıuyor sen ona en ıyı en guzel eş gorevını yerıne getırdın ıcın rahat olsun

Gerçekten merak ettiğim için soruyorum..
Eşinizin sizi aldatmadığına karar vermişsiniz.. Yani aralarında bişiy geçmemiş,sadece o kızlarla gezmişler fiziksel bir durum olmadığına göre ihanet yok diyorsunuz.. Arada sizin de kalbinizi kırmış,bunu da affetmişsiniz..Buraya kadar tamam..
Boşanmaktan korkuyorsunuz ki bu konuda sizi çok iyi anlıyorum tek kelime aksini iddia edemem..
Benim asıl merak ettiğim,eşinizin sizi incittiği dönemleri nasıl unutacaksınız? İnsanın ömrü boyunca aklından çıkmaz..Her canı sıkıldığında,size kızdığında ya da arabanın modelini değiştirdiğinde yeni arkadaşlar mı edincek kendisine?
Yanınıza tayin istemesi önemli değil ki?
Hep eşleri şehir dışında olanlar mı aldatılıyor yani?

oy oy kelimeler cok agir olmus
arada saygi bitince sevgide bitermis
bunlarin kocan unutamadigi icin yürümez gibi bu evlilik

( çok üzüldüm. siz ne zor günlerinde yanında olmuşsunuz. 1 sene o da sadece haftaiçleri boş kalınca bekar sanmış kendini. ondan adım bekleyin bence. herşeyi yapmışsınız artık o çaba gösterirse devam eder bence, eğer göstermezse de bitirirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…