KK oldukça geniş bir üye kitlesine sahip sizin dediğiniz kadın portresi burada bile belki bir elin parmaklarını geçmez.Ki bırakın çoğunluktan bahsediyorsunuz sanıırm...gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
Haklısın okypcim ama bir evlat olunca doğru dürüst aldatma olmayınca ben kurtarılması gerektiğini düşünüyorum..
Hepimizin aynı fikirde olması zatn imkansız.Şeniz
Önce tarzınızı düzgün belirtin lütfen.doğru dürüst aldatma neyin nesidir yaaaaaaaa
heralde sen eşin başka kızlarla gezip tozsa amaaaan aldatmamışki diyeceksin
sen yap kardeşim affet eşini sen bilirisin
çocuğunun babası sana çocuğuna önem vermesin kadınlarla gezsin
sen beklersin evde onu nasıl olsa öylemi
işte biz kadınlar erkekleri böyle yağlayıp balladıkça adam fiziksel bir şey olmadı diye daha çok gezer kızlarla bizde bekleriz evde çocuğumuzun babasını
adam kızlarla gezerken sende düşünürsün nasıl yuvamı kurtarayım diye
adam eşini aramamış özür dilememiş bile yaaaaaa
betül sen bakma bu tip insanlara işin var paran var çekme bu adamı
çekme ki seni daha fazla üzmesin
bırak ne hali varsa görsün
çocuğuna babalık yapmasını bilmeyen adamı sadece baba olduğu için bekleyen kadınları anlamayacam.
yorumunu ilk okudugumdan beri bitirmenden yanayim böyle bir karar alman güzel... pismis kelle bir adamla hayatini sürdürmen cok kötü olur senin icin deger bilmeyene deger vermiyeceksin kararin kalici olur insallah
tabiki herkesin farklı farklı görüşleri olması normal.herkes benden yana ve iyiliğimi istiyor.herkese çok teşekkür ederim.
bugün çektiği fotolara tekrar baktım çok hırslandım gerçekten bu adam beni gözden çıkarmış artık gelsin ve bu işi bitirsin istiyorum gerçekten
onun bitirmesi grurumu incitmeden tabi daha iyi olacak.çünkü çovuğuma karşı yüzde yüz haklı olacağım.geriye dönüp baktığımda keşke yapmasaydım etmeseydim diyeceğim hiç bişey kalmayacak.şua nki tek korkum artık ayrılmak değil taiyinin aldırıp yanıma gelmezse eşyalarını almazsa davaayı açmazsa arabamı getirmezse bu iş çok uzayacak.nasıl sabredeceğim ona konuşacak çok lafım var nasıl içimde tutacağım elaleme ne diyeceğim nerde diyecekler gerçi bu iş eylül başına kalcak çok uzun bir süre değil ama dayanamıyorum.en fazla bayram sonuna.
üzülecek biri olmadığını çok iyi anladım 5 para etmezmiş ama böyle sürümcemede yaşayamıyorum içim daralıyor.
tayinini aldırdığını duyup arasam gene alttan almış olacağım ve gelmeyen adam gene gelmez davayı açmama ihtimali de beni mahfediyor artık bitlerimden arınmak istiyorum.
çarşıda geziyorum çocuğumla oyunlar oynuyorum alışveriş yapıyorum ama yetmiyor içimden atamıyorum sıkıntılarımı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?