eşimle boşanma noktasından döndük ancak...

Esin evliligi coktan bitirmis ama senin haberin yok sanirim...........Kinci biriyim diyorsun farzet dondu iyi oldunuz.Mutlusunuz yada oyle gorunuyorsunuz onun sozleri yaptiklari unutulacak mi?ornek bir sohbet esnasinda Anitkabir kelimesi gecicek ve siz neyi hatirlayacaksizniz Ataturk'u mu yoksa o kizlarla resim cektirdigi geziyi mi?dogal olarak o an size cicek bile uzatsa kafasinda parcalamak isteyeceksiniz cicekleri.Bence birak gitsin bu adamdan birsey olmaz.

hala ne beklıyosun bu adamdan bırak gıtsın bak bakalım bosanalım dedıgınde hala aynı trıplerdemıı kuyrugunu nasıl sıkıstırıp gelıyoo

bence cıdden bıtırelım dee artık top onda olsun ne dıye sen dusunuyosun onu anlamıyorumm

eşin bu evliliği bitirmiş bile
gözünü dışarı çevirmiş ilgiyi başka kadınlara yöneltmiş
suçlu olduğu halde umursamıyor seni yeniden kazanmak için uğraşması gerekirken arayıp sormuyor bu nasıl evlilik
birde onun senin gönlünü alması gerekirken sen yalvarıyorsun
nediyim inşallah düzelir

doğru dürüst aldatma neyin nesidir yaaaaaaaa
heralde sen eşin başka kızlarla gezip tozsa amaaaan aldatmamışki diyeceksin
sen yap kardeşim affet eşini sen bilirisin
çocuğunun babası sana çocuğuna önem vermesin kadınlarla gezsin
sen beklersin evde onu nasıl olsa öylemi
işte biz kadınlar erkekleri böyle yağlayıp balladıkça adam fiziksel bir şey olmadı diye daha çok gezer kızlarla bizde bekleriz evde çocuğumuzun babasını
adam kızlarla gezerken sende düşünürsün nasıl yuvamı kurtarayım diye
adam eşini aramamış özür dilememiş bile yaaaaaa
betül sen bakma bu tip insanlara işin var paran var çekme bu adamı
çekme ki seni daha fazla üzmesin
bırak ne hali varsa görsün
çocuğuna babalık yapmasını bilmeyen adamı sadece baba olduğu için bekleyen kadınları anlamayacam.

Önce tarzınızı düzgün belirtin lütfen.
Herkesin düşüncesi bir değil kaldı ki ben kendi yaşantımı,düşüncemi,evliliğimi ve evliliğe bakış açımı kimseye onaylatmak zorunda değilim;değil mi güzel arkadaşım.
Bu tip insanlar derken??
Düşüncem benimdir,sizi ilgilendirmez.Lütfen kendi yorumunuzu önce gözden geçirin.Yada daha güzel bir fikriniz varsa onu sunun..

tabiki herkesin farklı farklı görüşleri olması normal.herkes benden yana ve iyiliğimi istiyor.herkese çok teşekkür ederim.
bugün çektiği fotolara tekrar baktım çok hırslandım gerçekten bu adam beni gözden çıkarmış artık gelsin ve bu işi bitirsin istiyorum gerçekten
onun bitirmesi grurumu incitmeden tabi daha iyi olacak.çünkü çovuğuma karşı yüzde yüz haklı olacağım.geriye dönüp baktığımda keşke yapmasaydım etmeseydim diyeceğim hiç bişey kalmayacak.şua nki tek korkum artık ayrılmak değil taiyinin aldırıp yanıma gelmezse eşyalarını almazsa davaayı açmazsa arabamı getirmezse bu iş çok uzayacak.nasıl sabredeceğim ona konuşacak çok lafım var nasıl içimde tutacağım elaleme ne diyeceğim nerde diyecekler gerçi bu iş eylül başına kalcak çok uzun bir süre değil ama dayanamıyorum.en fazla bayram sonuna.
üzülecek biri olmadığını çok iyi anladım 5 para etmezmiş ama böyle sürümcemede yaşayamıyorum içim daralıyor.
tayinini aldırdığını duyup arasam gene alttan almış olacağım ve gelmeyen adam gene gelmez davayı açmama ihtimali de beni mahfediyor artık bitlerimden arınmak istiyorum.
çarşıda geziyorum çocuğumla oyunlar oynuyorum alışveriş yapıyorum ama yetmiyor içimden atamıyorum sıkıntılarımı...

Son düzenleme:
Ezik kadın portresi çizmek daha kolay sanırım.. Herşeyi sineye çekmek hazmetmek yuva kurdum yıktırmam allah diye karaktersizlik örneği göstermek daha kolay.. Aradan yıllar geçtiğinde en güzel yıllarını hiç uğruna heba ettiğini gördüğünde onun hesabını kendine nasıl vericeksin.. Herşeyin planını yap Betül arkadaşım, en ince ayrıntısna kadar düşün çevrenin ağzını nası kapatırsın eşyalar nasıl gelir eşine neler dersin hesap et ama nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme, öyle birinden gelecek sevgi varsın eksik olsun. Seni hak eden birini bulucaksın emin ol.

samantha ardan yıllar geçmeyecek 1 ay en fazla 2 ay.taş çatlasa.eşyalar bende onda kıytırık iki eşya var.sen de bitirmekten yanasın yani...

yorumunu ilk okudugumdan beri bitirmenden yanayim böyle bir karar alman güzel... pismis kelle bir adamla hayatini sürdürmen cok kötü olur senin icin deger bilmeyene deger vermiyeceksin kararin kalici olur insallah

bence bekle. yuva yıkmak kolay yapmak zordur.belki kendimi nasıl affettiririm diye düşünüyor.sen bir annesin öncelikle. aile içinde gurur olmaz genede karar senin.opuyorumnanaktan

adam gibi çiçekle özürle açıklamalarla gelirse ölçüp biçtikten sonra zaten kabul ederim.ama bir hamle daha yaparsa yani örneğin tayin dönemine rağmen gelmezse eve gelip düşünüyorum derse ya da evi taşırsa ya da kendini haklı görürse beni önemsemezse bitmiştir.

çok sinirlendim bugün resimleri teline atasım geldi son noktayı koyasım ama yüz yüze olması daha rahatlatıcı

ese dosta ne derim demisin sanirim bunu düsünmesi gereken sen degilsin o, ba$in dik olmali hem simdi hemde bundan sonrasi icin , hem cocugun belki simdi anliyamiyacaktir ama ilerde kesin sana hak verecektir, zaten bir ayri bir barisik cocukta allak bullak olacaktir. Hemen öyle kestirip atma taraftari degilim iliskilerde kücük hatalarda, ama senin esinin yaptiklari cok uclarda o yüzden biran öncee bitirmen gerekiyor daha fazla ezilmeden , türkiyede nasil oldugunu bilmiorum ama davayi sen neden acmiyorsun ?? bunun senden bir götürüsü varmi ??

Son düzenleme:
anlattıgın gibiyse 10 yıllık bir aşkı silecek birine benzemiyor.belki bunalımlı bir dönemindeydi.2 ay öncesine kadar sana ve cocuguna iyi davrandıgına göre belki sana söylemedigi başka sıkıntıları vardır.bence yuvayı dişi kuş yapar.inşallah hakkında hayırlısı neyse oolur canım .

Betül yaşadıklarına çok üzüldüm.Ya ne biçim bi insan bu ya kusura bakma ama okurken içim daraldı :2: şeytan dio karşına alacan yer misin yemez misin alsanaalsanasmile
sen bi an önce kurtul bundan ya baksana gözü dışarda sen sanki ona muhtaç mısın kendi ayaklarının üstünde duruyosun.Bi de salak yerine koyuyor ya yok boşanırım yok boşanmam lmaz: gerizekalıya çok yüz vermişsin

Benim yorumum ilk yazdığın şeklineydi olayların..Belirsizliğeydi daha doğrusu..
Sürümcede ise bir şeyler zaten şekli bellidir söylenemeyen şeyler vardır..
En mantıklısı bundan sonra zaten karşına alıp konuşmak.Bundan sonrası için hakkınızda hayırlısı olsun..

Walla benim anladığım bal gibi aldatmış sizi
ve bence o kızlardab biri bunla devam etseydi dönmezmi bence sana
kabul etmemşler ve paşa paşa dönüyor size şahsen ben bunu anladım ama
ynede bilebiliyorum allah huzur versin

bende evliyim ve asla sen annesin affet evlilik kolay biticek bişey değil gibi şeyler söylemem sana söyleyenleride anlamıyorum. ya kadın olmak herşeyi affetmeyi gerektirmez ki sen bi kere affetmişsin.......
eşin seni resmen aldatmış ve bunu kapamak için olayı senin üstüne yıkmış sanki senin yüzünden olmuş gibi. hala birlikte olmaı düşünüyosan evet zaman bazen bazı şeyleri kapatabiliyo ama tekrar yaşamayacağını asla garanti etmio sana.....karar senin arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…