peki ayrılınca insanlara bu adam beni aldattıı diyebilir miyim elimdeki verilere göre?ayrılık nedenine aldatılma demem doğru olur mu?bu sendi adıma daha rahatlatıcı olacak ne bileyim geçimsiz biri olarak görÜnmeyeceğim en azından.herkes hak verecek...
bence onun ne yapıp yapmayacagını beklemektense kararı siz verin onca seyden sonra tekrar onun kararını mı bekleyeceksiniz halbuki bu konumda son sözü söyleyenin siz olmanız gerekirdi.afedersiniz ama kıçınızın dibinden ayrılmaması gerekirken hala laylay lom peşinde bence
son sözÜ neden ben söylemek istemiyorum biliyor musun ilerde böyle yapmasaydım acaba devam eder miydi diye pişmanlık duymak istemiyorumda ondan.
tabi geldiğinde düzelmemişse bir kaç gün sonra onu göndereceğim.şundan da korkuyorum onunla nasıl bir kaç güN yaşayacağım peki hemen giderse grurum ne olacak kovan ben olmalıyım belki ama pişmanlık grurdan daha zor bence .ne olmasını istediğini de bilmiyorum.
şimdi siz bu adamı affettinizmi yani.bukadar olaylardan sonra senden tiksindim demesine ragmen affettiniz yani...valla ne diyeyim size bilemedim şimdi.
düN GELDİ VE bişey konuşmadık cÜZDAÜnını karıştırdım bana mesaj vardı:
cüZDüanımı karıştırdın da eline s.....mi geçti?.bu kağıdı farklı koymuştıum.sen malsın .tam bir MALSIN.
YAZMIŞ.
BEN DE o mal sensin .kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsun.hala hatalar yapmaya devam ediyorsun telafiye çalışmıyorsun.sen kaybedeceksin yazdım.şimdi uyuyor.okumadı daha.
ayrıca telinde hoşlandığını tahmin ettiğim kızın fotosu var anıtkabir gezisinin büTÜn Resimleri silinmiş ama o resim silinmemiş.o resim antkabirin minyatÜR hali kız ortada .resme baskmıyor ama amacı o kızı çekmek.demek ki arada o kıza bakıyor ya da benim görmem için yaptı
ne yapay:enbuyukkk:ım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?