eşimle boşanma noktasından döndük ancak...

bakın bi erkek eşini aldatır ama sonra tabiri caizse köpek gibi peşinden koşar bi anlıktı der çok pişman olursa affedilebilir bişi olabilir belki duruma göre...hiç sorunuz yoktr mutlusunzdr bi günlüktr olmştr falan filan...sizin eşinz iki günde tanıdğı kızları feyten silmek için bile inat etmş, sizi gözden çıkarmş gibi duruo, hatalı olduğu halde telafi edecek bişi yapmıo.yapacağı şeylerde bile bi kararsızlk var bence onu bi süre yalnz bırakn kafasını toplasın belki sizin kıymetinizi anlar döner ama kafasını topladktan sonra o kadınlara dönüosa sevgisi bitmştr zaten yapacak bişi yoktr..

8gündür gene hiç konuşmadık yeteri kadar düŞünecek vakti oldu zaten çok inattır bişeyi inadına tersine yapar onu savunmuyorum beni gözden çıkardığını farkındayım artık daha rahatım mÜkemmel koca olmazsa boşamaya karar verdiğim için rahatım 1 hafta kaldı en fazla.sezon sonu finaline belki de filmin bitişine...:)

Son düzenleme:
bugün de aramadı bugüN iyiydim ama ayrılma kararını netleştirince insan rahatlıyor.adam olmazsa bana doğru dÜRÜst koca olmazsa bay bay demenin vakti çoktan geldi.bu arada msn em haklanmış.kim yaptı acaba?

ben böyle bi adamı 5 dk tutmam adam yaşamış yaşayacagını def eder gönderiridim
benim eşimde yaşanmayacak biyerde görevde ben ist doğup büyümeme ve 6 aylık bebeğimle oralardayım ne dr var ne hastane kocamı asla yanlız bırakamam he arada 1 hafta tatillerim oluyor ama beni 1 saat aramadan durmaz bende oda bence zaten bitmiş

peki ayrılınca insanlara bu adam beni aldattıı diyebilir miyim elimdeki verilere göre?ayrılık nedenine aldatılma demem doğru olur mu?bu sendi adıma daha rahatlatıcı olacak ne bileyim geçimsiz biri olarak görÜnmeyeceğim en azından.herkes hak verecek...

Dışardan konuşması kolay. Senin için zor bişey. Allah yardımcın olsun. Ama araya soğukluk girince devam eder mutlaka. Eşin uzaklaşmış zaten senden. İnş doğru kararı verirsin hakkında. Başkaları ne der diyede düşünme senin için doğru olanı yap...

bence onun ne yapıp yapmayacagını beklemektense kararı siz verin onca seyden sonra tekrar onun kararını mı bekleyeceksiniz halbuki bu konumda son sözü söyleyenin siz olmanız gerekirdi.afedersiniz ama kıçınızın dibinden ayrılmaması gerekirken hala laylay lom peşinde bence o.

şu konunuzu baştaki yazdıklarınızı birilerine anlatsanız yeter de,millete ne sizin neden ayrıldığınız.
illada demem lazım diyorsanız,aldatma vardı,,diyebilirsiniz gönül rahatlığıyla.....

şimdi siz bu adamı affettinizmi yani.bukadar olaylardan sonra senden tiksindim demesine ragmen affettiniz yani...valla ne diyeyim size bilemedim şimdi.

şimdi siz bu adamı affettinizmi yani.bukadar olaylardan sonra senden tiksindim demesine ragmen affettiniz yani...valla ne diyeyim size bilemedim şimdi.

hayır affetme diye bişey yok.çok iiyi normal olursa ölçüp biçeceğim ama sadece artık telde işimi halletmek istemiyorum gelmesini bekliyorum.

yanınıza tayin istemiş ve tayininin çıkmış olması biraz daha rahatlamanıza sbep olabilir ama eşiniz adam değil.

Aldatıldığınıza inanmıyorsanız bir şans daha vermeniz normal.
Birbirinize tamiri olmayan laflar da söylemişsiniz. Bunları karşılıklı olarak unutabilecek misiniz?
Belki uzakta olmanın boşluğu ile serbest hayat yaşamak ilginç gelmiştir.
Bir de bir arada deneyin bakalım çocuğun hatırına.
Ayrılmak her zaman elde ama boşanırsanız bir daha dönüşü olmaz.
Hayırlısı olsun.

düN GELDİ VE bişey konuşmadık cÜZDAÜnını karıştırdım bana mesaj vardı:
cüZDüanımı karıştırdın da eline s.....mi geçti?.bu kağıdı farklı koymuştıum.sen malsın .tam bir MALSIN.
YAZMIŞ.
BEN DE o mal sensin .kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyorsun.hala hatalar yapmaya devam ediyorsun telafiye çalışmıyorsun.sen kaybedeceksin yazdım.şimdi uyuyor.okumadı daha.
ayrıca telinde hoşlandığını tahmin ettiğim kızın fotosu var anıtkabir gezisinin büTÜn Resimleri silinmiş ama o resim silinmemiş.o resim antkabirin minyatÜR hali kız ortada .resme baskmıyor ama amacı o kızı çekmek.demek ki arada o kıza bakıyor ya da benim görmem için yaptı
ne yapay:enbuyukkk:ım?

hala aldatma oluyormu diye soruyorsunuz bence hata onun kadar onun yaptıklarını göremeyen sizde ...baştan bu olayı bitirmeliydiniz ..adamın yaptıkları karşısında tekrar barışmanız en büyük hata olmuş ...adam gününü gün ediyor siz de duygusallığınıza yenilin bakalım nereye kadar gidecek bu durum ...bu adam bu noktadan sonra size dönmez hevesi geçmiş gözü kaymış bir kere ..yol yakınken aklınızı başınıza alıp toparlanın ve kendinize yeni bir sayfa açın ..hatta geçmişe ait defterinizi yırtın...yoksa geçmişteki sayfalar hep aklınızı kurcalayıp duracak ..ALLAH yardımcınız olsun

Canım baştan itibaren okudum herşeyi,Allahım kimseye
yaşatmasın bunları.Ne kadar saygısızca seviyesizce şeyler..
Bu insanla bir ömür geçecek,elbette aşk sevgi önemli ama
bana göre saygı evlilikte en önemli şey.Onu yitimedikten
sonra kolay kolay kopmaz bağlar.Ayrılın diyerek bir yuvanın
yıkılmasına sebep olmaktan korkarım ama,kendinize bunu
yapmayın lütfen.Kalkınca sakince saygı çerçevinde konuş
içindekileri eşine.Neden böyle yapıyor öğren en azından
kafanda soru işareti kalmasın.Milleti onu bunu da boşver,
duygularınla hareket etmeden mantıklı bir karar ver.Sen
kendine değer vermiyorsan başkasının bu değeri vermesini
bekleme lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…